Re: co myślicie o wykupieniu ołożnej za 500 zł?
a jakie polecacie domowe skuteczne sposoby na poronienie? żeby obyło się bez aborcji bo wiadomo i drogie to i co ja będe z prawem zadzierać :)
miłego dnia życzę
Re: domowe sposoby na poronienie
Autor: Hania 12-06-2007 08:14 wyślij odpowiedź
słyszałam, że gorąca kąpiel może spowodować poronienie ale zastanów się nad tym 30 razy!!!!!!!!
To nasz dzień
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=129643&t=129643
Autor: beata.tr 12-06-2007 08:16 wyślij odpowiedź
Boże!!! Widzisz i nie grzmisz!!!
Autor: an na 12-06-2007 08:21 wyślij odpowiedź
gorrąca kapiel! juhu!...
Autor: Hania 12-06-2007 08:25 wyślij odpowiedź
Ale naprawdę czy Ty jesteś tego pewna??
bedziesz tego żałować
To nasz dzień
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=129643&t=129643
Autor: aleksad 12-06-2007 08:38 wyślij odpowiedź
to chyba jakaś durna prowokacja, dziewczyno idź się leczyć, najlepszym sposobem dla CIebie będzie wizyta w szpitalu na Srebrzysku-może jeszcze uda się Ciebie wyleczyć
Autor: an na 12-06-2007 08:46 wyślij odpowiedź
jestem tego pewna że nie bede żałowac. a zreszta lepiej załować ze sie cos zrobiło niz załować ze sie czegos nie zrobiło
Autor: maja111 12-06-2007 08:56 wyślij odpowiedź
I to jest własnie ta niesprawiedliwość jedni całe życie starają się o dziecko a znajdzie sie taka siksa która ma wszystko w nosie. Trzeba było się pożądnie zabezpieczać to by nie było żalowania nie żałowania
Autor: an na 12-06-2007 09:02 wyślij odpowiedź
alez ja sie zabezpieczałam tabletkami !
Autor: amsta. 12-06-2007 09:21 wyślij odpowiedź
http://www.womenonweb.org/index.php?lang=pl
cytotec w polsce 600 zl ok
arthrotec - nie ma go praktycznie juz w aptekach cos kolo 50 oficjalnie
a nieoficjalnie od lekarzy z ogloszen
mozesz urodzic i oddac dziecko do adopcji
Autor: CzarnaOliwka 12-06-2007 10:55 wyślij odpowiedź
Wrrrr...obyś nigdy nie mogła mieć dzieci.Jak mozna na końcu takiego pytania wstawić uśmiech.Jesteś albo głupia do granic możliwości albo bardzo ci sie nudzi.
Autor: lisiczka 12-06-2007 11:00 wyślij odpowiedź
Zanim to zrobisz zastanów się milion razy!!!!!!!!! nawet nie zdajesz sobie sprawy co znaczy aborcja nawet ta wywołana gorącą kąpielą. Jeśli masz w sobie jakieś uczucia, a zakładam że tak to PAMIĘTAJ zostawi to trwały ślad na Twojej psychice, nigdy o tym nie zapomnisz. A co zrobisz jeśli okarze się, że nie będziesz mogła potem mieć więcej dzieci?!?? Nie zabijaj swojego dziecka! Zawsze możesz je komuś oddać do adopcji... Przemyśl to dokładnie, bo według mnie nie masz prawa zabijać niewinnej malutkiej istotki. Ono ma prawo się urodzić!!!!!!Nie wolno Ci tego zrobić, przecież to zawsze zabójstwo tylko za nie nie pójdziesz siedzieć.Dziewczyno opamiętaj się.
P.S.
Nie chcę Cię obrazić, ale sądząc po Twoich wypowiedziach jesteś jeszcze młodziutka i głupiutka i nie zdajesz sobie sprawy co to jest odpowiedzialność!!!!!Pozwól temu maleństwu się urodzić a potem oddaj do adopcji, bo TY na nie nie zasługujesz!!!
