Według mnie szkoła jest fatalna. Jesli chodzi o nauczanie przedmiotów wiodących to jedynie chemia jest dobrze nauczana, ale zawsze mogłoby być lepiej. Biologia to istna katastrofa, kobieta nie nadaję się na nauczycielkę w liceum tylko jak już to w zawodówce. Ktoś taki nie powinien przygotowywać do matury rozszerzonej z biologii, po 2 latach 'nauczania' biologii nadal nic nie wiem. Sama muszę wszystko robić żeby dostać się na medycynę bo niestety ta szkoła mi nie pomoże. Jesli chodzi o język angielski to żenada, żeby przez 2 lata robić 1 książkę w rozszerzonej grupie, do tego lekcje są nudne co źle wpływa na ogólne nauczanie. Nauczyciel z matematyki był na początku 2. klasy świetny, aktualnie mamy beznadziejną kobietę i brak mi słów. Język polski jest dobrze nauczany, ale za dużo się w nim wymaga od ucznia. Uczeń klasy biol chem powinien skupiać się na biologii i chemii, a nie ciągle bać się polskego i tylko tego się uczyć, a niestety tak jest. Wedłg mnie szkoła ta nie stawia na dobro ucznia, co gorsze nie szanuje się w niej ucznia, nauczyciele mają zbyt wygórowane ambicje. Nie plecam tej szkoły, strata czasu, nerwów i zdrowia.