chętnie poznam jakies mamy z koleczkowa

sama mieszkam tu od roku, mam dwojke malych chlopcow, nie pracuje i chetnie spotkalabym sie na kawe albo wybrala na spacer w fajnym towarzsytwie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: chętnie poznam jakies mamy z koleczkowa

Ja też mam dwóch synków, ale nie jestem z Koleczkowa lecz mieszkam niedaleko od Chwaszczyna. Niestety nie jestem zmotoryzowana więc jeżeli już to możemy się umówić gdzieś w Chwaszczynie lub na Osowej.

czesc ja byc moe niedługo bede mieszkała w Koleczkowie ma dwójke synek 4,5 i córcia 1,5
chętnie z Toba porozmawiam jak sie żyje w Koleczkowie
jak masz ochotę to pisz mój nr gg 2477293

Witaj:)
chętnie Cię poznam- jestem mamą rocznej dziewczynki- jakaś kawka- odezwij się
pozdrawiam

chetnie sie spotkam, ale wlasnie dzieciaki zakatarzone - mam nadzieje ze lada dzien wydobrzeja. moze sie znamy z widzenia? moj nr gg 4231897

Witaj- może się znamy.
U mnie też niestety choroba.
Na jakiej ulicy mieszkasz?

ja mieszkam w bocznej od kamienskiej,nie chce publicznie pisac gdzie:) z o okna widze lubiczowke:) a Ty?

witaj odpisałam na gg:)

Hej ja mam dwie dziewczynki i również jestem mamą nie pracującą. Może nawet mamy się spotkają w większej grupie? :)

Witajcie - ja co prawda jestem mamą pracującą i mam córeczkę (roczniaka), ale też z chęcią się przyłączę do tej "inicjatywy" (od nowego roku będę mieszkać również w okolicach ulicy Kamieńskiej).
Pozdrawiam inne koleczkowskie (i okoliczne) mamy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej- podajcie swoje gg

Hej:) Jeżeli dalej inicjatywa jest otwarta dla nowych mam:) to ja chętnie się piszę:) Mam dwóch synków (2,5 latka oraz 9-mies.)

Witajcie
Trochę czasu minęło od rozpoczęcia tego wątku ale mam nadzieję że któraś z mam tu jeszcze zagląda. Również zamieszkam w tym roku w Koleczkowie. Mam 1,5roczną córkę i szukam namiaru na nowootwierane przedszkole w Kielnie. Chciałabym dać córkę od września do przedszkola ale nigdzie nie ma namiarów. Nie wiem od jakiego wieku będą przyjmowali. Wiecie coś może na ten temat?

ja z chęcia zaopiekuje sie dzieckiem w każdym wieku o każdej porze dnia nawet w weekend bo i tak siedze w domku!!jestem z Bojana mam 26 lat

Będę Cię miała na uwadze jeśli nie uda mi się moje córki ulokować w żadnym przepszkolu. Pozdrawiam

okej moj tel 507922107

A MAM PYTANIE CZY JAKAŚ Z MAM MA MOZE UBRANKA NA DZIEWCZYNKE OD 86 W ZWYZ KTÓRYCH CHCIAŁABY SIE POZBYC???

a co cię dokładnie interesuje?

http://przedszkolekielno.pl/kontakt.html

Także zamieszkam z rodziną w Koleczkowie od maja. W tym przedszkolu już byliśmy na rekonesansie w zeszłym miesiącu, byłam mile zaskoczona. Od maja będą tam chodzili moi chłopcy (3 i 2 lata).

witam..!
czy wątek o spotkaniu koleczkowskich mam jeszcze istnieje ?
chętnie nawiążę kontakt ,córka 2,5,syn 8 lat.....może ma któras mama w domu 8 letniego fana lego,który nie ma się z kim bawić ? pozdrawiam !

Hej
wiosna w pełni- może zorganizujemy jakieś spotkanko na świeżym powietrzu?
Jestem małą prawie dwuletniej dziewczynki.
Co na moją propozycję inne mamy?

Ja (i 1,5 roczna cóeczka) z chęcią się dołączymy :-)

tina ja mam 5cio letniego synka który także uwielbia lego i cóeke prawie dwu letnia!!! tyle ze jestem z bOJANA

Ania- a w której części Koleczkowa mieszkasz?
moja córka będzie miała w lipcu 2 latka chętnie się spotkam.

moja we wrzesniu będzie miała dwa latka jestem z Bojana

górny odcinek ulicy kamieńskiej

słyszałam, że w nowo otwartym, ekologicznym przedszkolu
http://www.facebook.com/WMalinowymChrusniaku
ma powstać klub dla mam z dziećmi. Myślę, ze to fajny pomysł ;)

Czy sa moze jeszcze mamy, ktorych maluchy nudzą się w taką pogodę i szukają towarzystwa dla swoich pociech?

witajcie, wkrótce wraz z rodzinką zamieszkamy w Koleczkowie, mam 2 dzieci - przedszkolaka i niemowlaka. Starszego chciałabym posłać do przedszkola, właśnie szukam opinii i możliwości. "W malinowym.." to chyba nowy punkt? ktoś coś wie o nim ? Jest tez przedszkole na ul.Wejherowskiej, chyba jakieś gminne, prawda? Ale w tym zapewne miejsc brak..

