czarna d*pa- RATUNKU !!!

Właśnie dzisiaj sie obudzilam ze juz za 2 tygodnie biore slub. A ja nie jestem przygotowana. Butow nie mam, nie wiem gdzie zrobic pazniokcie brwi do jakiego fryzjera isc zeby sie uczesac do jakiej kosmetyczki zeby sie umalowac, juz nie wspomne ze mam biale nogi a rajstop zalozyc nie moge. Ratunku1 poradzcie cos prosze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: czarna d*pa- RATUNKU !!!

Jasne za dwa tygodnie masz ślub i nic nie masz nagranego... jakoś mi sie nie wydaje, żeby to było możliwe??

A dlaczego nie ubierasz rajstop:O strój elegancki wymaga pełnych butów nieodsłaniających palców, a o rajstopach to już nie wspomnę...co to za pomysły??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak rajsop nie założysz to będzi biała d*pa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wejdz na forum weselnik tu na trojmiasto,i sprawa załatwiona /chyba.....
powodzenia

Skoro za 2 tygodnie chcesz zostać mężatką, a jeszcze nie masz butów, nie wiesz gdzie zrobić paznokcie, brwi, fryzurę, etc., to tak samo jesteś przygotowana do założenia rodziny, dbania o dom, męża itp. Wiesz co, odpuść ten ślub na inną okazję, kiedy już wszystko przygotujesz wcześniej, dorośniesz i dojrzejesz do tego wydarzenia, no i oczywiście zadbasz, aby nogi były niebiałe i niezarośnięte, to będzie dobry moment na zostanie żoną.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja tam czasami lubię kobiety o jasnej karnacji :P

Kiedyś opalone to byly chłopki na polu a teraz to modne, łojojoj

pier..licie glupoty.
ja 2 godziny przed studniowka kupilam sobie sukienke- to znaczy, ze nie dojrzalam do matury?

zyjemy w czasach, gdzie slub to teatrzyk.
wybierz sie do dowolnego salonu (fryzjer manicure ) za jednym zamachem ci zrobia, idz z 5 razy na solarium po 5-7 minut ( nie poparzysz sie a nabierzez zdrowego koloru)
..poza tm suknia chyba jest dluga ;)

dla szybkosci (aby ominac probne fryzury) proponuje posiedziec godzinke w internecie i poszukac fryzury, zgrac zdjecie na telefon i wybrac sie do fryzjerki.

Pracuje w tym zawodzie i na pocieszenie dodam, ze zdarzaja sie panny mlode, ktore same sie maluja i czesza ( loki i kilka wsówek- i tak jest welon ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...