centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

@Graszka, sorki nie czytałam wszystkiego bo jakoś co niektórzy tu, są strasznie złośliwi, chyba nie wyspali się ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

hahahaha ok ok :) postaram sie coś z jadem zrobić :) ale jakoś tak mam że jak widze czy czytam kretinizmy to zaraz sam wycieka :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ilono, wzrostem podobne jesteśmy i też tak mam jak Ty:) o czym podobnie pisałam wcześniej:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@sam właśnie się przyglądam i myślę, więc jaki żywioł?

dziękuję wszystkim za dyskusję, idę pobiegać a panu @MarTiznez też proponuję ruch, może wtedy trochę jadu z Ciebie ujdzie
aha i są też inne sposoby na leczenie swoich kompleksów niż dosr.ywanie innym na forum
miłego dnia ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Znam przypadek gdzie żona jest wyższa od męża o chyba 10 cm,piękna ,zgrabna ,smukła blondynka a on niewysoki szatyn w okularkach.Stworzyli cudowną rodzinkę,kochają się tak ,że tylko zazdrościć.Dla niej jego wzrost nie był i nie jest żadną przeszkodą to raczej otoczenie miało problem,żeby przyzwyczaić się do tej niecodziennej pary a oni dzielnie to znosili:)Do prawdziwej miłości chyba trzeba też dojrzeć bo czas jest nieubłagany i zmieniamy się wszyscy.Czy przez to ,że wyglądamy już inaczej,pewnie gorzej powoduje,że jesteśmy innymi ludźmi?Kocha się bezwarunkowo:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo zabierasz się do związków od du*y strony. Zamiast sie przyjrzeć, przemyśleć, to idziesz na żywioł, a potem dopiero uruchamiasz mózgownice i sie zastanawiasz co z tego będzie. Kompletna głupota
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak to wyglądało,trochę.Bo dziwny dylemat,ale możesz wykorzystywać sposób Ilony przecież.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuję @Ilona za tą wypowiedź

Oj mylisz się @Graszka... niczego nie wyprobowałam, przecież ja też się angażuję w tą relację, gdybym nie myślała o nim poważnie to nie byłoby takich dylematów...tylko Wy chyba założyliście że jestem pozbawiona uczuć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wzrost zawsze był moim kompleksem więc jestem w stanie Ciebie zrozumieć. Przez wiele lat nie nosiłam szpilek aby nie być wyższą od męża i aby czuć się komfortowo. Wydawało mi się, że wszyscy zwracają uwagę na te różnice, że wszyscy patrzą jak na dziwadło...ale to nieprawda.
Dopiero po wielu latach zrozumiałam, że to głupie. Wysoka kobieta i do tego na szpilkach to kobieta odważna i pewna siebie, pewna swej kobiecości dlatego dziś w większości biegam na obcasach i czuję się z tym dobrze a i facet przy boku jest z tego dumny, mimo iż ciut niższy. Myślę że gdyby Twojemu to przeszkadzało, nie zawracałby sobie Tobą głowy :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Graszka teraz tak poważnie... czy ty uważasz ze ta cała wyższa jest do końca normalna... sama mówi że dobry facet a jej rozstaw ramion i wzrost nie pasuje... to niech sobie go zmieni na koszykarza co ja tak raz w tyg je#$@nie to może ostatnia szara komórka zacznie działać ;(

Jest jeden problem... Podejrzewam, że wyższa bardzo rozkochała w sobie tego faceta, wypróbowała go sobie i teraz ma dylemat, bo w sumie on jest za niski więc zapytała na forum czy to nie przeszkadza.........
Bo w sumie teraz po tym wszystkim jakoś głupio go zostawić.
Tak myślisz wyższa, czy się mylę?

ja jak szukam drugiej połówki to udaję sie do żabki :) a na mało poważny temat odp. mało poważnie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

MarTinez, dla Ciebie szukanie drugiej połówki jest równoznaczne z kupnwm auta?
Jak kupowałam auto to najpierw upatrzyłam go sobie w internecie bo mi się podobal zewnętrznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Mikronezja,No o to chodzi,to chyba raczej sprawy drugorzędne.No chyba że to dla Ciebie @Wyższa jest az tak znaczące żeby zmienić Twoją decyzje.

oj Graszka... jak auto kupujesz to też musisz sie przejechać :) sprawdzić czy poduszki są, czy smarowanie ok.. czy wtryski dobre :))))

Wyższa, to Ty niezła jesteś...hehe najpierw sprawdzasz czy w łóżku jest dobry i czy będzie wam pasowało, a potem zastanawiasz się czy ma tyle wzrostu ile trzeba? Nie powinno być odwrotnie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie mikro... czyli albo kupujesz szczudła albo sie rozchodzimy :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

@wyższa... ty pewnie masz koło 19-20 lat nie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli różnica wzrostu w tej sferze też Ci przeszkadza - to tak jak pisałam wcześniej - postaw sprawę jasno teraz...

Inne tematy z forum

Gay Gdańsk (73 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...