brafiterka

czy wiecie gdzie mozna dobrać sobie fajny biustonosz, najlepiej przez brafiterkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: brafiterka

sama bym chciała wiedzieć. Słyszałam, że podobno dobrze dopierają w Gdyni przy ulicy Żwirki i Wigury, ale ceny biustonoszy mają wysokie...

podobno w Gdańsku w młynie na piętrze jest sklep z bielizną, gdzie pani dobrze doradza.

a moze nie trzeba kupować? tylko porada....
w ktorym to sklepie?

poszukalam raz jeszcze w necie i....
sklep Galeria Rajstop Christelle Gdynia ul. Świętojańska niedaleko empiku:)
Dobieraja rozmiar, nie trzeba kupować, ceny od 90,00 wzwyż.
może którejś z Was też sie przyda namiar:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

OK, ale jaki sens ma dobieranie i nie kupowanie? Skoro dobiorą odpowiedni biustonosz to jak go nie kupić? Dobór rozmiaru nic nie da, bo w zależności od producenta rozmiary się nieco różnią. O kształcie nie wspomnę. Sama informacja o rozmiarze naprawdę NIC nie da..... to podobnie jak z butami..... mam niby rozmiar 37, ale nosiłam buty 0d 35 do 38 - w zależności od fasonu i producenta.

A ja polecam sklep internetowy Biulandia.pl ,który prowadzi Pani Ania . Można umówić się na wizytę i uzyskać super dopasowanie ;)

Inne tematy z forum

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (76 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...