centrum solidarności praca u podwykonawcy Grzegorza jako cieśla

Szukam ludzi którzy u n iego pracują i nie otrzymali pieniędzy.Budynek Solidarności jest budowany na ludzkiej krzywdzie i nie mam zamiaru tak tego zostawić.Mój m pracował 4 tyg. i dostał 500zł a wielmożny pan Grzegorz powiedział,ze o reszcie może zapomnieć.Zostaliśmy na święta z dzieckiem bez pieniędzy.Wiem,że jest jeszcze 3 ludzi z czego 1 to kuzyn mojego m który go tam wkręcił.On pracował u niego 5 lat a teraz facet wali w ciula.Ludzie w tej brygadzie pracują bez żadnych zabezpieczeń na wysokości i chowają się przed inspektorami,muszą mieć wszystkie ciuchy swoje i kalosze przy zalewaniu betonu.Robił raz od 7 rano do 9 następnego dnia bo beton przyjeżdżał w nocy na sprzeciw mojego,ze musi iść do domu na noc bo ja ide do pracy i musi pilnowac dziecka stwierdził,że tez ma małe dziecko i go to nie obchodzi.Został raz jeden jedyny ale raczej jest więcej takich dni.A do tego nie daje zaliczek a zamiast wypłaty daje grosze.Śmieszny człowiek.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: centrum solidarności praca u podwykonawcy Grzegorza jako cieśla

SZUBIENICA DLA GNOJA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takiego grzegorza nalezalo delikatnie popchnac, a nastepnie zalac betonem, a jak czytam byla ku temu swietna okazja! Wspomnicie kiedys moje slowa: przyjdzie taki dzien, w ktorym zdesperowani oszukani pracownicy sami zaczna odbierac swoje naleznosci od takich grzegorzy"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogłaszał się tutaj też niejaki pan Grzegorz.Praca jest dla cieśli szalunkowych na budowie solidarności.Jest podwykonawcą a firma jest na żone podobno.Mój m nie dostał na święta pieniędzy i jeszcze 3 ludzi.Już tam nie pracuje.Wszystko trzeba mieć swoje a ludzie robią na wysokości bez żadnych zabezpieczeń.Więcej na forum praca.A oszukanych prosze żeby zajżeli i dali znać bo poszukuje więcej ludzi.Oczywiście umowy też nie widać było. znalazłem to opinia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyli nikogo nie ma na tym forum.Myslałam ,że znajde więcej ludzi bo narazie jest 4.Nawet nie ma sprzetu zeby wziąść w zastaw.A to ogłoszenie powyzej to tez ja pisałam dla tych którzy na forum nie zaglądaja.

czy aby chodziło o pana grzegorza który budował także na olivie chemiei i budowal na szadulkach to centrum handlowe

a znasz jego nazwisko albo skąd jest jakieś szczegóły bo takich ludzi jest dużo

Inne tematy z forum

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...