Czy kobiety okrągłe są gorsze od szczupłych?

Pytanie kieruję do mężczyzn czy podobają wam się kobiety przy kości nie mówię o kształtach rubensowskich ale pełnych ....czy szczupłe...wychudzone ...??

Czy takie kobiety są gorszej kategorii ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

Re: Czy kobiety okrągłe są gorsze od szczupłych?

ja: "NIE twierdze, że lecicie na kase... twierdzę, że podobają Wam się cechy charakteru, które sprawiają że facet ma znacznie lepsze predyspozycje do zarabiania"

inka-inka: "Tak,materialista bo postrzegasz mężczyzn przez pryzmat umiejętności zarobienia kasy"

inka-inka: "Zrozumiałam"

poważnie? ... zrozumiałaś? może jednak się zastanowisz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zrozumiałam ale Ty odmienność zdania kwitujesz najczęściej brakiem zrozumienia...a może skupisz się na naszych postach i postarasz się zrozumieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

rotfl... pozdrawiam... i miłego życia w Twoim wyimaginowanym świecie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

>nie zrozumiałaś... czemu mnie to nie dziwi

Szowinista :P

>Edit....ile lat tak obserwujesz?w ilu środowiskach obracałeś się i jakich?

inka, prawda że brzmi to czasem tak, jakby był facetem z doświadczeniami co najmniej 50+? A ma ze 20 mniej...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

@inka-inka:
nie - tak jak myślałem edytując ostatni raz posta - nie zrozumiałaś... czemu mnie to nie dziwi... patrzy mój post wyżej, który skomentowała mikro :))))))))

przeczytaj DOKŁADNIE jeszcze raz co pisałem o odwróceniu kolejności :)

@mikro, nie masz jak polemizować :D szczególnie w ostatnich dniach, w co najmniej 6 wątkach CZEPIAŁAŚ SIĘ SŁÓWEK w moich postach :)))))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aradash, polemizowałabym, ale w tym przypadku to chyba nie ma najmniejszego sensu, bo Ty i tak wiesz swoje, wszystko masz poparte doświadczeniami swoimi i kolegów, cały świat widzisz po swojemu... I na dodatek czytam te Twoje "przepisy" na wszystko powielone w kilku wątkach, więc mi się dobrze utrwaliły :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak,materialista bo postrzegasz mężczyzn przez pryzmat umiejętności zarobienia kasy i oczywiście przypisujesz to wszystkim kobietom.
Edit....ile lat tak obserwujesz?w ilu środowiskach obracałeś się i jakich?

@inka-inka: materialista?! :D:D:D
a co ma wieloletnia OBSERWACJA do bycia materialistą, znasz znaczenie słów których używasz? :D
w ogóle widzisz co piszesz i co czytasz? przecież wymieniłem same pozytywne cechy ;)))
a to, że się obrażacie - kij wie czemu - pewnie przez pryzmat własnych doświadczeń - to nie moja wina... nie potraficie zaakceptować faktów czy jak? :/

@mikro:
nie, my nie czepiamy się słówek

To szkoda że nie poprzestałeś na w sumie pozytywnych cechach ale zaraz poleciałeś takimi przykładami że w moich oczach tylko jeden obraz się pohawił...laska z sianem w głowie uczepiona ramienia bogatego sponsora;
Edit...ależ z Ciebie materialista Aradash...daleko mi do Ciebie w tej kwestii
K.a...nie mów za mnie;)

>Wy dziewczyny lubicie widzieć to co Wam wygodnie

Znowu to samo... A nie sądzisz, że to działa w obie strony? :/

"miliony może mieć...." zgadza się... a znasz takie pojęcie jak margines błędu? :)

ilu jest 'gangsterów'? ilu jest ludzi co się wzbogacili przypadkiem? może 0.00001% ?
no chyba, że ktoś tu jeszcze myśli kategoriami PRLu - że jak bogaty, to na pewno złodziej :) to pozdrawiam krzyż na droge....

nic nie spłyciłem... żeby mieć kase, trzeba mieć większość z w/w atrakcyjnych dla Was cech...

a jeśli dalej nie rozumiesz, to odwróć sobie mojego posta tyłem do przodu, i zacznij od cech -> czy te cechy Ci odpowiadają jako kobiecie?
każdy facet który je posiada, na 100% będzie bogaty, ergo moja teza jest w 100% słuszna...

jeszcze przepisze ją innymi słowami:
jeśli kobieta leci na jakiegoś faceta z uwagi na jego charakter -> to ten facet na pewno jest bogaty / będzie bogaty

jeszcze raz szybko edytuje, bo Wy dziewczyny lubicie widzieć to co Wam wygodnie...

