Re: czy kobiety okrągłe są gorsze od szczupłych?
konto usunięte
(10 lat temu)
@sadyl "I dla tej znaczącej większości zawartość ma duże większe znaczenie, niż opakowanie" - tak, ale po co sprawdzać zawartość opakowania które Ci się nie podoba? skoro obok jest 9/10 opakowań ładnych, i je też możesz sprawdzić i 'wygrać' :)
to jest zupełna nie prawda... opakowania które się nie podobają sprawdzają tylko desperaci... a to BARDZO ŹLE wróży takiemu potencjalnemu "związkowi"...
nie zrozumcie mnie znów źle... nie mówię, że otyłość jest zła... mam paru kolegów którzy lubią większe dziewczyny, ja sam np. nie lubię ani szczupłych ani odwrotnie... po prostu - co kto lubi...
podkreślam tylko, że jak czyjś wygląd jest skrajny, to odpowiednio w mniejszej ilości osób będzie budził zainteresowanie
"prawdziwy łowca sobie poradzi" - z własnego (również kolegów) doświadczenia wiem, że po kilku pierwszych związkach facet ma wielu rzeczy/cech kobiet po prostu dość... i automatycznie skreśla takie, które te cechy posiadają ;] jakieś kompleksy księżniczki, włażenie na głowę na siłę, fochy, czy zwyczajna sukowatość :> problem jest taki, że 'te ładne' wiedzą (z ich doświadczenia) że mogą takie być, bo facetowi (a raczej chłopcu - ale ona o tym jeszcze nie wie) to nie będzie przeszkadzało... aż tu nagle troche dorośnie, trafi na kogoś starszego, i ZONK... "ale co się stało? dlaczego moje sztuczki magiczki nie działają?" :D i weź tu się dogadaj ;]
1
1