Czy kobiety okrągłe są gorsze od szczupłych?

Pytanie kieruję do mężczyzn czy podobają wam się kobiety przy kości nie mówię o kształtach rubensowskich ale pełnych ....czy szczupłe...wychudzone ...??

Czy takie kobiety są gorszej kategorii ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

Re: czy kobiety okrągłe są gorsze od szczupłych?

W tym sęk ze obracam się wsród ludzi szczupłych ...to moze dlatego czuję się dziwnie ...ale od jutra slodycze pójdą w odstawkę ....zobaczę jaki efekt będzie ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to nie może być źle...

ja mam 185 i 80kg, więc 17cm różnicy to około 10% - więc można powiedzieć, że jesteś ~11% 'większa' ode mnie, a ja ogólnie jestem w miarę szczupły/wysportowany... więc nie może być tak źle jak się o to obawiasz ;) - gdybyś się nie obawiała, to nie było by tego tematu ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

aha ..przy wzroście 1,68 ...waga 77 kg::(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

ogólnie wszędzie zaczynając od buzi ...poprzez brzuch...nogi.....figura niby kobieca ....

dlatego zawsze noszę sukienki i szpilki aby podkreślić tylko zgrabne szczupłe łydki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aby moc odpowiedzieć na zadane przez Ciebie pytanie musisz sprecyzować w którym miejscu występuje ów "pełny kształt".
To bardzo zasadnicza jezeli nie podstawowa kwestia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

"No właśnie.. nie generalizuj. Ja wiem ;)" - jejku ja też mniej więcej domyśliłem się z kontekstu ;) nie jest to jednak określenie używane na codzień

"Jesteś idealistą. Nie ma takich kobiet." - kiepsko szukasz ;) ja z innymi się nie umawiałem, bo mnie to męczyło... więc są takie, i to całkiem sporo...

"Kobieta CIĄGLE potrzebuje potwierdzenia tego,że facet Ją kocha/pragnie itp." - fakt, ale to nie znaczy, że ona ma o to co chwile pytać... a jeśli musi pytać, no cóż... to albo z nią albo z nim coś nie teges... ale jak pyta, to raczej chcę odpowiedź w formie słów - więc raczej z nią coś nie teges... (moim skromnym zdaniem, pewnie różne pary mają różne podejście...)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

@Aradash:

> nie wiemy, co to są (ja nie mam pojęcia)

No właśnie.. nie generalizuj. Ja wiem ;)

> mógłbym Cie zapytać o logarytmiczny dekrement tłumienia

TO akurat każda nawet blądi zrozumie. To stosunek po okresie :D

> podobają nam się kobiety, które nie marudzą, i nie zawracają du*y "o jej jaka jestem chuda/gruba/brzydka/whateva"

Jesteś idealistą. Nie ma takich kobiet.

> jak chcesz akceptacji, najlepszym dowodem jest to, że facet z Tobą jest..

FAKT.
Kobieta CIĄGLE potrzebuje potwierdzenia tego,że facet Ją kocha/pragnie itp. A Facet uznaje, że skoro już raz to powiedział, powtarzać nie musi. Da znać, jak się coś zmieni ;)
Fajnie, gdyby obie strony to rozumiały :)

@autorka wątku:

Nadwaga (podobnie jak niedowaga) może być zarówno apetyczna jak i niesmaczna. Abstrahując zupełnie od indywidualnego gustu osoby oceniającej.
Rodzajów "pulchności" jest całe mnóstwo.
Są osoby, którym nadmiarowe kilogramy zupełnie nie ujmuja uroku..albo wręcz go dodają.
Wklej zdjątko, to ocenimy ;>
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie musi być od razu boiler:) kaloryfer, tyle, że zapowietrzony:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję za radę z części rad skorzystam ...;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jestem gruba tylko pulchna ..apetyczna ciekawiło mnie zdanie facetów ...;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

