Czy kobiety okrągłe są gorsze od szczupłych?

Pytanie kieruję do mężczyzn czy podobają wam się kobiety przy kości nie mówię o kształtach rubensowskich ale pełnych ....czy szczupłe...wychudzone ...??

Czy takie kobiety są gorszej kategorii ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

Re: Czy kobiety okrągłe są gorsze od szczupłych?

@inka-inka:
Ty cały czas piszesz o tych pieniądzach... :D a to tylko efekt uboczny - jak już pisałem...

"kobiety to emocje" - tak... w pełni się zgadzam z Twoją ostatnią wypowiedzią... ale zauważ kto wzbudzi w Tobie (np. na pierwszej randce) jakiekolwiek emocje?

a) gościu co poda Ci nieśmiało cześć, który będzie sobie siedział na przeciwko Ciebie, popijał kawę, rozmawiał, ale utrzymywał dystans, przestraszony -> w mojej ocenie: nijaki...

b) gościu który na dzień dobry da Ci buzi w policzek, złapie za rękę jak będzie jechał jakiś 'szalony rowerzysta', usiądzie obok, śmieje się serdecznie i będzie się zachowywał normalnie jak człowiek

który Ci się bardziej podoba?
a jak myślisz, który osiąga lepsze rezultaty w życiu zawodowym i dlaczego? (nawet jeśli ma mniejszy skill w wykonywanej pracy)

więc odnosząc się do tego co napisałas:
"z Twojej wypowiedzi wynika że wszystkie kobiety lecą na bogatych"
NIE... z mojej wypowiedzi wynika, że kobiety nie lecą na bogatych, tylko na kumatych...
to że będą mieli dużo forsy to tylko nieunikniona kolej rzeczy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

>kobiety to emocje i często właśnie nimi się kierują o ile są zakochane

Niestety, tak właśnie jest ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aradash...z Twojej wypowiedzi wynika że wszystkie kobiety lecą na bogatych bo..itd...bzdura totalna...kobiety to emocje i często właśnie nimi się kierują o ile są zakochane ...kasa ma wtedy najmniejsze znaczenie...to co piszesz to często wyrachowanie a nie uczucie...gdybyśmy postrzegały mężczyzn tylko przez pryzmat zarobienia przez nich milionów to świat byłby bardzo smutny i pełen samotnych bo niezbyt bogatych mężczyzn.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"nie zarzucaj mi ciągle braku zrozumienia dlatego że nie zgadzam się z Tobą w kwestii postrzegania kobiet." - nigdy nic podobnego nie zarzucałem...
wręcz przeciwnie, napisałem, że rozumiem że masz prawo mieć inne zdanie... ale pewnie to przeoczyłaś bo często edytuje...

zarzucam Ci brak zrozumienia, bo twierdzisz, że jestem materialistą, a wywnioskowałaś to z postu którego treść świadczyła o zupełnie czymś przeciwnym...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aradash...nikomu nic nie udowadniam,nie zgadzam się z Twoim zdaniem i tyle...nie zarzucaj mi ciągle braku zrozumienia dlatego że nie zgadzam się z Tobą w kwestii postrzegania kobiet.

>to ostatnia odpowiedź, jaką Cie zaszczycę :D najwyraźniej potrzebujesz atencji, przykro mi

"atencja «szczególny szacunek, względy okazywane komuś»"

Rozbawiłeś mnie tymi słowami, ale przecież Ty wiesz wszystko, zupełnie jak ktoś, kogo tu od jakiegoś czasu nie ma (na literę H. ;P) ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

@mikro: nie musisz pomagać buntować innych przeciwko mnie, świetnie sobie poradzę :)
jak uważasz, że nie mam w którymś miejscu racji, to udowodnij mi to w merytoryczny sposób zamiast łapać za słówka i próbować ośmieszyć, bo efekt Twoich działań jest odwrotny niż byś chciała ;)
to ostatnia odpowiedź, jaką Cie zaszczycę :D najwyraźniej potrzebujesz atencji, przykro mi :)

@inka-inka: czyli wróciliśmy do punktu wyjścia, nic się nie zmieniło: po prostu nie zrozumiałaś i nie potrafisz mi (ani nikomu kierującemu się logiką) udowodnić swojej racji :/ całokształt mojej wypowiedzi JAK BYK sugeruje, że właśnie NIE chodzi o pieniądze, a one są tylko skutkiem innych rzeczy... no ale cóż...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czemu materialistą?Cały Twój wywód o tym świadczy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ooo, inka też wciska... A co Ty robisz, Aradashu? Wciskasz czytelnikom swoje teorie - ale tylko swoje...

> pewnie nie widzisz różnicy skoro MUSISZ czepiać się słówek nawet w powyższym poście żeby napisać cokolwiek

Boszsz, to nie ma sensu, nazwałabym to jakimś ograniczeniem, ale specjalistą w tej dziedzinie nie jestem, więc spadam stąd. Czas wyprowadzić czworonogi ;P

@inka-inka: i niby w jaki sposób całokształt świadczy o tym, ze jestem materialistą? - bo o tym - I TYLKO O TYM - rozmawiamy

bo to, że niektóre fragmenty Ci się nie podobają doskonale rozumiem :)
zapytałem - czyżbyś nie zrozumiała? - dlaczego wciskasz mi, ze jestem materialistą?

