busy

Hej Slonca, macie moze namiary na jakies busy, takie co by zawiozly do domków (w trojmiescie) naszych gosci po weselu? Bede wdzieczna za wszyelkie info. Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: busy

Podobno PKS Gdańsk mają ciekawe ceny.
Jak masz ochote to poszperaj na forum podobny watek juz sie przewijał.
Pozdrawiam

tez proponuję PKS, wyjdzie napewno najtaniej

Dzieki, musze sie przejsc, a macie moze adres siedziby i tel?

dzwoniłam do pks i nie jest tanio, przynajmniej tak mi się wydaje, a z busami w okresie wakacji ciężko, udostępniają tylko autobusy!

HEj!
a moze taksówka 9 osobowa. Rozmawialam z taksówkarzem i stwierdził ze koszt jest prawie taki sam jak za normalna taksówke.
Pozdrawiam.

a z jakiej firmy wziąć takie taksówki żeby było ich kilka?

z port transu najlepiej na umowe , pogadaj z prezesem fajny gosc 620 50 51 ( chyba jezdzi teraz mercem granat , taki w okularach , kiedys mial lanosa zileonego) czesto korzystam i ceny konkurencyjne jak u innych , malo ich ale solidnie

hej, ja kiedys organizowalam pare imprez i korzystalam z uslug takiej malej firmy: Pakar Autokary pana Oresta Stockiego tel. 3025808. Pan Orest jest bardzo mily, a poza tym przeprowadzilam wywiad od Gdanska przez Koscierzyne po Slupsk i wyszlo najtaniej. Ma rozne "rozmiary" autokarow. Ja na pewno skorzystam na moim slubie w przyszlym roku:)

wy chyba macie jakieś szczęście albo duuużo kasy bo właśnie zadzwoniłam do pana Oresta czy jak mu tam to mi zaśpiewał 350 zł za 7 km transportu!!!

Nie wiem jak to sie stalo ale my chcemy kurs z Brzezna na chelm i suchanino, z powrotem do brzezna a nastepnie do boszewa za wejherowem i bylo mowa o okolo 400 zl u tego wlasnie pana..wiec troche tego nie rozumiem..

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?