Hej Slonca, macie moze namiary na jakies busy, takie co by zawiozly do domków (w trojmiescie) naszych gosci po weselu? Bede wdzieczna za wszyelkie info. Pozdrawiam
00
Re: busy
Mirabelka
(19 lat temu)
Podobno PKS Gdańsk mają ciekawe ceny.
Jak masz ochote to poszperaj na forum podobny watek juz sie przewijał.
Pozdrawiam
00
~monika1
(19 lat temu)
tez proponuję PKS, wyjdzie napewno najtaniej
00
Lidzia
(19 lat temu)
Dzieki, musze sie przejsc, a macie moze adres siedziby i tel?
00
~aja
(19 lat temu)
dzwoniłam do pks i nie jest tanio, przynajmniej tak mi się wydaje, a z busami w okresie wakacji ciężko, udostępniają tylko autobusy!
00
Dabrowianka
(19 lat temu)
HEj!
a moze taksówka 9 osobowa. Rozmawialam z taksówkarzem i stwierdził ze koszt jest prawie taki sam jak za normalna taksówke.
Pozdrawiam.
00
~aja
(19 lat temu)
a z jakiej firmy wziąć takie taksówki żeby było ich kilka?
00
~męzatka od roku
(19 lat temu)
z port transu najlepiej na umowe , pogadaj z prezesem fajny gosc 620 50 51 ( chyba jezdzi teraz mercem granat , taki w okularach , kiedys mial lanosa zileonego) czesto korzystam i ceny konkurencyjne jak u innych , malo ich ale solidnie
00
julcia79
(19 lat temu)
hej, ja kiedys organizowalam pare imprez i korzystalam z uslug takiej malej firmy: Pakar Autokary pana Oresta Stockiego tel. 3025808. Pan Orest jest bardzo mily, a poza tym przeprowadzilam wywiad od Gdanska przez Koscierzyne po Slupsk i wyszlo najtaniej. Ma rozne "rozmiary" autokarow. Ja na pewno skorzystam na moim slubie w przyszlym roku:)
00
~aja
(19 lat temu)
wy chyba macie jakieś szczęście albo duuużo kasy bo właśnie zadzwoniłam do pana Oresta czy jak mu tam to mi zaśpiewał 350 zł za 7 km transportu!!!
00
~karola 21
(19 lat temu)
Nie wiem jak to sie stalo ale my chcemy kurs z Brzezna na chelm i suchanino, z powrotem do brzezna a nastepnie do boszewa za wejherowem i bylo mowa o okolo 400 zl u tego wlasnie pana..wiec troche tego nie rozumiem..