cisza wraca...

...cisza wrocila lecz kiedys przerwana bedzie... blizej z kazdym dniem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cisza...

można ja przerwać na chwilę krótką jak kgnienie oka i krótką jak zycie człowieka... ale cisza i tak wróci i pozostanie...

Zycze z calego serca

Wszystkim studentom zycze z calego serca aby trafili do armii zanim podejma sie decydowac o losach tego pieknego kraju. Redaktorom czasopism i wydawnict ktorzy caly swoj czas spedzaja na szukaniu "wpadek" sluzb mundurowych, czy to ochraniarzy czy wojska lub policji chce napisac ze wydaje mi sie ze spowodowane jest to niedowartosciowaniem lub poczuciem zniewiescienia. Moze to Was tak gryzie ze jadac tramwajem slyszycie "nie byles w wojsku to co z ciebie z facet". To wasz problem... nie nasz...

Mjr

Biedny, nadepnięty odcisk jakiś?]
A co za odcisk i kto tak paskudnie nadepnął?

A może ja jestem

paskudny, mały, chuderlawy, pryszczaty, brzydki, wątły i chorowity z astmą, cukrzycą, żylakami , wrzodami i tasiemcem, moze wszystko co mi w zyciu wychodzi to myślenie (od czasu do czasu, pomiędzy atakiem kaszlu a nudności)
Może pomimo to chciałbym zrobić coś dla świata, ale na wojsko nie mam szans.
I co?

i jeszcze chce powiedzieć, Mjr

że ty to naprawdę masz serce

Kochany Mexie

Jeśli to dla ciebie ważne, to naprawdę możesz żyć lużniej.
A genetycznie modyfikowana żywność to naprawdę w większości nic strasznego. Ludzie się tego boją bo wyobrażają sobie nie wiadomo co.
Powiedz, co staje Ci jako pierwsze przed oczami, gdy słyszysz słowo "mutacja"?

Stworku

A powidają ludzie, żeś to ty Stworkiem się stał od tego zmuantowanego żarcia. Czy to prawda że masz teraz dwa cięte języki?

Henas

E, dociąć mi chciałeś, hm?
Język na razie jeden, ( za to zębów kilka rzędów) choć Twoja wypowiedź natchnęła mnie do rozmyślań, przecież w japońskiej mitologii posiadanie większej niż naturalna egzemplarzy niektórych części ciała uznawane jest za oznakę boskości... a ja bardzo lubię japońską mitologię.
Z drugiej strony to chyba nudne być bogiem.
Co?

:))

:)

Słuchający ciszy

a więc wciąż cisza...

Oj OJ ojj

Oj tylko to dziwne uczucie po tym roku zostanie, w brzuchu gorąco i ssanie jakieś takie strasznie nieprzyjemne.
Bo to miał być rok lotu ku chmurom a jak spadać się zaczeło to nie widać końca

w 2003 roku od daty umownej 0000 będę walczył, aby tą próżnię zapełnić i to nie byle czym

Zatańczysz?????

Amenouzume is happy and sexy dancer who like to show up.

Stworku zatańczysz????

Wzejdź nam słonćem jutro i w całym 2003

Long ago, the sun godess Amaterasu hide herself because her brother Susano'o behaved too violently.
When she disappeared, the world was closed in darkness. And many dameons appeared.
Not only people but gods were at a loss.
The wise god Omoikane made a trick to make Amaterasu returning.
Amenouzume steped up stage and danced very sexy and enthralling. Gods gathered and hurrahed her.
Godess Amaterasu were intersted their happy voice. She knew none could be happy in the world without her the Sun godess. She asked through the rock door of refuge.
"Why you are laughing?"
One of the god replied.
"A great god same as you appeared."
So she open the rock door of refuge little. Another god use mirror to look herself. Wondered by it, she open the door more wide.
A strong god Amenotadikarao didn't missed that chance. He grabed the slit, and pulled it out.
No choice, the sun godess Amaterasu returned to the world.

henas

eee..ym..
najpierw zapytam męża, ok?
Widzę ze przeprowadziłeś wyszukiwarkowywiad.
Ale mogłeś chociaż przetłumaczyć..

