Czy kobiety okrągłe są gorsze od szczupłych?

Pytanie kieruję do mężczyzn czy podobają wam się kobiety przy kości nie mówię o kształtach rubensowskich ale pełnych ....czy szczupłe...wychudzone ...??

Czy takie kobiety są gorszej kategorii ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

Re: Czy kobiety okrągłe są gorsze od szczupłych?

@Luba ma:

Hasła do zdjęć ogniskowych nie dostaniesz. Przynajmniej nie ode mnie.
Dostaniesz do zdjęć z ogniska, na którym będziesz ;]

Poza tym: nie znam Twojego maila :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Luby Mój
Jednak zmieniłam zdanie,chciałabym to hasło otrzymać dzisiaj.
Możesz mi wysłać mailem.

@Sadyś
Jak to jeszcze nie :-( to kiedy? No dobrze -może być jutro :-)
Faktycznie powinnam się zalogować.

Btw Jak to możliwe,że pisząc z jednego laptopa mam różne IP, nie ogarniam tematu :-(

Bosch... tyle czytania i nie skumałem o co się spieracie :/

@Luba ma:

Jeszcze nie, ale mogłabyś się zalogować :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

>głupie (chamskie wręcz) komentarze niektórych osób

Na przykład? ;>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

To nie jest zarzut lecz rada na przyszłość:)

a czy komuś tu dzieje się krzywda? ;)

szacunek działa w dwie strony ;) poza tym uważam, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć, głupie (chamskie wręcz) komentarze niektórych osób mają efekt przeciwny jak zdążyłaś już zauważyć trochę wyżej ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko o jednym pamiętaj w tych swoich ugruntowanych poglądach...szanuj i nie krzywdź ludzi:)

Aradash jest zapewne pasterzem żab- bo cały czas pisze o "kumatych"

SADYL, poproszę o hasło. Stosowny czas już nadszedł :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@~inka-inka
"no i tylko krowa nie zmienia poglądów" - z wykształcenia jestem fizykiem ;) poglądy mam takie, jak prezentują dowody które widzę/znam... cokolwiek powiesz, bez dowodu nie zrobi na mnie najmniejszego wrażenia ;)

być może masz racje... wszak jeśli za mojego żywota urodzi się ktoś bardziej łebski od Einsteina, i zmieni całą znaną nam fizykę, będę musiał to zaakceptować ;) póki co na to się jednak nie zanosi... ;)

takowoż poglądów dot. ludzi zmieniać nie mam zamiaru... aż tak nikt mnie jeszcze nie zaskoczył...

@Mikro....
Nudna ale bardzo dobrze płatna praca, która pozwala na pisanie..............OLŚNIŁO MNIE!!!!
Aradash jest pasterzem (praca nudna, jest czas na pisanie) nie przypuszczałam tylko,że z tego jest tyle kasy :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aradash...życie wiele weryfikuje,myślę że przekonasz się o tym nie raz...no i tylko krowa nie zmienia poglądów;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wątpię, że sprawiam takie wrażenie, nic na to nie poradzę ;) a raczej nie mam zamiaru nic na to poradzić, nie będę przytakiwał jak się z czymś nie zgadzam, a że ludzie piekielnie często - abstrahując od tego wątku - wygadują jakieś bzdury, to mam sporo 'pracy' ;)

Aradash...rozmieniamy się na drobne a nie w tym rzecz.Istotą jest aby nie mierzyć ludzi jedną miarką a odnoszę wrażenie że tak właśnie robisz:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Otoja, jest jeszcze opcja nudnej, ale bardzo dobrze płatnej pracy, która pozwala na pisanie przez cały dzień i na mega powodzenie u kobiet ;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

w takim razie musimy jeszcze sprawdzić naszą definicję kumatego ;)

bo z tego co piszesz - i się zgadzam - wynika, że nie ma tylko czarne i białe... ktoś może być bardziej, średnio, lub mniej kumaty czy zaradny życiowo...

ja mówiłem o tej stronie najjaśniejszej, Ty mówisz o odcieniach... tusze, że stąd nieporozumienie...

