co się dzieje?

Klopsiki szwedzkie, które zawsze były daniem popisowym nie smakują tak jak kiedyś! 100%,że to zupełnie inny wyrób! Od jakiegoś czasu na restauracji dostępny jest inny keczup, który jest niesmaczny! Gdzie się podziały nugetsy?
Słynne hod-dogi też już nie smakują! Okropna parówka, zupełnie inna niż kiedyś, do tego zimna i podana w zimnej bułce! Pracujące na tym dziale biedne kobiety, mają tylko dwie ręce i nie nadążają z wydawaniem bułek i jednoczesnym dbaniem o uzupełnianie kuwet by parówki zdążyły się zagrzać.
Rzadko kiedy udaje mi się napić coli bo w większości razy z maszyny leci sama woda, a przecież płacę za napój!
Jedynym plusem są sympatyczni pracownicy. Panowie na restauracji jak i Panie na hot-dogach zawsze mili i weseli. Mimo ich pozytywnej postawy widać zmęczenie na ich twarzach, a ja mam wrażenie, że są w obozie pracy, a nie miłej rodzinnej Ikea. Szkoda mi tych ludzi ! Dostrzegam problem zbyt małej ilości pracowników, na tak dużą ilość obowiązków!
Chciałabym zajadać się Waszym jedzonkiem jak dawniej i nie mieć wyrzutów sumienia,że korzystam z Waszych usług!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co się dzieje?

Dobra stara Ikea nie wróci, A to tylko przez to ze to już nie jest mile miejsce pracy a gonitwa za pieniądzem ludzie pracujący tam wiele lat, dostrzegają zmiany (negatywne) i powoli uciekają z tej firmy szukając lepszej pracy i niszczy to prawdziwa strukturę tej firmy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0