budowa domu jednorodzinnego

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
witam,
szukam wykonawcy domu jednorodzinnego o k 250 mkw. Dom jest w stanie surowym. nalezy zamontowac stolarke i zrobic cala wykonczeniowka + instalacje.
zainteresowanych prosze o kontakt
Piotr
0668 388 800
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: budowa domu jednorodzinnego

witam ktos mnie wkoncu okrzyczy ale sobie lubie zagladac na forum..,,ale bylam zadowolona jak firma totalna gladz robila mi posadzki tynki, moge polecic totalna gładź oglaszaja sie w radiu nawet..podam numer tel 602192704,,,

Wykonamy instalację elektryczną i teleinformatyczną komplet.
www.el-masters.pl

dzien dobry dzwonilem do pana z oferta pracy to jest namiar na ktory moze pan wyslac dane dotyczace budowy. mwasielke@wp.pl

Polecam usługi stolarskie www.stolarstwo-kaleta.pl

jeszcze raz przesylam maila o ktorego pan prosil. Marian Lemanczyk mwasielke@wp.pl

witam ,nawiązując do rozmowy telefonicznej podaję adres: ireneusz.pajdowski@gmail.com i czekam na materiały do wyceny

Wszyscy czekają i nie dostają:)

a kto jeszcze czeka ? bo nie wydaje mi sie ze " ireneusz.pajdowski@gmail.com" skoro jest tylko minuta w roznicy wyslania wiadomosci

ja tez czekam na zwrot materiałow lub pieniedzy ktore ma Pam zwrocic juz od dłuzszego czasu tylko nie stare tak jak Pan inzynier zrobił w przypadku sylikonu ktory sie do niczego nie nadaje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam mało przyjemne doświadczenia z pojedynczymi ykonawcami, bo raz zostałem poważnie oszukany, tzn. wydawało mi się, że to firmom nie wolno ufac i że prędzej opaci się zatrudnić jakiegoś 'fachmena' z polecenia...nic bardziej mylnego... musiałem w efekcie zmienić wszystkie plany i firma Alians postawiła mi dom szybciej niz odzyskałem resztę pieniędzy które wziął ten F A C H O W I E C
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...