Re: czy dostałyście od męża prezent za urodzenie dziecka?
konto usunięte
(14 lat temu)
Hehhe,pamiętam że jak wróciłam z Niko do domu to tylko powiedział,a teraz możesz iść na zakupy i kupić sobie co tylko chcesz i co??? nie kupiłam nic...wtedy,nie miałam do tego głowy,Nikos był bezcennym prezentem,ale to ze bez problemów mogłam rodzić w swissie i wiedziałam o tym od początku ciązy znaczyło dla mnie już bardzo wiele,no i dostałam bardzo duży i drogi prezent którego w ogóle się nie spodziewałam na urodziny przed porodem 3 miesiące i na gwiazdkę równiez się postarała ta moja druga połowa,tym bardziej ze wczesniej nigdy nie miała głowy do prezentów,zawsze było weź sobie kup sama,ale jak na usg dowiedziała się,ze będzie syn wszystko się zmieniło,jednak po porodzie nie kupiłam sobie nic,po co? juz niczego nie potrzebowałam i tak jest do teraz...kiedys mogłam przepierdalać kasę,odkąd jest Niko mało wydaję na siebie,przezenty jakos juz nie mają znaczenia,ba mogę śmiało powiedziec ze jestem oszczędna jezeli chodzi o mnie,a kiedys z oszczędnością byłam na bakier,jednak jezeli chodzi o Nikosia no to same wiecie,nie załuję zadnej kwoty,ale moje potrzeby juz nie sa takie jak kiedys.
1
1