Autor: jaszczur 12-06-2007 11:10 wyślij odpowiedź
dziewczyno - idź pierw na usg, zobacz to maleństwo i zastanów się co planujesz zrobić. to nie jest jakis tam bezkształtny zarodek tylko mała dzidzia . nie piszesz, który to tydzień ale na pewno bije już serduszko, a dzidzia wymachuje łapkami i nózkami.....przypominam sobie swoje pierwsze usg .....dziewczyno...zobacz co Ty chcesz zrobić i jakim prawem...
jaszczurka
Autor: mirakula 12-06-2007 11:37 wyślij odpowiedź
To jest jakis pic na wode moim zdaniem takie pytania nie powinny sie pojawiac na tym forum Kobieto jestes nienormalna powiedziala bym jeszcze ale szkoda strzapic jezyka nad takimi ...............
Autor: an na 12-06-2007 11:41 wyślij odpowiedź
tak się składa że nie chce mieć żadnych dzieci w ogóle i jest mi to naprawdę obojetne czy w przyszłości będę mogla jeszcze zajśc w ciążę. a lat mam 26.
Autor: Maryna 14-06-2007 09:49 wyślij odpowiedź
Rozumiem Cię, też nie chce mieć dzieci, a mam 30 lat. Niestety żadnego prostego sposobu nie znam, zdecydowałabym się na zabieg. Porady typu urodź i oddaj do adopcji osłabiają mnie. Ja nie chciałabym się męczyć przez 9 miesięcy, przytyć, a potem przeżywać męki porodu bez potrzeby.
Autor: aleksad 14-06-2007 10:07 wyślij odpowiedź
następna nienormalna,ręce opadają z bezsilności jak takie kretynki czytam
Autor: Dori 17-06-2007 15:25 wyślij odpowiedź
an na napisał(a):
> tak się składa że nie chce mieć żadnych dzieci w ogóle i jest
> mi to naprawdę obojetne czy w przyszłości będę mogla jeszcze
> zajśc w ciążę. a lat mam 26.
to idż do lekarza na zabieg a on podwiaze ci jajniki i zadnych dzieci nie bedzie
Zaproszenia ręcznie robione
Autor: all 12-06-2007 11:40 wyślij odpowiedź
moim zdaniem to głupi żart,,,,,o ile to można tak nazwac
Autor: an na 12-06-2007 11:43 wyślij odpowiedź
jak na razie to ja piję duzo wódki . może to pomoże :P
Autor: all 12-06-2007 11:43 wyślij odpowiedź
skuteczny sposób,,,,,włoż głowę pod kran z lodowatą wodą .
Autor: an na 12-06-2007 11:45 wyślij odpowiedź
no teoretycznie to mogłabym urodzić i oddac do adopcji ale mama mi mówi że to wstyd przed sasiadami i lepiej usunac w porę co jeszcze nie widać
Autor: piri 12-06-2007 11:44 wyślij odpowiedź
Bierzesz ciężki młotek, zamachujesz się i całej siły walnij się w głowe, tylko dobrze wyceluj, będziesz miała i poronienie i środki antykoncepcyjne z głowy.
A swoją drogą oceniam, że to jakieś gówniarstwo na ostatniej lekcji informatyki sobie jaja robi.
Autor: all 12-06-2007 11:49 wyślij odpowiedź
kogo to szczerze mowiac obchodzi ,,,,,,,,,,piszesz takie głupoty ,ze sie czytac nie da
Autor: mirakula 12-06-2007 12:17 wyślij odpowiedź
po co my wogle sie stresujemy i odpisujemy takiej .............. ma 26 lat i slucha sie mamusi (wstyd przed ...............) w jakim wieku one zyja zalosne
Autor: Wera25 12-06-2007 12:23 wyślij odpowiedź
szkoda słów...
Autor: misia_b 12-06-2007 12:20 wyślij odpowiedź
marna prowokacja
Autor: Ewa26 12-06-2007 13:05 wyślij odpowiedź
dziewczyny nie odpowiadajcie na tak durny watek !!!! jakiejs kretynce sie nudzi !!! powinnysmy to zbojkotowac,a niektorych to nie rozumiem jak mozna udzielac jej jeszcze rad ????!!!!! zastanowcie sie
Autor: ILCIA 25 12-06-2007 13:09 wyślij odpowiedź
OJEJ JESTREŚ BNARDZO NIEMĄDRA WSTYDZ SIĘ ZE O TAKIE RZECZY PYTASZ
Autor: mirakula 12-06-2007 13:10 wyślij odpowiedź
Proponuje usunac ten watek!!!!!!!!!!!!!!
