co z dzieckiem w wakacje?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
jak w temacie, wakacje sie zblizaja, 7 letnie dziecko ma przerwe w szkole a ja nie mam urlopu - czy w pruszczu lub bliskiej okolicy są organizowane jakieś półkolonie lub zajęcia - aby móc dziecku zapewnic opieke w ciągu dnia, ewentualnie szukam jakiś w miare rozsądnych finansowo obozów czy kolonii.
będe wdzieczna za jakieś pomysły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co z dzieckiem w wakacje?

jesli macie w okolicy jakieś kluby osiedlowe to one czasem organizują takie półkolonie , możesz tez zadzwonić do UM Pruszcz może tam coś wiedzą kto będzie organizował takie rzeczy na terenie Pruszcza

Z tego co pamiętam to w CKiS organizują,a może na Faktorii też coś zorganizują..

Proponuję skontaktować się z konsultantką biura podróży (karolina.strzelecka@lagostravel.pl). Kiedyś byłam w podobnej sytuacji co Ty ale dzięki uprzejmości tej dziewczyny moje dziecko ma niesamowite wakacje :) A mieszka niedaleko Pruszcza Gdańskiego :)

Inne tematy z forum

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...