centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

o lampkę np.. albo palcem oko facetowi mogą uszkodzić... łózko jest pełne niebezpieczeństw :) a trudno by facet szedł do łózka w kasku..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli niewiesz czy będziesz umiała, to lepiej nie zawracaj mu głowy kochana i zostaw go w spokoju.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Art to jest pytanie w stylu "czy związek przetrwa w razie jakiegoś nieszczęścia, problemu" tego nie wie nikt,jak się zachowa, nawet ten kto przysięga na ołtarzu miłość po grób... nie o to chodzi w tym wątku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

no to masz prostą odp. jak nie wiesz tzn. ze facet musi szukać dalej. a ty centymetr w dłoń i też na podboje :) kuniec filma :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

MarTinez, o co długie nogi mogą zahaczyć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Darek świetnie napisane ;)
i ten facet ma dobre serce i zasługuje na kogoś kto pokocha go bezwarunkowo...tylko nie wiem czy będę umiała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Art, ona tylko spytała o wzrost.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a już nie wspomnę o nogach.. jak za długie to mogą o coś zahaczyć.. jak za krótkie to trudno je rozgiąć :( no dramat dramat :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak straci rękę w wypadku to go wymienisz,bo nie jest w stanie zapewnić poczucia bezpieczeństwa?Albo jak Ty stracisz,to będzie miał inną wziąć?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze, no masz rację lepiej niech są odsłonięte uszy:-P
No i oczy przede wszystkim:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no co??? doradzam! a jak facet będzie nieszczęśliwy bo mu nie będzie uszu zakrywało :( to tez sie związek rozpadnie :( wiec lepiej to sprawdzić.. Bo czy facet może być szczęśliwy kiedy nie zakrywa mu uszu... może też nie będzie tego pewien :( też prawda Graszka... i weź tu znajdź złoty środek centymetrów... jak zakrywa uszy to i w innej pozycji może oko podbić...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

MarTinez, ale się rozkręciłeś, już wystarczy:)
Lepiej żeby uszu nie zakrywało, bo facet lubi hałasy, gdy się położą piętrowo;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie Darku.. Ale jak już sie tak mierzą to nich chłop też ja zmierzy... czy jak sie położy na jej klatce piersiowej to czy będzie mu uszy zakrywało :) to też ważne by hałasy nie dochodziły :)))
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co to za problemy? To istotne jest aby chłop miał zdrowie, pracę siły psychiczne i fizyczne utrzymać rodzinę , znosić ją, chować uczyć, opiekować się dziećmi i pilnować spokoju domu
Przytulić swoją żonę, pocieszać ją gdy jej źle, uspokoić.
Pójść z nią do kościoła, spowiedzi, na rower...
Męskość to odwaga i radzenie sobie, a nie wielkość czegokolwiek. ..
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

hahaha, no fakt, śmiałam się pierwsza:)))a Ty podchwyciłeś później łobuziaku..

@Wysoka, Nie przejmuj się wzrostem, posłuchaj głosu serca.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

No racja kosmitko, coś w tym jest. Chociaż nie wszyscy są zauroczeni sobą od samego początku. Jeżeli facet poznaje kobietę i myśli o niej: Jaka ciepła, wrażliwa, zabawna... z taką bym miał dobrze w życiu...to decyduje się z nią być...
ale z drugiej strony facet nie jest ślepy i widzi że jest trochę za gruba, bo przecież on jest wysportowany:-)
Jednak na pierwszym miejscu stawia uczucie i przyszłość z tą kobietą mimo że zewnętrznie nie jest taka ładna jakby chciał
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

OOOOOO mamo!!!! ale tym kobietom to sie w głowach porobiło ;( na randki z linijką będziecie niedługo chodziły ;( a inne centymetry ma ok???? weź sprawdź bo to ważne.. nie zawracaj głowy facetowi swoją osobą... no chyba ze on cie też tak mierzy to trafiliście na siebie... a jak nie będziesz sie czuła bezpieczna bo ma rozstaw ramion za mały to poproś go by cie zawinął w dywan :P
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

ślepa to jest "miłość" nastolatków... ja nie mówię o kalkulacji, myślę, że jestem uczciwa i czuję się odpowiedzialna za drugą osobę, dlatego już teraz się nad tym zastanawiam - w momencie kiedy uczucie się dopiero rozwija...szkoda że tylko chcecie oceniać
i naprawdę to jest zupełnie inny problem niż waga...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

@wyższa

Oczywiście, że tak. A nawet jeszcze gorzej. Ty widzisz kogo sobie wybierasz, wzrost się raczej nie zmienia, co najwyżej można sie jeszcze nieco skurczyć z wiekiem. A jak facet się zakocha w tym jak wyglądasz a nie w tym jaka jesteś, to po porodzie jego obraz twojej osoby zostanie zniekształcony.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

@graszka

Ty sie sama z niej śmiałaś :P A tak serio, to do twojej sylwetki nie ma się gdzie przyczepić. Wszystko jest takie jak powinno ^^
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...

Czy feromony działają (82 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Biały związek (8 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...