czy ładniejsi mają lepiej???

Witam serdecznie!

Jestem studentką psychologii i interesuję się tematyką związaną z atrakcyjnością fizyczną i jej wpływem na nasze życie.

Piszę na ten temat pracę magisterską. Jeśli ktoś jest zainteresowany wzięciem udziału w części badawczej mojej pracy to zapraszam do wypełnienia ankiety na:

www.webankieta.pl/ankieta/w1hpslh7p3a8

Jest ANONIMOWA, a wypełnienie zajmuje 10-15 minut.

Ankieta będzie dostępna do niedzieli (05.04.2009)

Pozdrawiam,

Ania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy ładniejsi mają lepiej???

Ale Ty sobie chyba zrobiłaś trochę pułapkę.

Na pytanie: jestem tak samo zdolny jak inni ludzie muszę odpowiedzieć nie, z tej przyczyny, że jestem zdolniejszy niż inni ludzie. I chyba wpadnę Ci w ten sam przedział co mniej zdolni.

Albo pytanie: nie wyobrażam sobie, żeby moje życie mogło być inne - jest w istocie - po mojemu - pytaniem o posiadanie wyobraźni, a nie satysfakcję z życia.

Ja bowiem wzorem House'a wolałbym uprawiać dziki sex z kimś dużo młodszym od siebie, ale niekoniecznie oznacza to brak akceptacji dla tego, co w danej chwili robię.

Igrasz Aniu z wyobraźnią.
Stwór Ci tego nie wybaczy.
Jak będzie Ci się chciało wrzuć tu wyniki Twojej ankiety, ciekawym co Ci z niej wyjdzie.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

a to na rano ;) (345 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Mowa nienawiści ustawa - zagrożenie dla wolności słowa? (7 odpowiedzi)

Hej, Rząd podejmuje działania mające na celu wprowadzenie mowa nienawiści ustawa, która ma...

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...