Autor: HEVET 12-06-2007 14:40 wyślij odpowiedź
ja znam doskonaly sposób.. nie trzeba bylo trzymac nóg w powietrzu , to nie bylo by problemu.. zastanów sie dziewczyno.. dla mnie jestes niepowazna
Autor: moceza 12-06-2007 14:50 wyślij odpowiedź
Czy ten wątek w ogóle jest na poważnie założony? Bo trudno mi w to uwierzyć. Nie znajdziesz tu dziewczyno odpowiedzi. Szukaj jej u lekarzy, zwłaszcza u ginekologów "z podziemia".
Autor: mamka 12-06-2007 17:02 wyślij odpowiedź
Pewnie szkoda mojego pisania,ale jestem wstrząśnięta tak jak pozostałe rozmówczynie. Dla mnie szokiem jest,że ktoś może być taką kretynką i pisac o takich sprawach na forum....Tu szuka wsparcia i pomocy dla swojej zbrodni!!! Nie wierzę, że to pytanie jest serio zadane!
Idź do psychologa dziewczyno, razem z matką!!!!!
Autor: mirakula 13-06-2007 07:37 wyślij odpowiedź
raczej do psychiatry
Autor: mamka 13-06-2007 09:33 wyślij odpowiedź
Racja, może od razu na Srebrzysko, bo psycholog tu może nie pomóc!!
Autor: heh 13-06-2007 20:15 wyślij odpowiedź
;)
Autor: moceza 13-06-2007 20:55 wyślij odpowiedź
Nie potępiam tak skrajnie tej dziewczyny, ale czego ona sie spodziewała na tym forum. Tu są szczęsliwe matki, "ciężarówki" i kobiety, które strasznie chcą dziecka, przeżyły nieraz swoje własne dramaty (poronienie) i usilnie starają się zajść w ciążę. A ta wyskakuje z takim tematem.
Autor: Casi 14-06-2007 18:57 wyślij odpowiedź
nawet jesli to prowokacja to zadziwiaja mnie te wasze wypowiedzi "jedz na srebrzysko" "kretynka" "siksa" nawet jesli ktos chce usonac dziecko to chyba prywatna sprawa kazdego z nas!!! Fakt o takich rzeczach nie powinna pisac tu na forum.
Autor: wiesia 14-06-2007 19:32 wyślij odpowiedź
Casi napisał(a):
> nawet jesli to prowokacja to zadziwiaja mnie te wasze
> wypowiedzi "jedz na srebrzysko" "kretynka" "siksa" nawet jesli
Z tym sie zgadzam.
> ktos chce usonac dziecko to chyba prywatna sprawa kazdego z
> nas!!! Fakt o takich rzeczach nie powinna pisac tu na forum.
Dziewczyna upublicznila swoj problem - wiec juz nie prywatna.
I juz nie taka tylko Jej prywatna sprawa... bo tego drugiego Czlowieka w Niej tez.
Swoja droga... seks tak, ale odpowiedzialnosc juz nie.
Wiadomo, ze nie ma 100% sposobow.
PS. A ten watek to moglby admin/moderator usunac.
Pozdrawiam,
wiesia
Autor: mirakula 14-06-2007 19:37 wyślij odpowiedź
jak pisze na forum to raczej tez nasz sprawa
Autor: kuksia25 14-06-2007 19:44 wyślij odpowiedź
nnt jak się wkleja obrazki ?? :]
Autor: Agatha 14-06-2007 19:59 wyślij odpowiedź
Dajcie spokój, sprzeczać się o trollicę?
Przecież gdyby nawet ktoś napisał, żeby poszła się utopić, to by to było bez znaczenia...
A uwagi o Srebrzysku są na miejscu - ta sama osoba wiecznie zakłada podobne, bzdurne wątki...
Autor: all 14-06-2007 20:16 wyślij odpowiedź
nawet jesli to prowokacja to zadziwiaja mnie te wasze wypowiedzi "jedz na srebrzysko" "kretynka" "siksa" nawet jesli ktos chce usonac dziecko to chyba prywatna sprawa kazdego z nas!!!