Yeti

Pociągnij za linkę!!!
Mówię Ci, szybko pociągnij za lnkę, zanim będzie za późno!
Tylko mi nie mów, że nie zabrałeś albo że się zaciął.

Ale jak w brzuchu gorąco

to ja już nie wiem.
Tasiemiec z gorączką, czy zwyczajnie o jeden kielonek za dużo. A może to żołądek bardzo się wstydzi czegoś.
Albo wątroba jest zła o coś?

rożne rzeczy dzieją się z brzuchami... : )

Ciszosłuchaczu

na problem z ciszą -
WYSTARCZY GARDEŁKO !!!!

a ja już się nie mogę doczekać

Sen to Chihiro no Kamikakushi czyli Spirited Away (czy jak to tam przetłumaczą) w kinach. Bo jednak co kino to kino.
A to dopiero w marcu...
I nawet przeżyję tą angielską wersję tak jak przeżyłam ją w Mononoke, a za to obiecuję sobie duże przeżycia związane z usłyszeniem muzyki, TEJ muzyki, w naprawdę porządnej jakości.
Ale chyba rok życia bym oddała żeby ją usłyszeć na żywo, na koncercie, ech. Ech.

Przyjaciele moi :)))

Dawno mnie tu nie było, gdyż byłam na zasłużonym urlopie świątecznym

dziś chciałabym wam wszystkim razem i każdemu z osobna życzyć udanej zabawy sylwestrowej oraz wszystkiego dobrego na Nowy Rok

pozdrawiam ciepło i serdecznie

Robin

tak to już jest z tym dyskusjami. Znosi je. W różnych kierunkach. Czasem nawet gdy rozmawiasz z jedną osobą, musisz się pilnować żeby nie utonąć w dygresjach. Naturalnie o ile zależy Ci na temacie.
Bo czasami to nie rozmowa, tylko rozmówca...

Henas

Przyznaj się, posiadasz jakąś oznakę boskości?

Urku

No. To jestem tu pierwsza w nowym roku!!!!
O!!!

Hejka!!

Kurcze!!
Spoznilam sie!!!
A myslalam ze mi sie uda byc pierwsza tutaj :-(
W kazdym razie zycze wszystkim wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku i aby nie byl gorszy od poprzedniego!

pozrawiam

tych ktorzy mieli sie zjawic lecz niestety sie nie zjawili

pozdrawiam

tych ktorzy mieli sie zjawic lecz niestety sie nie zjawili

Kochany Stworku

jakos nie zaskoczylem w pierwszej sekundzie i nie wiedzielem, co mialas na mysli z tym hyde parkiem, jak widac podroze ksztalca, nawet te wirtualne.
Co do zawartosci moich mysli w obliczu slowa "mutacja": w zasadzie nic konkretnego, nastepnie dopelnienie slowem "chromosom".
Od tego punktu juz bardzo blisko do slowa "rak". Mutacja glosu pojawia sie dopiero po wielu, wielu innych skojarzeniach

MEX

poruszajac do tylu natknolem sie na inny Twoj post z zawartym tekstem : "bandki jazgoczących sceptyków"
Slowo sceptyk mozna jeszcze zrozumiec, ale "jazgotac" kojarzy mi sie z przekupkami na rynku i niesie w podtekscie niekoniecznie pochlebna opinie o wspolrozmowcach. Czy to chcialas wyrazic ?

Stworek

Mówiąc " ludzie Twojego pokroju" nie mam na myśli nic złego-pewnie Ty nie zamierzasz klonować ludzi ale troche za dużo na świecie szalonych naukowców, którzy sa zafascynowani nauką i jej możliwosciami-moim zdaniem mieszanie w DNA to lekkie przegięcie-w końcu jak dotąd wszyscy wyglądamy inaczej i tak chyba powinno zostać. Niedługo ma się urodzić pierwsze sklonowane dziecko-a to dopiero początek-może byc z tego niezły burdel...
Ale ta dyskusja skończyła sie chyba w zeszłym roku:/ - troche się spóźniłam.
P.S. Co Ty robiłaś w Sylwestra o takiej godzinie przy komputerze?!!! :/

CZy Gdańsk ma szanse na wyjśce z recesji????

