odchudzanie

dziewczyny , jezeli macie problem z nadmiarem tkanki tluszczowej sprobujcie z urzadzenia vacu well jest super poprawia wyglad skory, jest ona bardziej gladka nie widac cellulitu po kilku cwiczeniach, poprawia sie kondycja fizyczna a przede wszystkim traci sie te cm w obwodach polecam !! dla zainteresowanych podam nr gdzie mozecie uzyskac fachowej informacji i zapisac sie na cwiczenia 504-070-336
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odchudzanie

to fanie

ile kosztuje jeden razi ile trwa i gdzie chodzilas w trojmiescie .dzieki

Witam, tam sa karnety 10 wejsc kosztuje 300 zł, 20 wejsc 450 zl dla studentow jest 20 % rabatu i jeszcze mozesz chodzic do poludnia jesli jestes studentka to kosztuje 190 zl chyba za 10 wejsc nie pamietam , to jest na terenie AWF u w klubie Akademos ul Wiejska 1 pozdrawiam , ja jestem bardzo zadowolona

na obroncow wybrzeza jest super mila wykwalifikowana obsluga czysto i schludnie i najlepsze ceny bo za vacu 30zl za 30 min w karnecie 10wejsc wychodzi po 20zl w karnecie 10wejsc wychodzi po 15zl!
napisalam,ze cena jest niska bo konkurencja w tej canie daje albo podcisnienie albo podczerwien oni maja jedna i drugie oraz saune w jednym urzadzeniu
platforma wibracyjan kosztuje tam 15zl za zabieg 10 zl w karnecie 10 wejsc

numer telefonu:694 040 135 otwarte od 9-21wiec dlugo:)

Inne tematy z forum

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4