chodniki

....nasze nowe:) już są śliskie i nikt tego nie sypie! ciekawe kto je bedzie odśnieżał?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: chodniki

Ja już zaliczyłam upadek na tym wspaniałym chodniku kilka dni temu. Można na nim nogi połamać ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodatkowo warto się też zastanowić czy RADA OSIEDLA KOKOSZKI obecnie mieszcząca się na Biologicznej ( kto to wie z nowych mieszkańców gdzie to jest;) nie powinna przenieść się bliżej np: do szkoły? Naprawdę byloby blizej dla Karczemek i Kielpina Górnego i więcej tych spraw z forum można by było szybko rozwiązać. A tak rada dostaje pieniądze od mieszkańca i czy ktoś widział jakieś efekty ? Może choć śmietniki by kupili .....na co te pieniądze idą. ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja sie zastanawiam kto tak pięknie ulice piachem posypał. Nawet taką prostą czynność można spitolić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...