cwaniak w audi

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja Na drogach Trójmiasta
15.05.14 cwaniak w audi kombi G1 1137 tak się spieszył w Gdyni na Obłużu, że przejechał pas skrętun pod prąd , wcisną się między samochody i zadowolony z siebie
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: cwaniak w audi

aż się popłakałem ze wzruszenia. to info zmieniło całe moje życie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 18

Wierzę tobie, zawsze litowano się nad tobą, nadszedł jednak dzień prawdy i usłyszałeś jakim kretynem jesteś.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

konfident
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

młody bogaty z Sopotu i konfident, co się teraz porobiło. Koniec świata
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Panowie tylko rejestrator jazdy, np blaupunkt hd za 200 zł i każdy filmik slijcie do Bydgoszczy do specjalnej jednostki policji zajmującej sie hamstwem i zagrożeniem bezpieczeństwa na drogach. Od kiedy dla jakiegoś kierowcy jechałem za wolno lewym pasem bo prawym ciągnęły tiry i nie mogłem terenowym zjechać na prawy i tenże kierowca wyprzedził mnie i tiry łącznica do zjazdu z obwodnicy wrócił na mój pas i wychamowal przed moja maska do zera. Kupiłem rejestrator i kilku wspaniałym kierowcom zapewniliśmy 1000 zł mandatu 10 pkt karnych. Może na drogach zrobi sie bezpieczniej.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 7

...a czy do tego rejestratora dodali Ci może w gratisie odrobinę rozumu?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 21

Marco - Majki - Marek???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś z tym audi jest na rzeczy. Cztery zera znak frajera.
Niestety do auta nie dają rozumu gratis i później taki cioł głupieje.
Też Obłuże, też Audi A6 ciemny metalik rejestracja GSP 55NE.
Normalnie nie mam pamięci do numerów, nawet jak się bardzo staram, ale to co zrobił ten koleś na Unruga na wysokości ul.Boisko to po prostu nadaje się do prokuratury. Wyjechał 4 osobowej rodzinie na czołówkę a zjeżdżając w ostatniej chwili omal nie zepchną rudego Renaulta a widziałam dzieci z tyłu. W ciągu ułamka sekundy oczy moje już widziały lejącą się po asfalcie krew z wraków aut, połamane dzieci w fotelikach i automatycznie przypomniał mi się kurs pierwszej pomocy który robiłam 15lat temu.... to że nic się nie stało to cud. Gdybym złapała kolesia na którymś ze skrzyżowań przysięgam że wywlekłabym go z auta na glebę.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

To jeden z moich sąsiadów. Dzięki za informacje :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Też Obłuże, też Audi A6 ciemny metalik rejestracja GSP 55NE."

Z ciekawości sprawdziłem w UFG tą rejestrację: TOYOTA AURIS 10

Albo ściemniasz, albo auris od a6 nie rozpoznajesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ahahahahahahahahahaha Kocio:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Treść zapytania:
"Czy pojazd o numerze rejestracyjnym GSP55NE posiadał ubezpieczenie OC w ruchu krajowym na dzień 2014-05-30?"

Treść odpowiedzi:
Pojazd o podanym numerze rejestracyjnym posiadał w podanym dniu następujące ubezpieczenie OC w ruchu krajowym:

polisa: PTO~00152766~462-3080 dla pojazdu: TOYOTA AURIS 10
zakład odpowiedzialny: POWSZECHNY ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ S.A.
adres: Al. Jana Pawła II 24, 00-133 Warszawa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weź się kobieto uspokój i przestań fantazjować, jedyne co byś pewnie zrobiła to zsikała się w majtki :).

*nie zepchną? Co to znaczy? Miałaś na myśli nie zepchnął? :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Człowiek w afekcie robi różne głupie rzeczy, człowiek w silnym stresie jest zdolny do przenoszenia gór a ten pupek sam byłby sobie winny. Kuba a może dasz jakiś namiar gdzie ten człowiek zazwyczaj parkuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Obiecuję że nie dokonam żadnego czynu prawem zabronionego. Jedyne co zamierzam to przyczaić gościa i zamienić zo nim kilka żołnierskich słów. Nic więcej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

przeciez wlasnie Ci koledzy uświadomili, ze z tą rejestracją nie było żadne audi, tylko toyota...

teraz też jesteś w jakimś 'silnym stresie' że nie czytasz ze zrozumieniem? ^^
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie bój żaby. Trójmiasto nie jest takie duże
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Są "ludzie", którzy zawsze żeglują pod wiatr.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oo, faktycznie. Pogrzebałam i znalazłam. Po drodze jest taki jeden zaprzyjaźniony sklep i jego kamerka chwyciła samochód. To jest Audi A6 a co najważniejsze numer to GSP 55 NA !
Nie będę drążyć dalej tematu. Życzę użytkownikowi czterech zer aby trafił na drzewo zanim pozabija normalnych ludzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak się zastanawiam, naprawdę jesteś taka głupia, czy tylko tutaj udajesz?