Za rządów AWS czyobecnie tych nieudaczników z PO czy PiS Gdańsk wpada coraz głębiej w recesję!!!

CZy Gdańsk ma szanse na wyjśce z recesji???? Kiedy?

Kompletnie nie ma wizji !!!!!

sopot

podoba mi sie aqua park w sopociku jestem gruby i nikt nie zwraca na mnie uwagi

Szczerze zaniepokojony mieszkańcu

Nie mam bladego pojęcia

Hamburgerze

Więcej ciała - wyższy poziom wody...
Wszystkie dzieciaki na pewno Cię za to kochają.
Ale naprawdę - nie przejmuj się że jesteś...
Tego typu wady na poważnie obchodzą tylko głupców.

Promyk nadziei

When you are sad and you are lonely
And you haven't got a friend
Just remember that death is not the end...

Agusp

Ale drogą zmian genetycznych można na świecie wiele poprawić. Wcale to nie oznacza wizji przyszłości w stylu cyberpunka. To co jest możliwe jest i jeszcze trochę czasu pozostanie w dużym stopniu ograniczone.
Klonowanie człowieka... myślę że nie jest to właściwa ścieżka z kilku powodów: na świecie i tak jest wystarczająco dużo ludzi, klonowanie w sposób który jest teraz możliwy wymaga poświęcenia pewnej liczby zarodków, jeśli są to ludzkie zarodki, jest to zabójstwo człowieka (jeśli nie miałoby to być traktowane jak zabójstwo, ktoś musiałby określić w którym momencie (ciąży) istota w brzuchu przestaje być człowiekiem a staje się "czymś", a co ważniejsze dlaczego akurat w tym momencie a nie w innym).
Poza tym należy dać dziecku jakieś szanse na bycie odrębnym...(chociaż identyczny genetycznie osobnik będzie i tak inny pod względem psychicznym.)
Nie jestem szalona. Jeszcze nie. Chociaż raz byłam w Tworkach, chociaż nie jako pacjentka i muszę powiedzieć że bardzo mi przypadła do gustu tamtejsza architekura, zwłaszcza Wieża Ciśnień...
W Sylwestra...mmmm, bylam w domu i bardzo dobrze sie bawiłam.

Kochany Mexie

Ale ja właśnie w tamtym momencie czułam się objazgotywana. Ja pytam poważnie: dlaczego myślicie akurat w ten sposób? A odpowiedź? Stworek - potworek... i niczego rzeczowego. Nie poczułam się nawet dotknięta tym potworkiem, bo to słowo nie ma dla mnie zdecydowanie negatywnego wydźwięku, bawi mnie i lubię wszelką stworkowo - potworkowatość, ale tym, że w ten wymijająco - bagatelizująco - niepoważny sposób potraktowano poważny temat.

Pytałam o mutację

bo wiem że ludzie się boją tego słowa, że kojarzy im się z (chyba już trzeci raz to pisze) z czymś w stylu "co dwie głowy to nie jedna, w uchu cewka moczopędna..."
Jest to dla mnie dowód, że ludzie kształtują swoje pojęcie o genetyce (zresztą podobnie jak o wielu innych sprawach) w oparciu o media, czyli : fakty podane w przyswajalnie uproszczony sposób ze wszystkimi wynikłymi z tego nieporozumieniami oraz płody fantazjii ludzi tworzących rożne filmy.
W ludzkim organizmie codziennie zachodzą mutacje. Ale mimo to żyjemy...

Gugu

na dobranoc, gugu gugu.