NIE twierdze, że lecicie na kase... twierdzę, że podobają Wam się cechy charakteru, które sprawiają że facet ma znacznie lepsze predyspozycje do zarabiania forsy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dosyć uprościł , ale sens w tym jest :) faktycznie nie "poleciałabyś " na gołodupca, choć nie wiadomo jak śliczny byłby. jednak wymagamy od mężów zapewnienia nam bytu finansowego i to zdecydowanie nie tego najskromniejszego :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ależ spłyciłeś człowieku...bzdury piszesz i chyba niewielkie doświadczenie masz albo obracasz się w konkretnych kręgach...miliony może mieć i gangster z Pruszkowa który niekoniecznie błyszczy inteligencją,zaradnością,odpowiedzialnością i wysokim statusem społecznym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

@isztar
"dlaczego to my mamy tak dbac -a oni co?" - gdzież tam mi do takich parametrów, ale facet nie ma wyglądać - facet ma mieć jaja...

dodatkowo łeb na karku, zarabiać (nie pracować, zarabiać) etc...

mówi się, że niektóre laski lecą na bogatych facetów :)
to nie prawda, a przynajmniej nie do końca...

prawda jest taka, że WSZYSTKIE laski lecą na bogatych facetów - już tłumaczę dlaczego :)
otóż dlatego, że żeby facet był bogaty, musi być też: zaradny, pewny siebie, inteligentny, odpowiedzialny, mający wysoki status społeczny, i dużą siłę charakteru... dodatkowo milion innych cech, które są atrakcyjne dla kobiet... - a wygląd jest gdzieś tam na samym dole...

wystarczy popatrzeć na niektóre pary ;) czasem się zdarza widzieć pania 10/10 z jakimś łysym karzełkiem etc :) - oczywiście to już skrajność, ale podobnych par jest pełno... bynajmniej nie dla tego, że mało jest przystojnych facetów ;P jest sporo... ale to zazwyczaj pierdoły mające guano w głowie i nie mające nic więcej do zaoferowania (zazwyczaj! nie zawsze) - myślę że nie skłamie mówiąc, że wszyscy tutaj doskonale to wiemy ;)

facet który o siebie dba i ładnie wygląda, jest w Waszym 'fun-zonie' :) ale nie jest zazwyczaj dobrym materiałem na męża... i doskonale o tym wiecie ;)

... a ja się na traktory nie pchałam, na syna mordę drę ;) jak się tylko próbuje nad sobą użalać albo mną wysługiwać - zatem chyba mam prawo oczekiwać męskiego mężczyzny w domu?! :D)) sadyl czuję się urażona Twoją wypowiedzią ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

isztar chyba miała na myśli owe powyższe ,20 lat lat później ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@wdr:

Zdjęcie motylków administracja portalu z pewnością by wycięła a mnie (gdybym je zamieścił) zbanowała, zatem pozostaniesz w niewiedzy. I ciesz się nią :D

Powyższe dyndałki ...image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiem czy to są motylki , miałem na myśli takie dyndanie

image image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Isia:

Wiele Pań postuluje zakończenie samiczego wyścigu szczurzyc, ale żadna jakoś nie chce być pierwsza, żeby z konkurencją nie przegrać ;)
Skoro istnieją faceci, którzy za grosz nie muszą się starać o swą atrakcyjność (a wręcz mogą pierdzieć swym partnerkom pod nosem) to znaczy to tylko tyle, że są Panie, które to akceptują.
Facet, ile by nie miał wad, zawsze sobie jakąś babę znajdzie. Kobieta, ile by nie miała zalet, często siedzi na kompie i szlocha na swą samotność na Forum.
I to WASZA wina!
Wasza, jako gatunku ludzkiego.
Walcząc przez dziesiątki lat o "równouprawnienie", dosiadając traktory i tracąc kobiecość, zniszczyłyście też męskość rozumianą jako opokę i odpowiedzialność za rodzinę.
Jako żony i matki wychowałyście kolejne pokolenia dużych chłopców - zatem nie dziwota, że brak "na rynku" mężczyzn.

PS: Gdzieś Ty się tyle czasu podziewała? Zacząłem już tęsknić ;)

@wdr:

Ale nie masz, mam nadzieję, na myśli motylków? ;>

czyli miałabymmszanse u Ciebie?:)p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Poznam geja (61 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (39 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

M55 (3 odpowiedzi)

Też tego jeszcze nie robiłem ale chcę spróbować