dajcie sobie spokój z takim klubem!!!!

Byłam kilka razu na zajęciach i odczuwam ogromny niesmak.... Dziewczyna od salsy powinna zrobić papiery instruktorskie, bo kompletnie nie zna się na rzeczy...wiem bo sama byłam instruktorką, cała reszta prowadzi zajęcia jakby była sama na sali, nie ważne czy grupa robi dobrze czy źle byle do przodu, byle te 55 minut zleciało!!!!, wieczny tłok na sali, mało miejsca... ceny są przystępne, no i rzeczywiście ładny wystrój sali to chyba jedyny plus
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: dajcie sobie spokój z takim klubem!!!!

Nigdy nie zadowoli się wszystkich. Ale w tym klubie każdy może znaleźć coś dla siebie. Nie przesadzaj. Można rozmawiać ............Uczęszczam na te same zajęcia do kilku instruktorów. I TO JEST WŁAŚNIE FAJNE...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak obcinasz to miej odwagę chociaż wpisać imię !!! ja niejednokrotnie nie mogę dostać się na salsę i zumbe bo instruktorka jest świetna i ma zawsze komplet ???? chyba jesteś sfrustrowaną instruktorką a może wyleciałaś z tego klubu ??? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

gdzieś już czytałam podobny komentarz.....hmmmm czyżby Pani Oliwka sama je sobie dodawała i nie brała pod uwagę tego, że w swojej pracy może spotkać się z negatywna opinią?? nie zawsze jest sie we wszystkim najlepszym....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

no niestety, po rozstaniu poznaliśmy drugie oblicze :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

myśmy znali je już dawno, ale nie chcieliście nas słuchać...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękujemy za konstruktywną opinię, prosimy na przyszłość o bezpośrednie składanie opini w recepcji , pozwoli to nam natychmiast reagować. Pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1