Koncert za który też by można było dużo oddać

to Overurta 1812 Czajkowskiego, wykonana przez dobrą orkiestrę np na Placu Czerwonym w Moskwie, z porządną baterią dział przygotowaną na finał...

cisza wraca

Pewnie ze nie musimy wymieniac swoich uwag na forum publicznym.
Nie mniej jednak moge wymieniac swoje uwagi gdzie mi sie podoba a jak sie to komus nie podoba to niech sie wypcha.
Naprawde istnieje cos takiego jak maile, czaty i gadu-gadu ??? A co to znowu za szatanskie wynalazki ???
Korzystalem kiedys z metod tradycyjnych jak : tam-tamy, dymy z ogniska, poslaniec z kipu oraz golebie ale postanowilem isc z duchem czasu i odszedlem od tradycji.
Ps.
A poza tym nie przypominam sobie zebym Was widzial na oddziale a wiec nie jestem Waszym kochanym pacjentem.
Amen

P&W

jesteś moim ukochanym Pacjentem nic i nikt tego nie zmieni :)))

Lubie Was !!!!!!

Jak sobie porównam tyn Hyde Park z 'cha(d)towymi' stronami to jestem zachwycony wami

LUBIE WAS !!!

Ooleczko

Jak nie bedziesz mailowac to dostaniesz klapsa na goly tylek .

Jeśli nas lubisz

to nam tutaj trochę namieszaj.
Bo tu jest najciekawiej jeśli toczy się dyskusja.
O.

Pacjenciku

czy Ty chociaż do mnie mailujesz zebytm ogła Ci odmailowac?

a z tym klapsem to nie obiecuj:)))

Stworek

Jeśli nie jesteś za klonowaniem człowieka to ok ;) Myślałam, że pochwalasz możliwości nauki ponad wszystko-ludzie tak się rzucają, bo wszystkiie badania i eksperymenty genetyczne wrzucają do "jednego worka" bez rozróżnienia na te dla dobra ludzkości i te, które raczej nic dobrego nie przyniosą.Co do tych pierwszych to ok-dobrze, że sa ludzie którzy to robią-w końcu trzeba korzystac z możliwości nauki, byle ta nauka nie poszła za daleko...
Ja też byłam w Sylwestra w domu;)

Oola

Mailuje a moje maile gina w otchlanich netu ...
Hihihi ...
Moze dotra dopiero w przyszlym stuleciu ...
A moze przechwytuja je sluzby ochrony moralnosci internetowej ;-)))
Zobaczysz, ze klapsne i to przy ludziach ;-)))

pytanie

Czy można być pewnym na 100% drugiej osoby????

Stworek jest zdania

że zaginione maile pożera Potwór Mieszkający W Sieci.
Sieć powstała tak naprawdę tylko po to, żeby Potwór mógl się paść...
Jako że Potwór mieszka w sieci, musi umieć się po niej poruszać, ma toteż osiem nóg, organy przy pomocy których dodaje coraz to nowe Linki pomiędzy różnymi miejscami, dzięki czemu sieć się zagęszcza, ma też Potwór pokażną liczbę oczu, a schwytane maile rozpuszcza przy pomocy śliny.
Niektóre miejsca Potwór upodobal sobie szczególnie, są to specjalne miejsca gdzie przychodzi duż osób, a Potwór już tam Czatuje...

To nie jest proste pytanie

bo raz się wydaje że tak a innym razem że nie. Zależy od okoliczności.
A czy można być na 100% pewnym siebie?

Najbardziej

istotnym jest dla mnie w tym wszystkim powodowanie śmierci zarodków. Z tego też powodu nie zdecydowałabym się na "dziecko z probówki".
Zaś co do badań... czasmi naprawdę trudno jest określić nie mając danych których dostarczyłyby właśnie te badania, czy przyniesie to jakiś pożytek czy nie . Rzecz do sprawdzenia.

DO MYŚLĄCEJ

NIE NIE MOZNA, NIGDY W ŻYCIU COKOLWIEK BY MÓWIŁ I PRZYRZEKAŁA, NIGDY NIE MA 100% ŻE ZDANIA NIE ZMIENI I CIE NIE ZAWIEDZIE, PA

Trochę pysznych cytatów

Wuj Stiepan nigdy się nie uśmiechał. No, chyba, że akurat złamał komuś rękę.

