cóż...
Oddałem tam laptop na 3 miesiące. Był problem z grafiką. Gdy w końcu już dostałem laptopa (w międzyczasie musiałem kupić jakiś zamiennik bo bez komputera nie mogłem pracować), to okazało się że pęknięcie na obudowie o którym obie strony wiedziały zamieniło się w dziurę w obudowie, a paru miejscach obudowa wygląda jak potraktowana ostrym śrubokrętem... Ale grafika działa.
Oj - przepraszam - ale za to przestało działać wifi. Oczywiście może to był przypadek - ale w innym serwisie powiedziano mi że zwykle jest to skutek nieumiejętnej naprawy grafiki...
Fakt faktem że naprawa trwała dużo za długo (gdy oddawałem sprzęt mówiono mi coś o 2 tygodniach!), kosztowała wiadomo nie najtaniej ale tak to już jest z naprawami laptopów, ale niestety laptop został po części naprawiony po części uszkodzony.
Cóż jeszcze mogę napisać? Szczerze nie polecam!
Oj - przepraszam - ale za to przestało działać wifi. Oczywiście może to był przypadek - ale w innym serwisie powiedziano mi że zwykle jest to skutek nieumiejętnej naprawy grafiki...
Fakt faktem że naprawa trwała dużo za długo (gdy oddawałem sprzęt mówiono mi coś o 2 tygodniach!), kosztowała wiadomo nie najtaniej ale tak to już jest z naprawami laptopów, ale niestety laptop został po części naprawiony po części uszkodzony.
Cóż jeszcze mogę napisać? Szczerze nie polecam!