"stwierdzasz autorytatywnie iż kumaty musi być bogaty wszak to nieunikniona kolej rzeczy" - nie...
stwierdzam, że kumaty BĘDZIE (jeśli już nie jest) kiedyś bogaty bo to nieunikniona kolej rzeczy :)
stwierdzam również, że 99.99% bogatych JEST kumata... a ten 0.01% mający majątek od/po rodzicach straci go momentalnie, bo kumaci nie są...

@~otoja: ;)

@Aradash,
a Ty mieszkasz u rodziców czy dostałeś mieszkanie po babci, skoro masz tyle czasu na pisanie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aradash.".mojej wypowiedzi wynika, że kobiety nie lecą na bogatych, tylko na kumatych...
to że będą mieli dużo forsy to tylko nieunikniona kolej rzeczy..."
Ależ to Twoje słowa...stwierdzasz autorytatywnie iż kumaty musi być bogaty wszak to "nieunikniona kolej rzeczy"....doprawdy???
Zbyt prosto bierzesz życie...może to nudne i powielę kolejny raz ale nie ma tak że jest tylko czarne i białe,nie ma jednego wzorca,ludzie są tak różni i ns te same sprawy patrzą inaczej stąd generalizowanie jakichkolwiek zachowań jest błędem.

"Kumaty dla Ciebie znaczy bogaty" - Ty to napisałaś... nie ja...

"co Ty na to?" - musiała byś zdefiniować co dla Ciebie znaczy 'bogaty' - bo założę się, że moja i Twoja definicja jest zupełnie inna...

zanim ktoś mi zarzuci, że oczekuje gór złota - niet... weźmy przykład:
koleś A i B w jednakowym wieku po tych samych studiach, zarobki 'na rękę' - przypadki skrajne, A jest kumaty, B nie bardzo...

A zarabia 4000, spłaca mieszkanie i samochód
po wszystkich opłatach i obowiązkowych wydatkach zostaje mu 100zł na zabawę

B zarabia 2000, mieszka z rodzicami, nie płaci praktycznie nic... zostaje mu 2000zł na zabawę...

na pierwszy rzut oka A jest 2x bogatszy od B prawda?
moim zdaniem B jest 20x bogatszy od A w TYM momencie :)
jest też pierdołą życiową...

oczywiście z perspektywy czasu ta sytuacja się wyrówna... bo B pewnie dostanie jakieś mieszkanie od rodziców / po dziadkach czy coś, jego pensja wzrośnie, i pewnie jego 'kasa na zabawę' zrówna się z A który spłaca 30 lat mieszkanie... ale B wciąż będzie pierdołą :D

może być też sytuacja odwrotna, również skrajna...
A zarabia 2000 i mieszkał długo z rodzicami, bo wie, że branie kredytu to głupota, i odkłada 1.8 z 2k miesięcznie na własną chatę, zostaje mu 200zł na uciechy

B zarabia 2000, spłaca ledwo mieszkanie na które ledwo dostał kredyt bo jego babcia zastawiła swój dom ;) nie zostaje mu nic... ale - wg. niektórych - jest zaradny życiowo, samodzielny etc etc ;)

tylko... w obu przypadkach A po paru latach wyjdzie na tym znacznie lepiej...
tak więc podtrzymuje: kumaty zawsze jest/będzie bogaty...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oj upraszczasz Aradash...tylko dwa typy zachowań?...no proszę Cię,popracuj bardziej;)
Kumaty dla Ciebie znaczy bogaty...czyżby?..znam bardzo kumatych i niesamowicie interesujących ale nie bogatych,i co Ty na to?;)

Inne tematy z forum

Romans (4 odpowiedzi)

Na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (39 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...