Ciesz się życiem! Człowieku, ciesz się życiem! Ale pamiętaj, że niektóre spośród instrumentów, jakie zagrają na twoim pogrzebie, są już nieźle nastrojone.

Nie wybiegajmy myślą w przód! Diabeł wie, jaka z przodu droga, a myśli łatwo się potykają.

Z naukowego punktu widzenia organizm ludzki w 70% złożony jest z wody. A zatem Raskolnikow zarąbał sobie po prostu kilkadziesiąt litrów wody. Taki hydroeksperyment.

Fiokła Iwanowna - kobieta tak zapobiegliwa, że już za życia wyprawiła własny pogrzeb, stwierdziwszy, że po śmierci nie będzie miała do tego głowy.

Małżeństwo mnie nie kręci. To nie moje klimaty. Zresztą mam uraz do sakramentów. Od czasu chrztu, kiedy to moja matka chrzestna nagle chwyciła mnie za becik i z okrzykiem: "Płyń po morzach i oceanach!" - rozbiła mi butelkę szampana na głowie.

Rzecz dzieje się w łazience:
- Ciągle tylko twarze i twarze - ziewa lustro.
- Ciągle tylko włosy i włosy - ziewa grzebień.
- Ciągle tylko ręce i ręce - ziewa umywalka.
A na to sedes:
- Nie ma co, nuda ...

Ogłoszenia towarzyskie. Serdecznie zapraszam na sekcję zwłok mojej teściowej. W programie między innymi - zespół muzyczny i zakrapiany poczęstunek.

>>>

A propos dyskusji na tematy mutacji i klonowania i wiedzy takiego ignoranta jak ja polecam :
Alosza Awdiejew "O logice potocznej
na stronie:
http://wolyniec.republika.pl/logikapotoczna.html
- Jak długo może człowiek żyć bez mózgu?
- A ile pan ma lat?
Hasło dialogowe, okrutne

Stworek Tropiciel Potwora

Jak wytropisz tego skubanca to skop mu tylek ..
A ja mu doloze lewatywe

mex

zamiast nazywać siebie ignorantem, po prostu sobie trochę poczytaj. Chociażby w sieci jest sporo informacji. To nie jest taka trudna dziedzina.

Mex

A tekst Aloszy A. jest świetny..

Aaaaaa!

Nieuważny Stworek! Brzydko! Bardzo przepraszam, Henasie , nie Mexie.

>>>>

A myślę sobie, że mogę sobie poczytać, ale zostanę dalej ignorantem tylko takim, który conieco wie z tzw. wiedzy potocznej.

Osobiście myślę, że medycyna zboczyła się i zchodzi na psy. Ma to odbicie w statucie lekarza i farmaceuty, którzy zredukowali się do sprzedawcy usług.

Medycyna zajmuje się sztucznym zapłodnieniem, klonowaniem, hirurgią plastyczną, i nazywa to to nauką.

Firmy farmaceutyczne produkują na potęgę kolejną mutację wiagry, a w wyeksploatowanej przez Zachód Afryce ludzie zdychają z głodu i chorób.

Jak wiecie obecie toczy się tam seria negocjacji z Potentatami rynku farmacetycznego, aby ci biedacy i żebracy tego świata mogli zażywać podróbki leków markowych, gdyż na markowe ich w tym świecie nie będzie stać.

A tak na proawdę: CZEMU MA SLUŻYC KLONOWANIE? Jet tylko eksperymenten naukowym? Zabawą, szansą na pokazanie się w TV?

Na świecie jest 6 mld ludzi, w tym pewnie 1/4 w każdej chwili gotowa do poczęcia nowego człowieka.

A ile jest żywych bezdomynch głodnych chorych????? których ci idioci REALIANIE i nie tylko oni mają w głębokim nie poważaniu

Yeach...

Yeach, yeach, yeach..... Zaraz bede jadła tosty :) I pozatym zycze wszystkim najlepszego nowego roku :) Pozdrawiam

...

