dekoracja sali - rodizio el toro

potrzebuje kogos kto zajmie sie dekoracja sali w rodizio el toro w gdyni . wesele mamy 13.08 2010
interesuja mnie ozoby z balonow,ladne przystrojone stoly i dekoracje kwiatowe (kwiaty zalatwie we wlasnym zakresie, trzeba bedzie je tylko ulozyc).
prosze o przesylanie ofert, zdjec i cennika na maila: olamordka@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dekoracja sali - rodizio el toro

Witam,

Termin niestety zajęty od dawna ze względu na jego urok :) ( piątek 13-tego)

Gratuluję odwagi i życzę wszystkiego dobrego.

image

image

image

image

Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

osobiście nigdy nie zdecydowałabym się na na tej sali na girlandy z balnów, bo po prostu tam nie pasują; skupiłabym się na kwiatach i dekoracji stołów, dekoracji poręczy np. tiulem, balony jeśli już tylko miejscami
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

wedlug mnie kolorystyka balonow jest bardzo dobrze dobrana i jak najbardziej pasuje do tej sali zreszta dobrze dobrana dekoracja z balonow pasuje prawie do kazdej sali :) tylko dobrze wykonana bo co niektore dekoracje balonowe to jest tandeta rodem z remizy strazackiej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Madzia proszę nie kompromituj się. Ciągle bronisz i polecasz firmę agatadekoracje z tego samego IP. Przecież każdy kto ma odrobinę gustu nie zrobi w takiej sali jak Rodizio balonów. Bo nawet w najlepiej dobranym kolorze one tam nie pasują.

I nie musisz odpisywać, że IP jest zmienne i to nie Ty itd. itp. bo od dawna obserwuję twoje posty i dziś już nie wytrzymałam.

No to tyle ode mnie :-)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

stała bywalczyni tez to zauwazylam :) to samo bylo w watku o pokrowcach... i gdzies tam jeszcze ale nie pamietam tematu.
sami siebie polecają. wybaczcie ze sie nie loguje ale nie chce byc potem sledziona
Balony do tej sali nie pasuja, nie w takich ilosciach i nie w tym kolorze ;P
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapraszam do naszego sklepikuhttp://www.sklepik-online.com jeśli podobają ci się szkła (nasze aranżacje) proszę o kontakt daross1@o2.pl Dagmara.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szczerze polecam do dekoracji sali nie tylko Rodizio Panią (Loryma)która pracuje właśnie w Rodizio.Pięknie przystroiła nam salę, wszystko było tak jak ustnie uzgodniłyśmy a nawet lepiej za bardzo przystępne pieniądze. Przy okazji chcielibyśmy jej bardzo za to podziękować.
http://www.loryma.cba.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

miał ktoś tam ostatnio wesele? Jak z jedzeniem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??