odejście prałata

Kto zna konkretne powody odejścia prałata Czerwińskiego ? Nie o zdrowie pytam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odejście prałata

z tego co wiem to koscielny zoztał wyrzucony z parafii i sie zemscił na proboszczu razem z ksiedzem piotrem i gdzieś proboszcza podkablowali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pomyśl za co się odchodzi...

fryzjer ma racje - piotr lewańczyk i były juz kościelny śliwiński, o ile mnie pamięc nie myli polecieli z jakimis kretynizmami do glodzia, a moze i jeszcze wyzej... zaszczuty prałat wolał odpuścić i miec spokoj niz z nimi walczyc. nie wiem czy dobrze zrobil czy zle - jego decyzja, ale za to zaszczucie ze strony tej dwojki nie ma wybaczenia. cale szczescie pseudo kaplan lewańczyk już wyleciał. możliwe ze wyleci tez wikariusz czuja, bo tez kolaborowal za plecami przelozonego. w sumie to duza strata dla parafii (odejscie proboszcza), ale módlmy sie ze wszystko bedzie dobrze. wszystko byloby inaczej gdyby tadeusz goclowski byl biskupem- to byl madry przywodca. niestety przyszedl glodz i jest jak jest...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

jakimś kretynizmem... nic nie wiesz to nie pisz, a jak masz rozum, to domyśl się za co się dzisiaj odchodzi na wcześniejszą emaryturę

Inne tematy z forum

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...