....i tak z nowym roku wszystko bedzie po staremu i nie ma co gdybac ze bedzie lepiej :)

Odpadownia w centrum Wrzeszcza

Urząd Miejski w Gdańsku planuje wybudować we Wrzeszczu przy ulicy Chrobrego, róg Kopalnianej platformę do gromadzenia odpadów nietypowych i magazynu odpadów niebezpiecznych. Lokalizacja w centrum dzielnicy, wśród gęstej zabudowy mieszkaniowej, ok 25 metrów od nabliższych domów. Planuje się tam gromadzenie takich odpadów miejskich jak: złom, drewno, tworzywa sztuczne, gruz, tekturę, odpady zielone, szkło, opony, puszki, szmaty, meble, itp.
Uważam, że tego typu składowiska powinno się lokalizować na obrzeżach miasta, a nie w ich gęsto zamieszkanych częściach (osiedle Zaspa w odległości ok. 150 metrów, Osiedle Chrobry 50 metrów). Alternatywna lokalizacją jest teren przemysłowy oczyszczalni ścieków przy ulicy Uczniowskiej, ale fachowcy skłaniają się ku lokalizacji na Chrobrego, bo jest tam lepszy dojazd dla ciężarówek, o zgrozo, to jest chyba jakaś paranoja.

Stworek i Andzia

Jeśli nie można być pewnym drugiej osoby to na czym budować przyjażń, miłość...?I czym właściwie jest miłość?!

Oola

:-)

Myśląca

po prostu trzeba zaakceptować fakt że wszystko może (lecz nie musi) być tymczasowe.

Henas

Wobec tego powiedz co rozumiesz poprzez prawdziwą naukę.
Co do wiedzy - w Sieci lub w podręcznikach, w każdym razie w niczym do czego dostęp nie byłby w miarę łatwy można znaleźć więcej niż wiedzę potoczną....
Klonowanie, hm, tu się nakłada wiele różnych rzeczy. Klonowanie genów było wykonywane już lata temu. Klonowanie całych organizmów - dopiero ostatnio. To pierwsze i to drugie to są dwie zupełnie różne sprawy. Klonowanie genów standardowo wykonują studenci kierunków molekularnych , pracujący na DNA, na piątym roku studiów. Zaś po co..? A po co bracia Wright konstruowali samolot?
Jeśli udałoby się wyprodukować tanią i bogatą w składniki odżywcze żywność drogą manipulacji genetycznych, można byłoby nią wspomóc tych którzy potrzebują. Naturalnie że to nie w porządku testować na nich jej "bezpieczństwo", swój twór zjadłabym jako pierwsza ... ale czasami jest tak, że niektóre rzeczy ujawniają się po latach, powiedzmy wynalazłeś coś, co mogłoby poprawić sytuację głodujących ludzi, wszystkie testy laboratoryjne wypadły pomyślnie, ale żeby być na 100% pewnym bezpieczeństwa produktu trzeba poczekać jaieś 25 lat... a w tym czasie ludze wciąż umierają. Z głodu. Chociaż przecież nie musieliby gdyby już teraz wynalazek wprowadzono. Ktoś musi podjąć decyzję. Ktoś musi jej konsekwencje wziąć na własne sumienie. To nie take proste.

A co sądzicie

o wprowadzeniu kontroli urodzeń?

Tomstar

czy sądzisz, że problem, o którym piszesz czymś konkretnym Ci zagrozi?

Sandman

a może więcej tostow w nowym roku?
Czy to nie będzie lepsze?

Mała Żabko

Witaj moja siostro.
Szkoda, że nie mogłaś wtedy do nas przyjechać.
Ale mam nadzieję, że zobaczymy się u Anki za tydzień.
Tęsknię za Wami "Czarnymi Stopami"

Masz rację Stworku, poniosło mnie, bo może np. przy pomocy klonowania naukowcy stworzą pierwszy biologiczny czip złożony z miliardów takich samych 'komórek', dzieki któremu IT przejdzie do kolejnego etapu.

