centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

Ze wzrostem, jak z latami. 2-3lata to żadna różnica, jak 2-3cm.
Co innego 10, 15 lub więcej cm różnicy, to jak 10 lat w metryce....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

do maleńka...
charyzmatyczny to może być prezes w firmie albo proboszcz w parafii albo sutener...
Nie chciałabyś charyzmatycznego męża... przeczytaj definicję tego słowa na wikipedi bo na razie to widzę ze znasz sie tylko na siusiakach:))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

zajrzyj do portfela tego onego, jak gruby to urośnie, tak już macie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

przez "ce ha" ...uja się pisze Panie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

latem to sombrero i juz po klopocie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko w jezyk sie nie ugryz, bo sam siebie zatrujesz

malutkiego jak paluszek knutka? LoL to pojechałaś. A podobno nie różdżka się liczy tylko czarodziej ;) hahahahahahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem bardzo wysoka (187) i moj byly maz o 2 cm nizszy ode mnie. miłość mojego życia o 8 cm niższy. Tak naprawdę nigdy mi to nie przeszkadzało, gdy byłam naprawdę szczęśliwa i nie miałam wątpliwości, że kocham i jestem kochana. Kwestia bezpieczeństwa to bardziej kwestia charyzmy mężczyzny. Może być niższy a mieć to coś w sobie, że czujesz jego opiekuńczość i bezpieczeństwo.
Dla kontrastu - miałam też kiedyś faceta, który był wyższy ode mnie, dużo. Miał ponad 2 m. Za to był niedorajdą życiowym, ciapą, płaczkiem i miał malutkiego jak paluszek knutka ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

zrozumiałabym, gdyby był 20 cm niższy (a i tacy mnie podrywali a mam 180cm), ale 3-4? to w zasadzie żadna różnica, ledwo zauważalna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skończ gimnazjum, zrób maturę i wtedy się martw.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie kumasz, tu chodzi o takie specyficzne poczucie bezpieczeństwa, to bardziej atawizm niż jakaś realna potrzeba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ładnie to tak samą siebie oceniać per "fajna laska" ;-) Wyższa się wywyższa ;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie rozumiem rozterek "jak będę wyglądała w obcasach przy facecie nieco niższym??"
Kiedyś na weselu kuzyna mi ciocia powiedziała: Patrząc na Ciebie Kiki i Twojego męża widzę najbardziej zakochaną w sobie parę... dużo bardziej niż para młodych.... o wzroście nic nie wspomniała...

Bo mądrzy ludzie zobaczą to co niewidoczne dla oczu, a opinią tych drugich (czyt. głupich ludzi) nie warto się przejmować...

Ja tam wolę niewysokich, może niekoniecznie dużo niższych, ale = lub 1,2 cm wyższy. Tacy są przystojniejsi, uroczy, szczupli, słodcy. A mam 170cm.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

No, najlepiej jakby jeszcze łyżwy ubrał :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak już ktoś wspominał, to zależy tylko od Ciebie ;). Ja mam faceta tego samego wzrostu. Na jego szczęście nie lubię obcasów, ale czasem chciałabym zaszaleć i w ostatniej chwili odpuszczam, bo jak to będzie wyglądało. Z drugiej strony mój przypadek dba o siebie, jest pewny siebie i ćwiczy.I najważniejsze. Po prostu czuje sie przy nim dobrze i bezpiecznie. Jeśli wasze proporcje mimo wszystko są mniej więcej zachowane i tworzycie zgrany zespół, to najważniejsze ;). My jesteśmy już razem 4 lata, czego i Tobie życzę :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie oszukuj siebie i jego. Po prostu go nie kochasz i tyle.

Dla prawdziwej miłości centymetry, kilogramy itp. to nic nie znaczące drobiazgi. Prawdziwa miłość tego nawet nie zauważa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

do takich jak ty, to szkoda nawet swieczki :P
Obudzisz sie kiedys sama w kolejna wigilie zaliczona przez kolejnego faceta i pomyslisz "jaka ja bylam glupia, moglam patrzec na yo czy jest dobrym facetem, a nie ze jest wyzszy ode mnie i dobrze zbudowany"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz racje,ja tez bym nie mogla byc z nizszym ode mnie facetem,a mam 176 cm.Koboeta powinna miec glowe na wysokosci ramion faceta,zeby miec na czym oprzec głowe. Dlatego zwracam sie do niskich panów-szukajcie sobie nizszych kobiet od siebie i nie uderzajcie do wysokich-szkoda waszego prądu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

zaleta łóżkowa - nie będzie musiał łamać sobie kręgosłupa chcąc dosięgnąć ustami twoich piersi w trakcie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...