Btw., serio nie odróżniasz A5 od A6?
polisa: 559000022533 dla pojazdu: AUDI A 5 o nr rej GSP55NA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Brawo gościu, na medal czekasz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie, czekałem na jakąś sensowną (w końcu, choć jedną) odpowiedź z Twojej strony, jednak się nie doczekałem, a Ty, jak widzę, trzymasz poziom - szkoda tylko, że kompletnego zera :P.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może w końcu dopasuje tą rejestrację. :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ahahahahahahahahahaha mr 10/10
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Tak się zastanawiam, naprawdę jesteś taka głupia, czy tylko tutaj udajesz?

Btw., serio nie odróżniasz A5 od A6?"

Każdy kto nie odróżnia Audi A5 od A6 jest Twoim zdaniem głupi?
To gratuluję prostego światopoglądu.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cross, zawsze musisz się wypowiedzieć, nawet jeśli nie masz pojęcia o co chodzi, prawda?

Nie zauważyłeś, że są to dwie części zdania i nie odnoszą się do tego samego? Jedna, pierwsza, dotyczy ogólnie jej postów, a druga, po "btw", dotyczy poprawnego rozpoznania samochodu - wyraźnie to zaznaczyłem :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ten typ tak ma, stopka pasuje jak ulał.

~gsxr
ty ze swoim poszczekiwaniem dziewczynie kryjącej się pod nickiem Kocio do pięt nie dorastasz.

~:-)
moja stopka opisuje właśnie kmiotów kryjących się za kilkoma zygzaczkami (przy każdej wypowiedzi innymi), którym się wydaje że bezkarnie mogą obrażać innych korzystając z pozornej anonimowości internetu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Poczułeś się obrażony?

Przeceniasz swoje możliwości. Ktoś taki jak ty nie może mnie obrazić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

hahaah +1 :D moj ulubiony tekst :D

Fakt, Ty jesteś taki nieanonimowy, bo jesteś zarejestrowany, a ze mnie taki tchórz! :P. Wracaj na BF, tam przynajmniej masz pewność, że od osób do których pijesz masz kawałek drogi, dzieli Cię ta "bezpieczna odległość", a więc możesz bezkarnie szczekać i produkować te swoje wypociny :).
Nie myślałem, że kobieta, która wypisuje bzdury na temat resocjalizowania kierowców w taki czy inny sposób, wezwie tutaj swoich klakierów :P.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

@gsxr daje tu popis jedynie swojego chamstwa, Pewnie tak go wychowano. Jedyne co potrafi to używać przeglądarkę. Zupełnie sobie nie radzi z kojarzeniem przyczynowo-skutkowym. Rozmowa z tym użytkownikiem jest całkowicie bezproduktywna. Gość nie ma żadnych potrzebnych informacji w sprawie. Jest bezużyteczny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Skoro byłaś w stanie namierzyć auto (swoją drogą, ciekawe czy odpowiednie, czy to kolejny ślepy strzał :D), to co zrobiłaś w kierunku tego o czym pisałaś? Czyżby nic, a wszystko co pisałaś sprowadzało się do wypisywania bezsensownych bzdur na forum?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Internet nie zapewnia anonimowości. Śmiem twierdzić że nawet ją odziera.
Ciemnym Audi o numerze GSP 55NA jeździ osoba która jest zagrożeniem dla siebie oraz dla innych kierowców i ich rodzin. Jestem świadkiem jak wyjechał rodzinie z dziećmi na czołówkę i nie mieli by gdzie uciec, chyba że w drzewo. W ostatniej chwili zjeżdzając o mały włos zepchnąłby drugą rodzinę jadącą w aucie przed nami na skarpkę.
To nie był przypadek, to było celowe działanie. Wyprzedzanie na czwartego, na przewężeniu drogi z wysepką, na podwójnej ciągłej i przy dobrej widoczności z naprzeciwka. Widział że pas przeciwny nie jest pusty, mimo to wyprzedzał.
Ktokolwiek zna tego d*pka niech wie z kim ma do czynienia, bo kiedyś gość taki jak on może pozabijać i jego znajomych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

kup kamerke i nagrywaj, będzie dużo więcej warta niż słowa. człowiek w takiej sytuacji może trochę koloryzować, a film jednak pokaze jak było, poza tym zawsze jak nagrasz takiego kierowcę możesz wyslac nagranie na policje, kara dotkliwsza niż twoje słowa.

Mam kamerkę, ale teraz była w innym aucie :(
Tak swoją drogą to mam jakiś opór przed "współpracą" z różnymi echm organami naszego państwa. Z mojego doświadczenia wynika że ciężko jest trafić na kogoś ogarniętego. Dlatego jeśli umiesz liczyć to licz na siebie.
Taki gość wyciągnięty ze swojej skorupki, stojąc twarzą w twarz też inaczej śpiewa.
A jak wyślesz filmik to gość może dostanie mandat, ktrórego może nawet nie zapłaci i tyle. Nie o to mi chodzi.
Na szczęście nikogo nie pozabijał, może nawet nadal uważa że to fajna zabawa...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tę, a nie tą...nieuki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Milcz Halewiczu! "tutej" :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...