co ze mną nie tak, że nie mogę znaleźć pracy
Otóż parę lat temu ukończyłam Uniwerystet Medyczny. Dużo lat przepracowałam w zawodzie szpitale,hospicjum,dps. Przeprowadzka wybila mnie z obiegu również urodzenie dziecka.... Obecnie nie pracuje w zawodzie,owszem mam umowę o pracę ale to nie jest to co bym chciała robić. Dla obecnego pracodawcy jestem robolem,który jeździ po mnie jak po maśle....
Wyslam Cv dzwonię pytam o prace...cisza....znam biegle dwa języki obce,czynne prawo jazdy, ze wzgledu na moj zawod i wiele kat doświadczen jestem osobą kontaktowa. Co ze mną jest nie tak, że nie mogę znaleźć pracy? Mimo,że mam dzieci ogarniam wszystko pracuje na trzy zmiany i daje rade. Ja naprawde potrzebuje zmiany na lepsze
Wyslam Cv dzwonię pytam o prace...cisza....znam biegle dwa języki obce,czynne prawo jazdy, ze wzgledu na moj zawod i wiele kat doświadczen jestem osobą kontaktowa. Co ze mną jest nie tak, że nie mogę znaleźć pracy? Mimo,że mam dzieci ogarniam wszystko pracuje na trzy zmiany i daje rade. Ja naprawde potrzebuje zmiany na lepsze