@mikro:
nie 'z Wami' tylko 'z Tobą' :)
a mówiąc 'my faceci' chodziło o obserwacje, nie deklarację, ale pewnie nie widzisz różnicy skoro MUSISZ czepiać się słówek nawet w powyższym poście żeby napisać cokolwiek :D:D:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

inka, zapewne odpowiedzi już nie dostaniesz, bo z NAMI się nie da dyskutować, bo "my lubimy widzieć, co nam wygodne" ;P ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Powyższe dla przypomnienia Aradash bo podobno nie lubisz cofać się w postach.

"prawda jest taka, że WSZYSTKIE laski lecą na bogatych facetów - już tłumaczę dlaczego :)
otóż dlatego, że żeby facet był bogaty, musi być też: zaradny, pewny siebie, inteligentny, odpowiedzialny, mający wysoki status społeczny, i dużą siłę charakteru... dodatkowo milion innych cech, które są atrakcyjne dla kobiet... - a wygląd jest gdzieś tam na samym dole...

wystarczy popatrzeć na niektóre pary ;) czasem się zdarza widzieć pania 10/10 z jakimś łysym karzełkiem etc :) - oczywiście to już skrajność, ale podobnych par jest pełno... bynajmniej nie dla tego, że mało jest przystojnych facetów ;P jest sporo... ale to zazwyczaj pierdoły mające guano w głowie i nie mające nic więcej do zaoferowania (zazwyczaj! nie zawsze) - myślę że nie skłamie mówiąc, że wszyscy tutaj doskonale to wiemy ;)

facet który o siebie dba i ładnie wygląda, jest w Waszym 'fun-zonie' :) ale nie jest zazwyczaj dobrym materiałem na męża... i doskonale o tym wiecie ;)

wspomniałaś, że jestem materialistą, odnoszę się tylko do tego - więc wybrałem i tłumaczę fragment mojej wypowiedzi który mógłby świadczyć o tym, że masz rację...

reszta wypowiedzi nie ma z tym żadnego związku...

Nie wybieraj ze swojej wypowiedzi to co dla Ciebie jest wygodne,całość weż pod uwagę.

@inka-inka: doskonale widzę, co napisałem... wciąż: to Ty nie rozumiesz przesłania...

facet który pracuje - a nie zarabia - nie posiada cech przywódczych, które pozwalają np. na awans, lub podwyżkę... lub podnoszenie kwalifikacji...

to nie ma związku z byciem materialistą, tylko obrazuje fakt, że ZARADNY facet zarabia, a nie pracuje...
przy czym słowo 'zaradny' zawiera cały zbiór cech, których odsetek wymieniłem gdzieś tam powyżej

Proszę bardzo, od końca: właśnie wróciłam z pracy.

>@mikro:
nie, my nie czepiamy się słówek

Kto to jest "my"? Tak piszesz o sobie???

Jaki kit wciskam, czego nie rozumiem i co Ci wmawiam?????

>nie odpisuj mi więcej, bo odpowiedzi nie dostaniesz

Proszę, to się nazywa umiejętność dyskutowania :P

Aradash...weź człowieku przeczytaj jeszcze raz swój post do Isztar i zastanów się co napisałeś a potem zadaj sam sobie pytanie czy rozumiesz co sam wypisujesz
Edit...a widzę że teraz pokazałeś klasę panie dyskutancie

@mikro ja nie będę dyskutował z osobą, która wmawia mi coś czego nigdy nie robiłem ;)

to, że nie potrafisz zrozumieć niepodważalnych argumentów, na które dowody masz pod nosem często w linkach... to nie mój problem ;)

to, że wciskasz ludziom kit, to też nie mój problem - tylko Twój...

"jeszcze wypowiadasz się za was, facetów, razem wziętych..." - pokaż mi jedno takie miejsce ;)

jeśli nie mam racji co do tego że facet powinien zarabiać, to dlaczego nie jesteście w pracy? jeśli ja mam 30 lat, to Ty ile masz? 40? i siedzisz w domu? ^^" no to rzeczywiście musisz być bystra jak cholera :D

@mikro, a z Tobą rozmawiać więcej nie będę, bo nie mam przyjemności... rozmowa z kimś kto obraca kota ogonem i nie odpowiada na argumenty nie ma sensu... to chyba oczywiste... nie odpisuj mi więcej, bo odpowiedzi nie dostaniesz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

>@mikro, nie masz jak polemizować :D szczególnie w ostatnich dniach, w co najmniej 6 wątkach CZEPIAŁAŚ SIĘ SŁÓWEK w moich postach :)))))))

Teraz Ty się uczepiłeś czepiania - a mi chodzi o to, że widzisz świat zupełnie inaczej, ale dyskusja z Tobą jest bezsensowna, bo i tak powtórzysz po 3 razy to samo i jeszcze wypowiadasz się za was, facetów, razem wziętych...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Poznam geja (61 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Romans (4 odpowiedzi)

Na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie

Trans osoby z Trójmiasta (161 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.