cd Ośrodek w Łapinie (roma)

Dziewczyny coś nasz wątek zginął w sieci i się nie podbija mimo nowych opini. Jutro jadę już wszytko zapiąć na ostatni guzik to już za dwa dni brrrrrr :):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: cd Ośrodek w Łapinie (roma)

zapraszamy na http://forum.trojmiasto.pl/Roma-Lapino-slub-i-wesele-cz-2-t160145,1,130.html

Mam pytanie czy w sali głównej w Romie pomieści się 90 osób bo mam wątpliwości???? Pytam bo może wiesz lub też miałaś na podobna liczbe gości wesele. Pozdrawiam

aneczka odpisalam w temacie - slub i wesele roma łapino :)

ojjj szkoda że nie ma zdjęć

dziewczynki ile będzie kosztować menu na osobę w łapinie dla nas organizujących tam wesele w 2010?

Dziewczymy wrzuce zdjecia jak tylko bede je miala w czwartek odbieram :))

Dziewczyny co do zespołu to zobaczcie jak graja n a żywo,i nie sugerujcie sie opiniami,bo tak jak ludzi jest ich mnóstwo,ja mogę z czystym sumieniem polecic wam zespół An-Pol dwuosobowy skład,wokaistka cudowny głos- grali u mnie na weselu i zagrali rewelacja!!! Goście bawili sie super i beda równiez jak my polecac,naprawdę warto repertuar rewelacja ,super konkursy i generalnie wszystko było piękne.Także polecam

up co z tymi zdjęciami dziewczyny?

dziewczyny jak nie umiecie wklejać zdjęć to wyślijcie mi chociaż na mejla dziks_power@op.pl

dzięki inka za odpowiedz, niestety pisałam do nich ale nie mają juz wolnego terminu na czerwiec 2010 dopiero pazdziernik no i chca 5500zl podobno !!!! troche duzo:( trudno zostaniemy przy naszym zespole albo znajdziemy inny:(

mika79 to wyslij na maila amishu@o2.pl ;) dekoracja sali itp;)

Nie umiem wklejać zdjęć:(Za zespół płaciliśmy 4tyś.łącznie z poprawinami.Panią kierownik wspominać będziemy zawsze mile,doglądała czy wszystko jest ok, robiła to w taki sposób,że w ogóle nam to nie przeszkadzało,a przede wszystkim wiedzieliśmy,że o nic nie musimy się martwić.Super babka!!!

inka a ile placiliscie za zespol? kierowniczka pilnowala, mimo ze to nie jej zespol gral?

jakies fotki daj mika79 :)

Witam:)mieliśmy wesele 12.09 w namiocie i ślub w kapliczce:)Brakuje słów,żeby opisać jak bardzo jesteśmy zadowoleni.Klimat tego miejsca jest niesamowity!!!Napisze krótko-jedzenie super smaczne i dużo,obsługa super przeszkolona,wystrój sali i kapliczki-byliśmy zachwyceni!Polecamy jak najbardziej!!!Zespół mieliśmy Malibu Latino.

nie zapomnij:)

Aga gratulacje nie zapomnij o zdjęciach dla nas ;)

Ktora z was miala wesele 12.09 w Romie w namiocie? Bo slyszalam jak grali na waszym weselu i musze powiedziec ze dali czadu-super. jak ten zespoł sie nazywa i poprosze o namiary do nich?
dzięki i pozdrawiam

Dziewczyny jestem juz po ślubie i powiem tak,wesele extra suoer i wogóle wszystko wyszło jak tego pragnęłam jedzenie extra i dużo bardzo smaczne dużo rodzi mięsa,obsługa super ogólnie bardzo polecam i nie martwcie się a juz w szczególności nioe czytajcie opinii o zespołach miejcach i tp.każdy ma inny gust i tyle,Wesele bedziecie mialy napewno suer udane tak jak my :)) Orkiestra byla rewelecyjna mielsimy zespól An-Pol zagrali po prostu świetnie,zawsze marzyłam o takim weselu i takie mialam :) a tylko podłoga jest dość śliska więc podzelujcie buty :) pozdrawiam

Najlepiej jedź prosto do Jodłowna,bo tam ksiądz ma swoją plebanie i kancelarie, a w Czapielsku jest tylko wtedy kiedy odprawia msze

Dziewczyny wiecie moze jak dojechac do tej parafii w Czapielsku, bo krazylam juz tam kilka razy i nie wiem jak to znalezc?
Pomozcie prosze:)

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?