Masz rację nauka nie pomoże tam gdzie nie ma woli tzw. politycznej

stworek tostowy

a może więcej toAstów?;)

Pozdrowienia dla FATE

która robi furorę na imprezach Sylwestrowych:D

Stworku

Ta wieża ciśnień, to nie był szpital w Tworkach!!!
To była moja klinika w Kocborowie :)
Alosza w całości i w kawałeczkach jest świetny. Pisze u mnie na odzdziale kolejną książkę. To budziet prawdziwy hicior.

Ale, ale

Zwierzak mówi że to Tworki były...
To co...? Nie jestem Stworkiem z Tworek?
Naprawdę nie?
Jestem Stworkiem z Kocborowa? Ale jak to brzmi...Nie rymuje się ani nic... Stworek z Kocborowa. Też coś.

Miauu?
mmmmBeeeeeee!

IMPREZY INFORMATOR

PARLAMENT.
ŚRODA - LIPOZONE / OSTRA MUZYCZKA / HYDE PARK - CHCESZ
POPUSZCZAĆ MUZYKĘ, PRZYJDŹ ZE SWOIMI PŁYTAMI.

CZWARTEK - IMPREZA Z MUZYKĄ W DOBRYM STYLU 70, 80, 90 LATA ORAZ
KARAOKE

PIĄTEK - SLAM! IN SHOW / DJ RUFF, DJ SLAM! / R&B, SOUL.

SOBOTA - POZYTYWNE WIBRACJE SOBOTNIEJ NOCY. DLA NIEBANALNIE
UBRANYCH, UCZESANYCH, BAWIACYCH SIĘ DARMOWE WEJŚCIÓWKI ORAZ INNE
SPONTANICZNE NAGRODY.
SOBOTA 11.01.2003 - IMPREZA Z RADIEM GDAŃSK / JEDNOCZEŚNIE NA
ANTENIE / POKAZ FRYZUR ORAZ DLA ODWAŻNYCH!!! ZMIANA WIZERUNKU
PRZEZ KOSMETYCZKI ORAZ FRYZJERÓW. ODWAGA BĘDZIE GRATYFIKOWANA
WEJŚCIÓWKAMI

CELTIC------------------------------------------

WTOREK - CHILLOUT POZYTYWNE WIBRACJE

ŚRODA - KARAOKE (za każdy występ piwko od załogi)

CZWARTEK - IMPREZA W DOBRYM STYLU ORAZ TURNIEJ DARTA (lotki) DO
WYGRANIA FLASZKA

PIĄTEK - CJ DEAGOL, DJ FOX

SOBOTA - DJ-e KLUBOWI

NIEDZIELA - MAGICZNA ( WRÓŻKA A CZASAMI ILUZJONISTA CZYLI POLSKI
COPERFIELD )

IRISH-----------------------------------------------------------

WTOREK - MAGICZNY

ŚRODA - IMPREZA FANÓW DEPECHE MODE

CZWARTEK - KONCERTY / 09.01.03 BACK UP - PROSTO Z ROSJI ODŁAM
NIEZŁEGO (wbrew pozorom) ROCKA CZYLI NIEZŁA JAK NA POLSKI RYNEK
PUBOWY CIEKAWOSTKA. Chłopaki podpisali juz umowę z MTV a jak
widać rosyjskie zespoły staja sie popularne na świecie.

PIĄTEK - DJ ZOOBECK

SOBOTA - A.I.S.A.B. TEAM TRIO

NIEDZIELA - TURNIEJ DARTA ORAZ KARAOKE
Pozdrawiamy

Co do imprez...

"Serdecznie zapraszam na sekcję zwłok mojej teściowej. W programie między innymi - zespół muzyczny i zakrapiany poczęstunek."

co do klonowania

to wiatmy 2 na świecie sklonowane dziecko...

Taaaa.

Sekty są guuuupie

Henas

a co to ta wola polityczna?

Toasty są męczące

a bez toastów nie można?
Ja tam wolę bez. Okazja znajdzie się i tak.