A poza tym jak się żyje młodym mamom w Koleczkowie ? Są ciekawe trasy spacerowe? A może jakiś wiejski plac zabaw? Pozdrawiam

Witaj na forum leopolka:) Mamy dwa przedszkola w Koleczkowie- jedno jest prywatne to o którym piszesz "w Malinowym Chruśniaku", ale z tego co wiem czesne jest bardzo drogie, a to na wejherowskiej to gminne przedszkole i na pewno są jeszcze wolne miejsca. Moje dziecko uczęszcza tam do przedszkola i jestem bardzo zadowolona. Od 9-14 jest realizowana podstawa programowa za którą nic nie płacisz, a poza tym płatne 2,88 za każdą rozpoczętą godzinę. Dzieci mają w podstawie programowej zajęcia z logopedii, rytmikę, język angielski. Są organizowane wyjazdy na basen oraz liczne atrakcje dla dzieci. Z czystym sercem mogę Ci polecić. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A myślisz, ze przyjeliby dziecko w trakcie roku szkolnego, czy trzeba czekać na zapisy na nowy "sezon"? pozdrawiam

Jeśli mogę coś doradzić, myślę, że powinnaś zajrzeć do obu przedszkoli i sprawdzić osobiście co oferują obie placówki. Ja na pewno tak bym zrobiła choć sama nie mam jeszcze dzieci. Jestem pewna, że inwestycja w edukację własnych pociech jest bezcenna i na pewno kiedyś zaprocentuje.Studiuję psychologię i wiem, że wiek przedszkolny jest najważniejszym okresem w rozwoju dziecka i to jak się go kształtuje nie może być takie sobie czy byle jakie. Kasia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzięki za informacje,szczególnie o przedszkolu państwowym, mam zamiar odwiedzić oba przedszkola. Na stronie "w malinowym..." jest info o cenie - 700zł za pełny wymiar, do 10 godz., 500zł za 5godz. faktycznie drogo, podobne kwoty płaciłam w przedszkolu w Gdyni, sądziłam,że poza miastem stawki są niższe, ale cóż.. jeśli przedszkole jest tego warte, postaram się to sprawdzić wkrótce.

Zawsze można też poszukać tutaj na miejscu jakiejś fajnej opiekunki, a z tego co mi wiadomo, to jest tu takich sporo :) Chętnie sama bym się zajęła jakimś dzidziołkiem :)

Poszukiwaniem niani też będę zainteresowana, ale to trochę później, w okolicy lata :)

Moja sąsiadka zajmuje się pilnowaniem przefajnej dziewczynki i z tego co wiem, już została 'zaklepana' przez inną mamę na wrzesień tego roku. Więc moim skromnym zdaniem, jak chce się dobrą nianię, to już trzeba się zacząć rozglądać i oswajać dziecko z nową osobą, żeby potem płaczu nie było. No i jest czas na poznanie owej niani!

Latem też są czynne przedszkola.

Niektóre dzieci są za małe, żeby przyjęli je do przedszkola. W Koleczkowie przydałoby się coś na wzór żłobka. Nie każda mama może sobie pozwolić na to, żeby kilka lat siedzieć z dzieckiem w domu. No i nie każdy ma w pobliżu babcie lub innych z rodziny, przyjaciół..

Zgadzam się przydałby się w naszej okolicy jakiś klub malucha, ponieważ do przedszkola gminnego przyjmują dopiero od 2,5 roku.

chętnie poznam jakies mamy z koleczkowa z synkami 3-4 latka

chętnie poznam jakies mamy z koleczkowa z synkami 3-4 latka

Re: chętnie poznam jakies mamy z koleczkowa z synkami 3-4 latka

mam 4 latka w domu, mieszkasz bliżej "centrum" czy gdzieś dalej ? korzystacie z placu zabaw ? a może Twój synek chodzi do przedszkola w Koleczkowie ?

Może sprawdź przedszkola w Koleczkowie.

ja tez chetnie poznam jakies mlode mamy , najlepiej bezdzietne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Światłowód w gminie Szemud (7 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Nielegalne przetwórstwo odpadow (3 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...