być singlem to zaszczyt:-)

Witam,
singlowanie dla jednych jest wyrazem wolności i niezależności, dla innych utrapieniem....

Nie sądze, aby łatwo było przejść przez życie samemu, ale jeszcze gorszym rozwiązaniem jest przechodzenie z jednego związku w drugi tylko po to żeby zapełnić chwilowe uczucie osamotnienia.

Po zakończeniu związku każdy z nas wymaga chwilowej "rekonwalescencji":) to doskonały czas na zawieranie nowych przyjaźni i postawienie siebie na pierwszym miesjcu. Jak wielu z Was, także i ja zakończyłam długoletnie związek i mogę potwierdzić, że najlepszym lekarstwem jest po prostu wprowadzenie jakiejś nowości w nasze życie. Tak naprawdę powinniśmy dostrzec zalety takowej sytuacji, mieliśmy przecież odwagę zawalczyć o siebie mimo długich lat spędzonych przy jednym człowieku. Mój plan? Postawiłam sobie cel - będę jeździć wyczynowo na rowerze:) problem? jestem za słaba wytrzymałościowo, więc stopniowo zwiększam wydolność pług codziennie trenując. Dzięki temu na siowni poznaje nowych ciekawych ludzi.

Aby nie zamykać się w wąskim kręgu, proponuję aktywnym ludziom z Trójmiasta, jakąs współną zabawę. Co Wy na to? Kręgle, sqash? Siatkówka?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: być singlem to zaszczyt:-)

hmm ja bym był za tą jazda wyczynową na rowerze =) sam czasem lubię poszaleć heh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

genialnie:) ja jak narazie próbuje wytrzymać 30 minut na wysokim pulsie ale póki co kiepsko, trening czyni mistrza więc się nie poddaje:)

a Ty jeździłeś po górach kiedyś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak w zeszłym roku byłem w szklarskiej porębie na festiwalu rowerowym Lecha i tym roku też planuje pojechać... fajna sprawa.... jeśli byś chciała możemy razem potrenować bo ze mną po zimie też pewnie kiepsko będzie z moją formą ....

chodzę na siłownię póki co i powolutku się przygotowuje. Niesamowicie mi się podobają takie wyczyny na rowerze ale sama nie potrafiłam zrobić żadnego skoku:( stąd moje zaparcie żeby się tego nauczyć...
Mam nadzieję że niedługo przyjdzie wiosna i będzie możan szusowac na rowerku zamiast na nartach:D

Są jakieś wymagania żeby startować w tych zawodach?

z tego co się orientuje to nie obowiązkowo jest mieć kask i czasem ochraniacze .... no ja też czekam niech drogi wyschną i będzie można normalnie pośmigać ....

kask ochraniacze ok:) a jakieś umiejętności konieczne?

umiejętności....no wiesz jakieś trzeba mieć bo można se coś zrobić... chodzi ci o jakieś konkretne zawody czy tak ogólnie pytasz ??

ogólnie, jeszcze w żadnych nie startowałam. Mam dobrą kondycję i jeżdzę rowerem non stop i jestem sportfreudlich:) ale w górach to inna sprawa..
Muszę się podszkolić i spróbować..
Służysz pomocą?

no oczywiście .... sam tez muszę potrenować bo po zimie to z moją kondycja różnie bywało =) tez wiesz jest ważny rower bo jeśli chcesz jeździć bardziej agresywniej potrzebujesz przyzwoitego sprzętu żeby wiesz nic ci sie tam nie psuło i nie odpadało .... może w dalszej rozmowie przejdziemy na gg ??

na rowerek właśnie składam:) mam rower miejski i sportowy, ale taki sprzęcik w góry nadal w skarbonce:)
przygotuję sie do jazdy to kupię:)
podaj gadu to dokończymy

10338500 proszę....

musimy zmątować większą ekipę koniecznie:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przypadkowo wesżłem na wątek, hmm moge w czymś pomóc? ja startuje regularnie w zawodach XC jak i Maratonach, można zrobić wspólny trening :-) moje gg: 5551806

Inne tematy z forum

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...