Stworek

A insekty są mądrzejsze.
Szczególnie te z włosów sanitariusza gerarda

Doktor

Ja wiem. Nam się tylko zdaje że to my panujemy nad światem. Tak naprawdę to one...one wszędzie są! Wszędzie! Wszędzie! Wszędzie!......na Antarktydzie na pewno też!!! Nam się tylko zdaje że ich tam nie ma....

Zaprawdę powiadam Tobie, Doktorze

włos sanitariusza Gerarda to wysoce ceniony komponent alchemiczny

:)

Wróciłam z urlopu!
Biegam po oddziale i szukam "swoich"
:):):)
Całuski Sisterko Oolko
Cmokaski Pacjencie :):):)

Piguła If

Cmokasy :-)
Pacjent jest zajety szukaniem Potwora zjadajacego maile a Oolka sie maskuje zeby nie dostac kalpsa ;-)

o piguła if wróciła

to miłe

Wielbiciel???????

Fajnie mieć swojego wielbiciela :):):)
Wróciłam chora ale ten wirus "atakuje" tylko 2 dni także dziś juz mi lepiej.
Czytałam dziś co się działo na ODDZIALE pod moją nieobecność... no cóż....
"Burdel macie tu siostrzyczki!!!!!!"
ale to się zmieni.... Pacjęt klepie sisterke Oolke po... nie wiem czym :O jestem w szoku... żeby tak w pracy!!! Będzie po premii tylko nie wiem czyjej, Pacjenta czy sisterki ;)
Ogólnie pewne rozprężenie tu zauważyłam...
Biorę garść różowych, lewatywe i idę do Was
STRZEŻCIE SIĘ!!!

hmmmm

to nie jest wirus ortograficzny....
pacjęt=pacjent

i kto by pomyślał, że rzuciło mi sie na głowę ;)
;) chociaż... może bieżnikowanie zwojów mózgowych nie byłoby tak złym zabiegiem....

Tak

stworek jest pewien ze widział kiedyś bloga pt szpital psychiatryczny.
Stworek pewny jest.
Teraz to błąd 404.
Pytanie brzmi: demencja czy....?

to jest .....

już DEMENCJA STARCZA... BUUUUUUUUUUU

Kamienna twarz ocieka krwia
Trzymana przez dlonie poryte
Oczy nie przejmuja sie nia
Gdyz sa dlonmi zakryte

Sisterki

Pacjent klepie sisterke Oolke po ... ;-)))
Hihihi... To znacznie lepsze niz premia :-)))
Aaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm....
Zjadlem caly zapas rozowych , popilem lewatywa ... ;-)
Oolka juz chyba dala dyla z oddzialu ;-(((
Pigula_If ....
ZOSTALAS SAMA ...
STRZEZ SIE !!! ;-)))

Pacjent!!!

Jestes zabojczy. C Z Y M popiles?

Oj, za moich czasow

to byly blogi... oj, jak one wtedy bardzo byly...
oj...moj krzyz...

Stworek zdegustowany

T Y M C O W Z I E L A P I G U L A

P&W

Skarbie już Ci tyle razy mówiłam, że mydliny do lewatywy nie służą do popijania różowych (spierytus zawsze mam w piersióweczce na swoim miejscu - czyli na piersi ;))

Oolka!!!!!!!
Gdzie ta cholera się schowała?!!!!

Stworku

Widzę, że Tobie też się przyda "kilka kropel" spirytusu - zagryź tabletkami - dla Ciebie mam niebieskie!

P&W
Zostałam sama... Strzeżonego Piguła strzeże... masz mi coś do zaproponowania? Ty to masz pomysły... ( tu powinnam się zarumienić ale aktorka poszła spać... posuń się ;))

Pigula_If

Piersiowka i spirytus ... :-)))
Mniammmmmmm ... :-)))
Jajc .... spirytus na goraco ... ;-)))

Witam

Witam was wszyscy moi słodziutcy!!!!
SSSSSSSSSSS czuje wasz zapach aż tutaj....

Inne tematy z forum

Legalne graffiti (3 odpowiedzi)

Hej! Czy znacie jakieś miejsce na legalne graffiti w Trójmieście? Mój dzieciak jara się...

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...