Chciałabym wystawić opinię Pani Paulinie.
Od 2 lat jestem Jej stałą klientką i jestem bardzo zadowolona.
Jest osobą przemiłą, wesołą, szczerą umiejącą doradzić i dobrze czuje klientkę. Jest naturalna i naprawde zna sie na rzeczy.

Świetnie przedłuża rzęsy, manicure i pedicure - super rewelacja! Malowanie hybrydowe trzymało mi sie cały urlop.Dokładnie i bez pośpiechu. Robiłam też hennę na brwi i szczeże polecam.

Pani Paulinka dba o cały salon i wszystkie klientki traktuje jakby były jedyne i wyjątkowe. zawsze wychodzę zadowolona i usmiechnięta i już nie mogę sie doczekać kolejnej wizyty! super!

Niestety kiedys korzystałam też z usług Pani Agnieszki,która jest kosmetyczką. Jestem rozczarowana jakością usług. Pani Aga przestała sie starać, robi zabieg z obojętnością a kasuje jak za najwyższej jakości usługę.Naciąga, na silę zapisuje na kolejną wizyte stawiając w niezrecznej sytuacji, Żali się, narzeka, męczy swoją rozmową i gadulstwem. W pokoju zabiegowym jest WIECZNIE pełen KOSZ który ŚMIERDZI !!!
Przekłada wizyty,uważa że jest najmądżejsza,przechwala sie....jednym słowem nie da sie tego słuchać.

Dziękuję Pani Paulinko.