budowa?

Czy ktos wie co bedzie robione/budowane w Bojanie za przepompownią? Jak sie jedzie Warszawską w strone przepompowni to widac lekko po lewej stronie bardzo duzy obszar, ktory zostal wyrownany dosc niedawno. Czy ten kawalek kupil developer czy moze Tesco beda budowac :)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: budowa?

stadion na Euro będą budować he he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale na ktore Euro 2032? I jaka dyscyplina? Moze basen....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tam ma powstać boisko/stadion, ale kiedy to nie wiadomo, że tak brzydko się wyrażę , r********i dołek do zjeżdzania na sankach i a teraz straszy tam płaskowyż.

Bo przecież stadiony w Glazicach, Cząstkowach i Jeleńskich Hutach po 5 mieszkańców trzeba najpierw pobudować.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Władze mają totalnie gdzieś naszą wieś. Skąd spływają największe podatki do gminy? Podejrzewam, że pewnie z Bojana?
NIe ma sali gimnastycznej, nie ma stadionu, nie ma dróg, kanalizy, powołują jakiś durny zespół szkół ze szkodą dla naszych dzieci, ehh no brak słów. Ciekawe którą wieś w gminie jeszcze tak traktują?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koleczkowo, trzecia pod względem liczby mieszkańców w naszej gminie.
A nie ma w niej nic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw buduje sie tam gdzie mieszka wójt.Wybierzmy w następnych wyborach kogoś z okolic i zobaczycie jak się nam polepszy.Tak przecież było jak świat światem.Za wójta Hirsza piękna asfaltówka powstała bo zaraz obok jego chałupki droga szła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Obok byłego wójta Hirsza droga asfaltowa powstała jeśli mnie pamięć nie myli 7 lat temu. Wtedy rządy sprawował już jaśnie nam panujący Pan z Częstkowa. Także więc mała muka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale poszerzono ja i utwardzono za pana Hirsza i gdyby mu sie nóżka nie poślizgnęła to wszystko ukończono by dużo wcześniej.Ale ja nie mówie że to żle.Droga bardzo sie przydaje.Tylko juz tak jest ,że okolice "wójtowe" zawsze bardziej zadbane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...