co to jest...

-jakoś tak ostatnio ,mam nieodpartą potrzebę zakupu autka kabrio,ewentualnie jakiś motor "harley" czy jakoś tak.. ,robienia w/w pojazdem rundki w gdynii (taka promenada z błyskawicą ,darem młodzieńców itd..) acha jakoś tak koło czterdziestki....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co to jest...

midlife crisis :]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

on topic tylko literalnie, ale niezłe:
http://www.youtube.com/watch?v=wzXtxqMRd8g&feature=related
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z pół roku temu spotkałem się z daaawno nie widzianym kumplem z liceum. Przy któryms piwie chłop zaczął się wywnętrzniać, że najwyższy czas, aby zrobił coś szalonego.
Kiedy przerwałem mu w pół słowa "Kupiłeś harleya?" to zdębiał :)
Z dobre dwie godziny później przegadaliśmy o różnych rozterkach 40+ latków.
Jakbys chciał pogadać - zapraszam na priv :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

chłopaki! 6 grudnia jest koncert Piaska w Tesco!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy Doda też będzie? o_O
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Doda i Yoda.

to trzeba iść
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wow, harley! Nie ma się nad czym zastanawiać. Kupuj harleya i w drogę!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mój pies kiedyś ugryzł harleyowca w nogę. Ale dzielny był, nie mazał się.

pies czy harleyowiec?
;-)))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swoją drogą tak z własnej woli dołączyc do WIELKICH panów harleyowców...nie wstyd Ci? Może lepiej zrób coś pożytecznego...Pomóż komuś-wieksza satysfakcja.

P.s: od 25 lat jeżdżę na dwoch kółkach i znam tylko jednego normalnego harleyowca

Pomijając mój negatywny stosunek do motorów, to wyjaśnij mi proszę, czemu uważasz posiadaczy Harley`ów za nienormalnych i "wielkich panów"?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

e tam...ci harleyowcy 40+ w wersji new modern...sam nie wiem..teraz takie promocje..
To chyba coś jak z fanami zespołu depeche mode: są fani na zlotach oraz miłośnicy piosenki "enjoy the silence" zwani endżojami..;)

W sprawie motorów na tym forum to Pani Ćema mogłaby się wypowiedzieć ;)

Jej spytajcie jak to z tymi endżojami jest;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chcesz to Ci mustanga sprzedam.
Szybki 360 koni,silnik V8 Gt.
Tuning japoński.

Tak to już jakoś bywa, że jak który dosiądzie Harleya to mu ta prawdziwa werwa i radośc życia znika. Wozi się toto, z góry patrząc na wszystkich, całą postawa swoją krzyczy: "patrzcie - oto ja! Wielki Pan! Podziwijcie mnie! Czoła chylcie! Ubóstwiajcie! Gdzie Wam do mnie na tych japońcach, skuterach czy na dwóch nóżkach. Odsuńcie się. Nie dotykajcie mojej maszyny! itd...itd... Na swoje zloty (tzn. Harley Davidson) wielu przywozi swoje maszyny na...przyczepach (patrzcie i podziwiajcie) a sroga mina "ważniaka" nie znika nawet przy ochach i echach zafascynowanych młodzieńców.
Ech...ech gdzie ta prawdziwa brać motocyklowa sprzed...15-20 lat, kiedy nie było ważne czy jeżdzisz japońcem czy angolem tylko, że wogóle jeżdzisz. Gdzie te NAPRAWDĘ szczere uśmiechy i pozdrowienia gdy mijaliśmy się na drodze. Gdzie te długie Polaków rozmowy gdy spotykaliśmy się na stacjach benzynowych czy leśnych parkingach. "To se ne vrati..." ;-)))

Pomimo wszystko pozdrawiam wszystkich moto i niemoto ;-)

zazdrość...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

zgadzam się z "JA";)
Do fajnych subkultur często przyklejają się ludzie biszkopty, którzy z racji braku duszy własnej koniecznie próbują ją wypożyczyć ją od innych.

Zwykle ich inspiracją są seriale z Lorenzo Lamasem;)

ludzie biszkopty-bardzo mi się to podoba:-)

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...