czy coś w końcu się ruszy?

Witam. Mam pytanko, jakie są szanse, że Harpagan się odbędzie? Jestem trochę zaniepokojona ciszą panującą na stronie. Komunikat sie ukazał ale nic poza tym. Czy ktoś z Organizatorów moze się wypowiedzieć ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy coś w końcu się ruszy?

Becia bądź spokojna - organizatorzy czuwają :-)

> Witam. Mam pytanko, jakie są szanse, że Harpagan się odbędzie?
> Jestem trochę zaniepokojona ciszą panującą na stronie.
> Komunikat sie ukazał ale nic poza tym.

Witam,
pierwsze primo - zapowiedz wstepna jest, zatem sie odbedzie ;)
drugie primo - wciaz mamy do imprezy troche ponad miesiac , a w okolicach 1 m-ca przed impreza zazwyczaj pojawiaja sie szczegoly (zapisy)

wiec jeszcze troche...

ale relacje z H26 to mogłyby się już pojawić :4|

Coś mi się zdaje, Beciu, że nasi koledzy z "Neptuna" nie są pasjonatami internetu. Pewnie wolą biegać po lesie niż siedzić przed komputerem i chwała im za to. Natomiast webmaster strony Harpagana, nie tylko, że nie dokonuje prawie żadnych aktualizacji zawartości (historia, relacje, aktualności), to nawet nie interesuje się, ile osób tę stronę odwiedza i za to pochwała mu się nie należy, bo skoro się podjął, to uciekać do lasu nie powinien, chyba, że z laptopem pod pachą. Ja również czekam z niecierpliwością na aktualne wieści, bo milczenie, choć podobno jest złotem, czasem nie wróży dobrze (oj Starogard feralny mi się przypomina). Niech się więc wreszcie odezwie ktoś z organizatorów, bo regulamin miał być w połowie lutego (ja znam go na pamięć, ale nowicjusze nie), a mamy już prawie połowę marca! Termin zgłoszeń mija za 3 tygodnie, tymczasem obiecanego formularza też jakoś nie widać. Potem znów będzie krzyk, że zniżki nie dotarły na czas. Karolu, Wojtku, Bogdanie, dajcie jakiś znak życia, bo "my z dalekich stron" zaczynamy się chwilami lękać, że już Was jakieś bagno pochłonęło :-(. Pozdrawiam.

Hurrrra! Zyją!
Na stronie własnie pojawił się NOWY komunikat startowy i formularz zgłoszeń. No to zgłaszajta się!

nie ma to jak stalowe nerwy wyjadacza, co Jędruś? :)

Pozdrawiam serdecznie

Spokojnie z tymi zgłoszeniami - teraz pogramy troszeczkę na nerwach wszystkim Wojciechom, Karolom i Leszkom.

:-)

No nareszcie!! naprawdę się martwiłam. Zastanawia mnie jeszcze jeden punkt regulaminu, o zgłoszeniach do 2 kwietnia. Czy to znaczy że nie będzie można jak zwykle zgłaszać się na starcie?? Może ktoś ma jakieś bliższe informacje??
pozdrawiam
Beata

> zgłoszeniach do 2 kwietnia. Czy to
> znaczy że nie będzie można jak zwykle zgłaszać się na starcie??
> Może ktoś ma jakieś bliższe informacje??
> pozdrawiam

zerknąłem na archiwum i tak samo brzmiał regulamin w Harpaganie puckim...

na starcie na pewno będzie można sie zgłąszać, ale zapewne, lepiej nie tylko dla organizatorów, gdy ludki zgłoszają sie wcześniej.
Łatwiej wtedy zabezpieczyć wszelkie elemety zawodów zwiazane z liczbą ludzi, a i ludki na imrezie spokojniejsze są.
na ostatnim hagadanie sekrekariat działał do samego startu bo tyle osób sie zapisywało:)))
do zobaczenia na trasie

Mam pytanie do wszystkich, od wczoraj nie działa mi strona Harpagana. Czy jestem jedyny, czy wszystkim nie działa? I mam jeszcze pytanie co do pełnych regulaminów obu tras, czy to jest ten na stronie, czy powinny być jeszcze inne? Bo myślałem że powinny być jeszcze inne, ale do 15 marca nic nowego się nie pojawiło, więc już zwątpiłem.

Powinny pojawic sie bardziej szczegolowe regulaminy trasy pieszej i rowerowej. Gdyby strona dzialala wystarczylo by zajrzec do archiwum. Te regulaminy tez sie zwykle nie zmieniaja. Ale strona nie dziala.
K.

Dzisiaj jest 18 marca, strona nie działa. Mam nadzieje, że juz niedługa będzie, bo chetnie zapoznałbym sie z "niusami". PS. Pozdrówka dla "Staśka", Czarka, i kolegi ze Śląska. Jedziecie?

> Mam pytanie do wszystkich, od wczoraj nie działa mi strona
> Harpagana. Czy jestem jedyny, czy wszystkim nie działa?

mi na 2 róznych stałych sieciach również nie działa, zatem na bank cos po DRUGIEJ stronie

mnie też nie działa www.harpagan.gda.pl i to już od paru dobrych dni.... A pozostał już miesiąc....

JESTEM BARDZO ZANIEPOKOJONY !!!
Strona nie działa - NEPTUN nie odpowiada !!!

u mnie to samo...

u mnie też nic, co najmniej od tygodnia nie działa :(((