czas z tym skonczyc!!!

czas skonczyc z ,,kibicami,,mojego klubu ktorzy dopuszczaja sie tak haniebnych czynow i chca zeby nazywac ich kibicami!to jest zwykla grupa bandytow ktora ma gdzies idealy arki..gdzie byla policja?? tam sa potrzebne duze paly bo SKGA bedzie sie tlumaczylo ze to nie sa nasi itd.itd. naportaluSKGA mozna wyczytac o co chodzi i My starzy kibice i kibice rozumiejacy idee sportu NIE ZYCZYMY SOBIE PIJANYCH KIBICOW llub ,, trzezwych,, po paru piwach. jest to mala grupa ktora nalezy zatrudnic do prac porzadkowych w dniu meczu!! DLA TAKICH KIBICOW STANOWCZE NIE!!! wierzymy ze odpowiednie organa zapewnia nam godne ogladanie a my swoim dopingiem pokazemy ze to jest NASZ KLUB I NASZE MIASTO!!! pozdrawiam i do zobaczenia na stadionie!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czas z tym skonczyc!!!

Wierz dalej optymisto! :)

Re: czas z tym skonczyc!!!

Dzisiaj to był świetny mecz Barcelony! :) A i Olymipakos z Apoelem wszedł :D. Obstawiałem właśnie na betgunie

Inne tematy z forum

Sport (4 odpowiedzi)

Looking to offload my Zdrowit gym membership! 9 months left at only 139 zł. Think of the gains...

jakie słuchawki do biegania? (74 odpowiedzi)

chodzi mi o słuchawki dokanałowe. przystępne cenowo max.100PLN. możecie jakieś polecić, zeby nie...

quordle (4 odpowiedzi)

Myślę, że ta strona internetowa zawiera wiele przydatnych informacji. Po prostu idź dalej...