opinie na każdy temat fast foodow ze strony wlaścicieli jest git super cacy ale wiadomo jak jest w mc czy kfc jak to mowi murzyn z youtube ziapier... cieba ;p
burger king nalezy do amrest wiec jaka to konkurencja? wrecz przeciwnie taki pracownik zna juz zasady pracy w amrest tj. zasady sugestywnej sprzedaży itp.
człowieku, najpierw przed wysłanie cv może warto coś przeczytać o firmie do której się aplikuję. nie dziwię się, że do Ciebie nie zadzwonili w ogóle. CV pewnie też masz na poziomie.
Bądź co bądź cenie sobie Twoje wypowiedzi
i nawet dodam, że w większości z nich mam podobne zdanie.
Stąd zrodziło się moje zapytanie,
ale udzieliłeś na nie odpowiedzi.
Pozdrawiam :)
Ja mam odwrotnie. Z większością się nie zgadzam, ponieważ Pan (Pani) Halewicz często pisze o rzeczach, o których nie ma pojęcia, ale jest "przekonany". Kolejny przykład... Pozdrawiam!
Moja kolezanka pracuję w Koszalinie w Burger Kingu już kilka miesięcy i bardzo jej się podoba, spoko ludzie i kierownictwo ok. Pensja spoko a i konkursy i premie. Podobno luz.
Dziwicie się nad opiniami burgera ? zazwyczaj trafiają tam ludzie Ci którzy wobec ofert pracy wybranych przez siebie nie mieli szans a burger był ostatecznością.Jak w gastronomi mogą pracować ludzie którzy nie mają zielonego pojecia o HCCP BHP i innych przepisać ? tak tak to właśnie nasz kraj