dekoracja... poszukuję osoby ze zdolnościami manualnymi, ze zmysłem florystycznym itp.

dziewczyny, mam problem, ponieważ do ślubu i wesela coraz bliżej, a załatwiane prawie wszystko poza dekoracjami.
poznałam mniej więcej oferty różnych firm, ale te firmy naprawdę się cenią (nie mówię, że niesłusznie, bo zarabiać muszą, ale szkoda, że to nie na każdą kieszeń).
mnie chodzi o następujące elementy: ok. 6-8 bukietów na stoły (niedużych, z białych i różowych różyczek, w wysokich kielichach), ikebana, cylinder na dach samochodu (tutaj nie myślę o zwykłym cylindrze rzeczywistych rozmiarów, tylko takim większym zrobionym z czarnego bristolu - można zrobić samemu, ale potrzeba zdolności manualnych, których ja nie posiadam :/ ), plan usadzenia gości, być może "transparent" powitalny przed wejściem na salę.

może któraś z WAS lub jakaś SPRAWDZONA, PEWNA koleżanka, znajoma chciałaby się tego podjąć? a może znacie jakąś kwiaciarkę (to dotyczy pewnie samych bukietów), która chciałaby w ten sposób dorobić???

ja oczywiście kupię materiały, co do ceny za "robociznę" pewnie się dogadamy :)

acha, bardzo ważne!!! osoba ta musi być zmotoryzowana (czy pojedzie sama, czy ktoś ją zwiezie - w to już nie wnikam, ponieważ musiałaby pojechać na salę i to wszystko ułożyć, zawiesić itp. (w grę wchodzi jeszcze kilka balonów).

pozdrawiam :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dekoracja... poszukuję osoby ze zdolnościami manualnymi, ze zmysłem florystycznym itp.

Witam,
wykonywaliśmy już podobną dekorację samochodu. Możliwy jest wynajem poszczególnych elementów.
image

Proszę o podanie maila- wyślemy ofertę.

Pozdrawiam serdecznie
Magdalena Rybczyńska

Re: dekoracja... poszukuję osoby ze zdolnościami manualnymi, ze zmysłem florystycznym itp.

image

Dominika napisz do mnie email gdzie to wesele i kiedy...zajmuje sie dekoracjami ale moja strone podam na emaila aby nie robic reklamy... pisz na florystyka109@wp.pl

sorry ale pisz na florystyka75@wp.pl tamten juz nie aktywny:)

ale bombowe samochidziki :)

Witam, bardzo chętnie wykonam dla Państwa dekorację , proszę o podanie szczegółów na maila .
agnieszka@cofficiarnia.pl

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...