czy ktoś wie gdzie przyjmuje teraz ginekolog dr Artur Jankowski?

chodziłam do niego do przychodni medycyny rodzinnej na ul. Pomorskiej, jestem w trakcie leczenia u niego...teraz dzwonię, żeby się zarejestrować i okazuje się, że dr w przychodni tej już nie pracuje... czy któraś z was może wie, gdzie przyjmuje???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy ktoś wie gdzie przyjmuje teraz ginekolog dr Artur Jankowski?

dr Jankowski pracuje teraz w przychodni na Stogach, ul. Stryjewskiego. Namiary na przychodnie znajdziesz napewno w necie.

http://www.intermedica.gda.pl/poradnie.php?idp=7
tu pracuje
pozdrawiam

dr A. Jankowski przyjmuje w przychodni na ul Żabi Kruk, przychodnia ETER Med oraz Stogi. Niedawno się do niego zapisałam i mam pytanie czy ktoś sie orientuje czy to dobry lekarz?

Ten lekarz ciągle sie spoznia (chyba ze ma na rano). Niechetnie odpowiada na pytania. NIe mozna sie od niego niczego dowiedziec. Jest wielu lepszych lekarzy tego zdecydowanie odradzam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

chodzę do Dr Jankowskiego na Żabim Kruku w Gdańsku.

Ja poiem tylko tyle że byłam u tego lekarza na poczatku ciązy i powiedzialam sobie że więcej mnie juz tam nie zobaczą...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

z tego co wiem to w OPI
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TO POTWÓR NIE LEKARZ!

Byłam w 8 tygodniu ciąży gdy trafiłam do Artura Jankowskiego (nie nazwę go lekarzem) nie miły, wręcz beszczelny , nie dość, że stwierdził , że w ogóle nie jestem w ciąży, to jeszcze badał mnie jak jakiegoś prosiaka, całe badanie było bardzo bolesne, trafiłam do niego z polecenia, wcześniej byłam u innego lekarza i widziałam jak serce mojego dziecka bije, po badaniu przez Jankowskiego serce mojego dziecka zatrzymało się i nie długo po tym stwierdzono poronienie zatrzymane, chociaż nie potrafię udowodnić jego winy, to wiem że straciłam dziecko przez niego. TO POTWÓR A NIE LEKARZ!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

cos w tym jest , j a po jego badaniu ginekolog icznym na następny dzień rodziłam, bo tak mnie zgniótł,a termin miałam za 3 tygodnie,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

jej , ja się zastanawiam czy Ty jestes normalna dziewczyno ? Gdybyś mówiła prawdę o swocih przypuszczeniach zapewne sprawe opisałabyś mniej bezsensownie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Potewirdzam w całości twoja wypowiedz również nie będę pisac szczegolów ale odradzam tego lakarza w100%.ja także bylam u niego na poczatku ciąży i zmieniłam go po pierwszej wizycie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam tego lekarza.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masakra!Nigdy juz więcej do niego!Chociaz trafiłam tam przypadkiem,był to mój ostatni raz!!!Wszystkim pacjętkom odradzam tego lekarza,to kretyn!!Gdy doszło do poronienia wogóle nie przyjął mnie do szpitala,wysłał do domu,gdy ja krwawiłam i nie obeszło sie bez zabiegu,ale oczywiście w innym szpitalu;(na szczęscie bez tego lekarza! że tacy lekarze jeszcze pracują,to hańba dla naszego narodu!W innych prajach traktuje się pacjetki jak pacjętki nie jak przedmioty!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram moją poprzedniczkę,lekarz traktuje pacjentki przedmiotowo, jest chamski. Wizyta u niego to zawsze mega nerwy, na szczęście moja ciąża przebiega prawidłowo. Zawsze odnoszę wrażenie jakby miał mnie za GUANiarę (26lat i to moja 2 ciąża), podniesiony ton jak mu się coś nie podoba. Podczas badań nic nie tłumaczy, nie jest delikatny. A po usg rzuca tekstem- "wytrze sobie pani brzuch" i pokazuje na parawan na końcu gabinetu, na którym zarzucone są podkłady na fotel... Zawsze są jakieś opóźnienia u niego,a później przypada 5 minut na pacjentkę. Kto ma możliwość niech omija go z daleka!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam, a wręcz odradzam tego lekarza!!! Byłam u niego pierwszy raz i ostatni. Podpisuję się pod wszystkimi negatywnymi opiniami na jego temat. Wizyta przebiegła tak jak opisujecie. Nie ma za grosz szacunku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr jankowski przyjmuje w cedrach wielkich

Przyjmuje na jesionowej

Na Jesionowej przyjmuje inny Jankowski NIE Artur. Nie mylić się!! Niestety ja tez podpisuje się pod wszystkimi negatywnymi opiniami.

Byłam na konsultacji wyniku cytologii, niewiem czemu nie zapisano mnie do niego zamiast mojej lek. Lekarz małomowny Noe powie nic wiecej niz widać na wynikach, nie Wytłumaczy, na pytania odpowiedź jest zdawkowa,

Inne tematy z forum

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Przedwczesny wytrysk u niego (9 odpowiedzi)

Proszę pomozcie mi ponieważ mój związek rozpada się przez kiepski seks. A w zasadzie przez jego...