centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

Nie świstaku, wypiłeś wszystko dawno temu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aż mój świstak zrobił sie nerwowszy niż zwykle... Wiewóra, mamy melisę w domu? :D

Oj no dobra, niech Wam będzie :P

Po prostu odczytałam to ze swojego zakompleksionego punktu widzenia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Ilona dalej twierdzisz że ktoś złośliwy jest bo sie nie wyspał ? na przeprosiny czekam 7 dni licząc od daty stempla pocztowego, lub na łamach prasy lokalnej.. ostatecznie na forum trojmiasto.pl ;) oczywiście żartuje bo zaraz znowu będzie.. po prostu napisałem co myślę na ten temat . tyle :) żaden to jad a po prostu dziwny jest ten świat :( @Grasza ja ci powiem skąd ona to wie.. pewnie z tego samego źródła przez które powstał cały ,,problem,, od dobrych, życzliwych, ,,PRZYJACIÓŁEK,,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ilonko, tylko że słowa typu:fajna laska z kurduplem - to są słowa założycielki wątku.
Wyższa twierdzi, że" tego typu" ludzie jak z tego forum tak mówią...
Niewiem skąd ona to wie......??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ilona

"ale 3-4cm niższy ode mnie ,męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa"

Co tu jeszcze powiedzieć? :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to nie odwrotnie? On taki fajny a ona ble, bo wyższa od niego ?

Posiedź trochę, wysiądziesz później :)

ale jaki kompleks ty mi powiedz kobieto jaki??? bo nie bardzo to rozumiem??? bo z tego co ona pisała to ona nie jest pewna czy faceta pokocha bo niższy jest... no to wybacz jak to ma być wyznacznik miłości... to ja wysiadam z takiego świata :( bo tak to wygląda.. na zasadzie ,,co ludzie powiedzą,, ja taka fajna wysoka on niższy... no proszę cię! to normalne??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Cross, dziękuję bardzo ;*
Jednak zawsze wszyscy w moich oczach są niżsi :D

@marTinez, ale tu chyba właśnie nie chodzi o miłość tylko o kompleks, coś co sprawia, że czujemy się gorsi, inni, odmienni, drugiej kategorii.
Przynajmniej ja tak rozumiem dylemat założycielki tego wątku

no dokładnie! jakoś miłość odbiega w dzisiejszych czasach od swojej definicji.. wzrost, rozstaw ramion... ja nie wiem nie kumam tego.. dlatego tym lepiej że jestem sam bo kobiety w dzisiejszych czasach podchodzą jakoś mało zrozumiale do związków... ja uważam że jak ludzie sie mają łączyć w parę.. to biorą się za charakter, serce, zaradność.. a takie błahostki jak wzrost czy pypeć na czole są już w pakiecie.. i są mało ważne :( powiem wam tak.. czy wy widzicie ze taka kobieta co już na tym etapie tak podchodzi... to w razie jakiejś choroby męża na starość sie nim zaopiekuje??? albo odwrotnie jak facet mierzy kobietę centymetrem?? mój dziadek zmarł na raka, 3 lata chorował i przez te 3 lata babcia sie nim opiekowała tak ze nie można sobie wyobrazić by ktoś robił to lepiej!!! odmawiała wszelkiej pomocy, chyba ze już nie miała wyjścia albo zdrowie nie pozwalało! i to jest definicja prawdziwej miłości i związku!!!! mimo ze bywało ze w życiu nie miała z dziadkiem lekko!!! to do końca trzymała fason! a teraz.. jakieś dziwne zwyczaje.. coś na zasadzie zakupów.. jak nie pasuje.. wymieniam ;( a potem jest płacz.. bo znajdują sobie takiego eleganca franca... a on jednak na jednej nie ma zamiaru poprzestać.. bo taki jurny :) zapytała dostała odp. szczere, lub wymijające.. wiadomo ze lepiej być klepanym po plecach.. empatii to ja jestem pełen! do ludzi którzy na to zasługują a nie do... no właśnie :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Wzrost zawsze był moim kompleksem..."

Bez przesady z tymi kompleksami. Wcale nie jesteś aż tak znowu wysoka. No i wszystko co trzeba też masz na miejscu. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poznała różne opinie. Normalne że te najbardziej prawdziwe są przeważnie lekceważone ;P Ludzie lubią sie bardziej po plecach poklepać jak być względem siebie szczerymi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to jak? 5 metrów z przodu lub z tyłu :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro zapytała to znaczy, że ma problem. Chciała poznać opinię innych a nie psychoanalizę jej uczuć i wyrka. I to żadna poprawność polityczna tylko empatia panie marTinez :P

@Graszka, chętnie wpadnę a nawet przyjdę ;) jednak do soboty jeszcze daleko, pożyjemy zobaczymy :)

@sam, ale z tego co pobieżnie ogarnęłam, dziewczyna nie mówi o wielkim love story tylko początkach tego co może się rozwinąć, więc na co ten dym;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak sie wiąże kobieta z facetem na podstawie tego co ma, albo czego nie ma, to potem powstają takie wątki jak "Mój Mąż/Moja Żona mnie nie kocha" "Zdradzona szuka pocieszenia" "Czy kobieta 50+ ma jeszcze szanse na miłość"...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

I tak nogi pojda w bok albo do gory nie ma roznicy te pare cm. ;P
A na spacery, supermen zaklada kapelusz i 2x bluza dresowa + kurtka.
Ciekawe jak latem na spacer? brak mi pomyslow.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

już ludzie popadacie w jakąś forumową paranoje.. zawsze chcecie być poprawni politycznie... no jak widzę jak dziewczyna takie durnoctwa wypisuje to sie gotuję.. zresztą @sam zareagował podobnie.. to nie jest złośliwość... to moje zdanie.. dziewczyna pyta na forum o to czy przez wzrost może być im zle.. no kurde niech facet będzie nawet pigmejem, ale bedzie dobrym człowiek pracowitym, kochającym etc. czy nie takiego bezpieczeństwa panie szukacie? czy może sie mylę i jednak chodzi o rozstaw ramion?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Złośliwość da się przeżyć - choć bez wątpienia sporo mówi o autorze złośliwego wpisu.
Gorzej, jeśli ktoś zaczyna ingerować w intymność osób trzecich i oceniać, czy po miesiącu znajomości wyższa miała prawo uprawiać seks ze swoim facetem, czy najpierw powinna się o to na Forum zapytać ;)

A z drugiej strony: nie sądzę, aby autorka wątku, czytając nawet najbardziej przychylne komentarze, dowiedziała się z niego czegoś, czego sama wcześniej nie wiedziała :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ilona wpadaj do kina w sobotę:-)))

a kto tu jest złośliwy? po imieniu po pseudonimie go ! :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

Biały związek (8 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

Żonaci mężczyźni poszukujący "Przyjaciółek" (94 odpowiedzi)

Może mi ktoś przełożyć na babski rozum jak to jest. Jest się w związku kocha się żonę, szanuje...