butki ślubne

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, czy możecie polecić jakiś fajny sklep z butami ślubnymi???
najlepiej w Gdańsku;)))pozdrowionka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: butki ślubne

przyłączam sie do pytania. chciałąm kupic w ryłko, ale widze,ze tam buty ślubne od kilku sezonów sa te same.

Podobno jest sklep na satym manhatanie we Wrzeszczu, maja spory wybór. Tylko słyszałam o nim, osobiście jeszcze nie byłam.

www.bialebuty.com.pl

W salonach sukien slubnych - nie wiem czy we wszystkich- szyja buty do sukni - wybierasz fason i materiał ceny 150-350.

Polecam w Agnes za niecale 200zl. maja buty skorzane, fajne fasony i kolory ecru lub biel, rozne wysokosci obcasow.

A w jakim na przykład? I czy wiesz czy szyją również satynowe, czy tylko ze skóry?

Ja kupilam w Ryłko w Batorym ładne białe buciki na zgrabnym obcasiku. W zasadzie nie chodze na obcasach, ale w tych butach przetanczylam całą noc i zadnych odcisków ani pecherzy nie mialam. Co prawda takie tanie one nie są, ale to jednak skórka wiec zeby na poprawinach móc jeszce tanczyc to lepiej troche zainwestowac. Pozdrawiam wszystkie Przyszłe Panny Młode!!!

P.S. fajne są te wszystkie przygotowania do ślubu :)))

w agnes szyją takie jakie chcesz, np mi proponowano buty z materiału tego samego co gorset sukni, do tego też możesz uszyć z tegoż samego materiału kamizelkę z musznikiem dla męża (ok 350zł)

Ja mialam sesje zdjeciową przed ślubem i biegalam po parku wiec buciki nie byly najszystsze jak wracalam do domu, ale dobrze ze byly ze skorki to sie je tylko przetarlo i byly czyste. Wiec to troche ryzyko miec z materialu...

Napewno w Agnes dostaniesz i cos mi sie zdaje ze tylko tam, bo po rundce po salonach nigdzie indziej nie widzialamtakiej mozliwosci.
Mozesz uczyc z tafty, z cekinami itp. wlasciwie co chcesz, ale w ramach materialow ktore sa dostpne w agnes - nawet maja tam sliczne budziki z tafty w kolorze ciemnego ecri.
Ja suknie kupilam w innym salonie , ale z suknia pojde do agnes by kupic tam buty, bo nigdzie indziej nie widzialam ciekawych i tak tanich.

Ja nie będe miała sesji przed slubem, a innego dnia, a skórzane białe buty w 99% strasznie mi się nie podobają. I uważam, że elegancko wyglądaja buty z tej "szmaty" co suknia. A 350 zł to koszt samych butów w Agnes, czy z tymi dodatkami?

dziewczyny, jeśli jesteście z gdańska przejdzcie sie po prostu po gildii.....

nie, nie zrozumiałaś, 350 to koszt za kamizelkę z musznikiem, za buty ok 130zł, może nie jasno się wyraziłam

Taką miałam nadzieję, ale wolałam się upewnić