centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

Pochwal się ilu facetów tak wybrałaś to znaczy sercem, Piszesz w liczbie mnogiej więc przypuszczam że serce się myliło. Wybór nie był trafiony, chyba że faceci byli potrzebni do sexu a do tego inne atrybuty są potrzebne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyjątek potwierdza regułę

G...no prawda :) Wybieram faceta sercem, ale staram się go wybrać spośród tych, przy których dobrze się czuję, czyli m.in. wysokich. Jak się nie uda to trudno - serce nie sługa, ale wtedy nie ma miejsca na żal.
A koleżanki? po co mają zazdrościć? Sorry ale czasy liceum dawno mam za sobą, a nawet wtedy nie byłam taka głupia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wybierają wyższych, dobrze zarabiajacych, przystojnych, dobrze zbudowanych, mówiąc krótko takich żeby koleżanki zazdrościły a potem płacz bo nie są tymi jedynymi. Ech...... szukaj sercem lepiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem sama od paru lat (nie rozsaliśmy się przez cm jakby co ;) ) i świetnie daję sobie radę. Nie potrzebuję nikogo by czuć się dobrze czy bezpiecznie. Ale myślę, że w każdej z nas jest taka dziewczynka, która chciałaby czasem się schować przed światem w ramionach ukochanego mężczyzny. A jeśli jest niższy, to przytula jak.... dziecko, lub my go przytulamy.
Potępiajcie ile chcecie, ale każdy ma prawo do własnych potrzeb :)
I tak jak większość facetów wybiera ładne zgrabne kobiety, tak większość kobiet wybiera wyższych facetów. Wydaje mi się to całkiem naturalne.
A że trafiają się wyjątki i potrafią być ponad to - SUPER! Nie można za to nikogo potępiać.

Żygfryd - Ty chyba kurdupel jesteś, co? ;)

Śmiem twierdzić, że to anatomiczna niemożliwość!

Ja jestem wyższy od siebie i nie widzę problemu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Urban kiedyś twierdził, że gdy w relacjach z kobietami problemem jest wzrost, to staje na portfelu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jestem z facetem 7 lat . Jest odemnie jakieś 2 cm. niższy i co z tego. Czy ważny jest wzrost czy to jakim jest człowiekiem i co do siebie czujemy . Mój kuzyn jest chyba z 5 cm. niższy od swojej żony i są bardzo szczęśliwym małżeństwem. Szczerze nie wiem z czym dziewczyno masz problem. Zastanów się nad swoimi uczuciami i wtedy będziesz mieć odpowiedz co robić dalej i co jest dla Ciebie ważne.

Ja też jestem z kobietą od siebie o 5 cm wyższą na początku czułem się jakoś dziwnie.. Po pewnym czasie takie drobiazgi się zacierają. Ważne za zarówno ona i ja to akceptujemy.

Fajnie mieć nawet kobietę wyższą...:D Mało jaki facet jest wstanie zdobyć kobietkę wyższą od siebie :D

Prosze chodzic w kapciach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przyglądasz się na forum?
jak mi doradzą na forum tak zrobię - love w świecie ifonów

Jak wlejasz tego susla?

bardzo ważny?
ważne to jest codzienne życie, troska o bliskich, możliwość polegania na kimś wspólne spędzanie czasu
walcowanie się w łóżku jest wbrew "radom" kolorowych pisemek najmniej ważnym aspektem życia we dwoje
ale by to zrozumieć trzeba dorosnąć
a nie liczyć centymetry

I co najważniejsze! Zapewnisz mu poczucie bezpieczeństwa w Twych ramionach !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co może być fajnego w lasce, która nie wie czy być z kolesiem, bo jest 1.5cm niższy? Chyba tylko cycki i d... Bo w środku...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko żeby z drogi szybko nie wypadli ta bejca....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A od kiedy sędzina ma prawo głosu na rozprawie?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jeśli jesteś taka uczciwa jak wmawiasz to innym to nie okłamuj chłopaka i przyznaj mu się że pytasz o bzdury na trójmiejskim forum innych forumowiczów. I że masz krótko mówiąc... z główką nie tak. :))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przyjaciółka ma niższego faceta (osoby w wieku 26/28lat)
Na początku też miała rozterki, trochę trwało zanim zniknęły.
Szpilek często nie nosiła i nagle jej przeszkadzało, że "nie będzie mogła".
W ogóle zwracała uwagę na szczegóły, które zwykle ją nie interesowały.
Byli tacy co odradzali związku... ale znalazł się też przykład podobnej pary jako dowód, że JEDNAK SIĘ DA!

A teraz?
Czwarty rok związku niedługo się zacznie i z tego co mi wiadomo jest super :)
Wiadomo, reguły nie ma, nie musiało wyjść tak dobrze. Jeśli by nie wyszło to możliwe, że z zupełnie innej przyczyny przecież:)

Nie ma się co zmuszać ale skoro facet pomimo niskiego wzrostu nie ma kompleksu, to może mieć wystarczająco interesującą osobowość żeby się na tym nie skupiać:P

Pozdrawiam i szczęścia życzę:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...

czemu faceci zdradzaja? (135 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...