chłodnica

Nie mogę nigdzie kupić używanej chłodnicy do auta : Citroen XSARA
1,8 benzyna. Rok produkcji 1998. Na nową mnie nie stać. Dzwoniłem do wielu Auto - Szrotów i w Gdyni i w Gdańsku, nie ma.
Czy ktoś z Państwa może mi pomóc ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: chłodnica

Wlej do środka kwaśne mleko.

Około 100-140zł kosztuje nowa.

Na złomie pewnie się znajdzie za jakieś 70zł w stanie nieznanym i po krótkim przebiegu może znowu się rozszczelnić.

Moim zdaniem nie warto oszczędzać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to gratuluje dobrego wejscia w czesci skoro nowa za 100-140...

jak wlasnie sprawdzalam do tego auta trzeba liczyc 280-350zł za chlodnice z tzw średniej połki

Panie Mieczysławie, proszę też popatrzec na allegro...ale z używaną jest loteria...albo pochodzi kilka lat albo miesiac...i znow koszty, lepiej kupic nowa i miec spokoj niz dwa razy pakowac pieniadze w to samo, co w rezultacie da wyzszy koszt niz kupno od razu nowej i montaż

To trzeba wydać te 300 zł na nową i nie dziadować. A jak komuś nie opłaca się naprawiać to wyzłomować samochód i przesiąść sie na komunikację miejską. Ludzie chcą jeździć samochodami, ale nie mają pieniędzy na eksploatację. Nie rozumiem tego.

Po prostu ujmę to szanowny kolego D ---- PODCIERAJĄ SZKŁEM. Ludzie nauczcie się samochód jest niestety dobrem ze wszech miar nie dochodowym i niestety kosztującym.A jak nie to niestety na nogach albo komunikacią zbiorową się poruszaći tyle

Dzięki za odpowiedzi, kupiłem nową za 299 zł, jest ok ! Pozdro.

czesci do daewoo,opel itp w hurtowni na dzialdowskiej w Gdyni Grabowku.586230023

Inne tematy z forum

Gdzie kupic auto? (7 odpowiedzi)

Planuję kupić pierwsze w życiu auta, nie znam się na tym... polecacie jakieś miejsce gdzie jest...

Gdzie (w sieci) szukać auta? (34 odpowiedzi)

Szukam, szukam i nic... Kilka razy dziennie przeglądam: - ogłoszenia na 3mieście - otomoto -...

M4K Garage (23 odpowiedzi)

Witam. Czy byl juz ktos w warsztacie Michala, prowadzacego na youtube kanal Milosnicy Czterech...