"rubensowski - taki jak w twórczości Rubensa; o czyjejś figurze, zwłaszcza kobiety: pulchny" - czym sie różni puszysty od pulchny? :|

nie wiem które z tych trzech Twoich kryteriów...

ale spokojnie, mam inne...
-nie widać jak leży
-nie widać jak stoi
-nie widać kto ciągnie
;)

a u mnie... hm... powiedzmy, że zamiast kaloryfera zrobił mi się boiler...
nie to, żeby ktoś narzekał ;) też ciepło ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sprawdź ;). Powiedz do swojej dziewczyny: "Wiesz, kochanie, tak mi ostatnio bebzon wywaliło, że aż sam w to nie wierzę" - i opisz jej reakcję :P

A tak swoją drogą: to teraz jesteś "puszysty", "rubensowski" czy po prostu "zaokrąglony" ;)))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie wiem, nigdy tak nie robiłem... ;) no może jak miałem 15-16 lat i pierwszą "dziewczynę" ;)
a nie działa? :>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

>nie trujcie nam niepotrzebnie gitary... to tylko wkurza, i może na prawdę spowodować problemy... jak facetowi coś się nie spodoba, to Ci to powie, sam... bez pytania...

A to nie działa w obie strony? ;>
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

oczywiście! w przypadku diety i odżywiania jak najbardziej...
kiedyś chodziłem na siłownie, i kiedyś wyglądałem lepiej ;) podejrzewam że biologia i różne uwarunkowania genetyczne się w ciągu kilku lat nie zmieniły ;)

teraz mi się zwyczajnie nie chce, a brzucho mam od piwa, a tego sobie nie odmówie :D
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

>mi ostatnio bebzon tak wywaliło że aż sam w to nie wierze
>takie to proste... niezależnie od tego, czy chcesz schudnąć, przytyć, czy przypakować....

Rzeczywiście i opierasz się głównie (i nie po raz pierwszy) na doświadczeniach własnych ;) ;P
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

po pierwsze primo: napisz do nas po polsku, nie wiemy, co to są (ja nie mam pojęcia) "kształty nie rubensowskie ale pełne" ;| równie skutecznie mógłbym Cie zapytać o logarytmiczny dekrement tłumienia Twojego zawieszenia...

po drugie primo: każdy Ci odpowie inaczej... jedni lubią kościotrupy, inni (bez urazy dla nikogo, mi ostatnio bebzon tak wywaliło że aż sam w to nie wierze) są wielorybnikami, jeszcze inni pomiędzy, lub w którąś stronę...

po trzecie primo, ultimo: podobają nam się kobiety, które nie marudzą, i nie zawracają du*y "o jej jaka jestem chuda/gruba/brzydka/whateva"...
jak chcesz akceptacji, najlepszym dowodem jest to, że facet z Tobą jest...
nie trujcie nam niepotrzebnie gitary... to tylko wkurza, i może na prawdę spowodować problemy... jak facetowi coś się nie spodoba, to Ci to powie, sam... bez pytania...
a jak faktycznie uważasz, ze coś z Tobą nie tak -> idź na rower/basen/siłownie + przejdź na dietę*

*) nie, sałatka to nie dieta... zagryzanie sałatki hamburgerem to też nie dieta... diety z internetu to również nie diety... i nie, nie trzeba za to płacić... tylko TROSZKE poczytać... wejść na stronę tabelekalorii.pl - jakos tak - wrzucić do excella...
godzina roboty... arkusz osobiście moge podrzucić każdemu kto tylko chce... więc 5 minut roboty...

a potem wymyślić sobie kilka posiłków na różne dni, i odpowiednio dobrać proporcję - takie to proste... niezależnie od tego, czy chcesz schudnąć, przytyć, czy przypakować....
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (39 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

M55 (3 odpowiedzi)

Też tego jeszcze nie robiłem ale chcę spróbować

Romans (4 odpowiedzi)

Na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie