centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

@wyższa

Przyznałaś sie przed chwilą, że niedostatecznie dokładnie opisałaś problem i obrażasz sie, że na podstawie tego co napisałaś ktoś wyciąga takie a nie inne wnioski. Sorry, ale to chyba nie moja wina, że nie pomyślałaś o tym wcześniej ;] Gdyby to było inaczej ujęte, szerzej, byłyby też inne opinie.
Sama przyznaj, że gdy powodem nieudanego związku jest 3cm za mało we wzroście, w pasie, czy gdzieś indziej, to jest to śmieszne :]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem o jakim ptaku Ty czytałeś, ale on pewnie pisał o swojej papudze :))) Takim ptaku z piórami i dzióbkiem. Też fajnym :) A zmiana nicka nie zmieni przecież jego :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

@UT:

Może wreszcie lekarz dobrał właściwą dawkę ;D

A poważnie: Nawet jeśli rzeczywiście jest tak jak mówisz (nie mam wszakże powodów, by Ci nie wierzyć!) to na miejscu exa vel jag.dy zacząłbym nowe życie z nową tożsamością/nickiem. Bez nawiązania do poprzednich (czyli bez np. opowieści o ptaku). Zbyt wiele osób pamięta zbyt wiele z przeszłości. A doprawdy nie są to powody do dumy i chwały.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sadyl, poznałam ex'a osobiście i to bardzo fajny facet. Jest po 10-tym i jakoś nie szaleje na forum. Mój dobry wpływ mam nadzieję :))) Ale były akcje, nie powiem. :))) No, polubiłam go i tyle. Można się z nim pośmiać, powygłupiać, iść do kina , na plażę, pogadać. Fajny. Szczery i dobry facet. Wtedy, gdy mnie ostrzegałeś przyznałam Ci rację, a teraz cieszę się, że go poznałam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sadyl, z doświadczenia wiem, że może być odwrotna kolejność :))

@wyższa:

Jak facet będzie "ten" to kompletnie nic Ci nie będzie w nim przeszkadzało. A już szczególnie na początku znajomości.

Ad memoriam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

~wyższa, no i widzisz, po lekturze naszych przedziwnych wpisów, sama wyciągasz wnioski ;)))

zresztą już ok, nie będę się spinać ;)
a jeśli chodzi o temat wątku to powoli dochodzę do wniosku, że po prostu to chyba nie ten facet i za dużo nas różni innych ważniejszych niż wzrost spraw...tyle w temacie, więc może czas go zakończyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

@kosmitka po 1sze nigdy w życiu nie rozwiązywałabym problemu wg opinii z forum, po 2gie chętnie wysłucham krytyki, tylko że jest istotna różnica między krytyką a dosr..ywaniem i wymyślaniem głupot...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

~wyższa
"Jednak nie usprawiedliwia to Was aby przeprowadzać lincz
smutne to, że tak wygląda to forum"
nikt tu nikogo nie linczuje, a forum ma to do siebie, że każdy może tu wyrazić swoje zdanie
chyba nie oczekiwałaś, że wszyscy pogłaszczą Cię po główce i podadzą Tobie złoty środek na rozwiążanie problemu
na forum można się wygadać, posłuchać opinii innych, ale to my sami musimy zmierzyć się z problemem ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pozostaje Ci się po prostu tym nie przejmować...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@sadyl nie tłumaczę się, ale mam w sobie trochę samokrytyki, co niektórym tu też by się przydało...a nie zj..ć mogłabym w realu, nie chcę mi się pluć jadem jak inni tutaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A pan @Sam i @Martinez są mistrzami w tworzeniu plotki - trochę dodać, przekręcić fakty, wyolbrzymić...powstaje ciekawa historia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyższa, nie marudź ;)
Forum jest ok - a jak Cię ktoś wk.. to należało go zj..ć a nie się krzywo tłumaczyć :D

"Znają się od miesiąca, spotkali się ze 4 razy, całowali się - to już związek?"
Dzięki Mo_ za zrozumienie ;) - a jednak można było zrozumieć

Zaglądam tu teraz po kilku dniach i może faktycznie użyłam kilku niefortunnych zwrotów, może słabo wyjaśniłam sytuację...
Jednak nie usprawiedliwia to Was aby przeprowadzać lincz
smutne to, że tak wygląda to forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Sadyl "
Po prostu: spostrzegawczy"
jakoś mnie to nie dziwi ;))

@μ:

Zaraz tam okrutny...Po prostu: spostrzegawczy ;]

Może ex forum pomylił:-)

Sadyl, jesteś okrutny ;)))

W drugiej kolejności.
W dni pomiędzy ok. 15-tym a 10-tym następnego miesiąca ;]

Inne tematy z forum

czemu faceci zdradzaja? (135 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Żonaci mężczyźni poszukujący "Przyjaciółek" (94 odpowiedzi)

Może mi ktoś przełożyć na babski rozum jak to jest. Jest się w związku kocha się żonę, szanuje...

Gry (16 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?