Zadała pytanie na forum ,więc nie jest to juz sprawa prywatna.
A pytanie jest tak żałosne i głupie ,że kwalifikuje sie tylko do złosliwych komentarzy
Autor: anette 14-06-2007 22:07 wyślij odpowiedź
ja bym na miejscu tej panny sie zastanowila co, w jaki sposob i gdzie pisze, no chyba ze to ma byc taki zart i chce podniesc wszystkim ciezarowka cisnienie... idiotka ;)
Autor: Casi 15-06-2007 13:35 wyślij odpowiedź
wiecie tu sie zaczyna temat kiedy zaczyna sie człowiek....ja juz nie bede kometnowac bo ja mam zupełnie inne zdanie niz wy a wole nie wywoływac 3 wojny swiatowej:))
Autor: wiesia 15-06-2007 15:03 wyślij odpowiedź
Casi napisał(a):
> wiecie tu sie zaczyna temat kiedy zaczyna sie człowiek....ja
Wg mnie to jest raczej temat odpowiedzialności za swoja rozrodczosc.
PS. Nie wiem co Wy na to, ale zglosilam ten wątek do moderacji.
Admin stwierdził, że go nie usunie, mimo że jest kontrowersyjny, gdyż liczy na to, że kobieta która zadała pytanie, na podstawie naszych rad podejmie właściwą decyzję.
Pozdrawiam,
wiesia
Autor: Casi 15-06-2007 15:53 wyślij odpowiedź
i radze nie zyczyc komus "obys nie miała dzieci" bo to sie obraca przeciw temu co zyczy.
Autor: juli7 16-06-2007 20:11 wyślij odpowiedź
kopnij sie w brzuch a zaraz potem w głowe idiotko. I nie dlatego, ze o tym myslisz bo to oczywiscie jawna prowokacja, ale dlatego że masz czelność zadawac takie beznadziejnie idiotyczne retoryczne pytania.
Autor: CzarnaOliwka 16-06-2007 20:55 wyślij odpowiedź
Ehhh Casi ja nie wiem czy sie obraca czy nie obraca...ja bez zyczenia komus straciłam juz jedno dziecko więc dlatego nie potrafie odpowiedzieć nic innego na takie pytanie.I na pewno nie chodzi o samo sedno problemu czyli usuwanie ciąży bo tu też ja mam inne zdanie niz większość ale nie rozumiem jak można o takich rzeczach mówić z "uśmiechem na twarzy". To przykre niezależnie od tego czy ten post jest prowokacją, głupim żartem czy na poważnie...:(
Autor: Casi 17-06-2007 15:12 wyślij odpowiedź
Masz racje teraz czarna oliwko. Ja tez niestety przeszłam ten dramat utraty dziecka ale nie potepiam usowania ciazy.Ale jak chodzi o to pisanie z usmiechem to zgadzam sie w 100 % ale to tez nie powid zeby dziewczyne wyzywac.Po co sie znizac do jej poziomu!!!!
Autor: Dori 17-06-2007 15:22 wyślij odpowiedź
an na napisał(a):
> a jakie polecacie domowe skuteczne sposoby na poronienie? żeby
> obyło się bez aborcji bo wiadomo i drogie to i co ja będe z
> prawem zadzierać :)
>
> miłego dnia życzę
wg mnie --- spowodowanie wiadome poronienia to własnie aborcija!!!!!!!!!!!
Zaproszenia ręcznie robione
Autor: mamka 18-06-2007 10:32 wyślij odpowiedź
Myślę, że czas zakończyć ten wątek, bo sama zainteresowana moze już zrozumiała co napisała, gdyż dawno się nie odezwała.
Poza tym szkoda naszej irytacji, gdyż może ta osoba smieje się z nas, że tak łatwo nas rozdrażniła a wątek okazał się niezłą przynetą!!!!!!!
Autor: brzoskwinka 19-06-2007 11:46 wyślij odpowiedź
Nic dodać, nic ująć dla tego wątku każda wie o co zapewne chodzi
Autor: nn 20-06-2007 20:36 wyślij odpowiedź
:)
0
0