czterolistna koniczyna kwiat oryginał

czterolistna koniczyna kwiat oryginał
Sprzedam czterolistną koniczynę. Oryginał znaleziony na trawniku, ususzony między stronicami książki. Posiadam na sprzedaż dwie sztuki (po 10 zł sztuka, przy zakupie dwóch 18 zł).

Czterolistne koniczyny są mutacją, u której zamiast trzech listków, pojawia się ich więcej. Szacuje się też, że jeden taki dodatkowy liść zdarza się raz na dziesięć tysięcy zwykłych, trójlistkowych liści koniczyn.

Wymiary pierwszej koniczyny:
długość ok. 9,5 cm, szerokość prawie 3 cm

Wymiary drugiej koniczyny:
długość 9 cm, szerokość 4,3 cm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

?

Ktoś to kupuje? :) Nie jest to taka rzadkość jak się wydaje. Sama znalazłam w zeszłym roku w ciągu kilku minut 2 szt w ogródku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ?

Ja w 5 minut znalazłem 10 czterolistnych koniczyn!!!

Re: ?

Na serio...

...

Nie wszystko jest na sprzedaż.Szczęścia nie sprzedaje się.

Re: czterolistna koniczyna kwiat oryginał

Witam, chciałem się zapytać czy Pani/ Pan ma jeszcze do sprzedania 4 listną koniczynę. bardzo proszę o odp. Bardzo mi zależy na zdobyciu. Jak coś to proszę o odp na maila. Zapłacę ile państwo będą chcieli.
marcin26aaa@o2.pl

Re: czterolistna koniczyna kwiat oryginał

Wyślę za opłatę pocztową ( lub w ramcę) czterokrotnie pięcio lub nawet szescio listną kpniczynę

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

skup kolejki piko kupie (6 odpowiedzi)

skup kolejki piko kupie kupie kolejki piko roznych firm piko roco rivarossi marklin tulig...

Pomoc dla rodziny z Gdańska (75 odpowiedzi)

Pomoc dla rodziny z Gdańska jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być...