cześć :D

Mogę się na wstępie pochwalić... kat. A i B za pierwszym :) - dzięki profesjonalnemu podejściu, luźnej i przyjacielskiej atmosferze. Szkoda że to już koniec przygody z Sunajem. Pewnie wpadnę kiedyś zapisać się na C ;) Dzięki temu ośrodkowi poznałem sporą gromadę wspaniałych ludzi, którzy "nie przychodzą do roboty" ;) tylko spełniać się życiowo, są pełni pasji i chętni do przekazania wiedzy. Tak na prawdę to nie jest zwykły ośrodek szkoleniowy.

Jeżeli ktoś narzeka na ceny, będzie się musiał zadowolić usługami o niebo gorszymi jakościowo od tych oferowanych przez ekipę z Sunaja, tego nie można robić lepiej :) A tak na prawdę to skusiła mnie ta herbata i cukierki ;D

musimy zgadać się na piwko! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Na piwko zawsze, ale po pracy!
To wspaniałe, że Kursanci widzą nasz wkład w budowanie przyjaznej firmy. Staramy się zawsze być otwarci na sugestie naszych klientów, a "pozytywny" rozwój firmy jest dla nas priorytetem. Tym bardziej cieszy fakt, że ktoś zauważana ogrom pracy naszych pracowników. Jesteśmy dumni z naszej ekipy - oprócz instruktorów wliczają się w nią również Kursanci, bo to oni nadają tempo i mają ogromny wpływ na sposób naszej pracy.
Pozdrawiamy gorąco!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0