depeche mode party'

Temat dostępny też na forum: depeche mode party'
''Nothing's Impossible-Depeche Mode Party''-będzie kontynuacjią imprez z cyklu''TWIME'' i ''Desde Mode'',które odbywały się do niedawna w Gdyni.Odbywać się bądą jak dotychczas w klubie DESDEMONA,przy ul.Abrahama 37.Dla tych którzy jeszcze na naszych imprezach nie byli przypomnę,że klub znajduje się w centrum miasta,ok 10 min od dworca Gdynia Główna.Jest dwupoziomowy-na górze typowy pub,stoliki ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zadzieram kiecę i lecę ;)

Pozdrowienia

kieca

ja rowniez "ubieram glany i w tany"

cóż...

nigdy nie byłem, ale chyba trzeba spróbować skoro słucham DM już prawie ćwierć wieku :)

TAAAk!!!!!

Wreszcie coś się dzieje!!!!!2 miesiący nudy i marazmu Depeche Mode Rządzi!!!!!!

SUPERRRR

BYLO SUPER ZA M_C "ZNOW WAM UCIEKNIEMY"

przykre ze za robienie imprez biora sie ludzie ktorzy sie na tym nie znaja ....

a ty buraku nawet się na graniu na cymbałkach nie znasz

autor tego wpisu nawet się nie podpisał-jakiś dyskomuł pewnie????Byłam i powiem szczerze,impreza perfekcyjnie zorganizowana i zagrana!!!!Nie jestem aż taką fanka DM,ale po tamtej sobocie....

Inne tematy z forum

Kolacja Walentynkowa w Sofitel Grand Sopot z kieliszkiem szampana i podróżą przez zmysły (3 odpowiedzi)

Zapraszamy do Restauracji Grand Blue w hotelu Sofitel Grand Sopot - ikony nadmorskiej elegancji,...

Festiwal Remcon 2026 (21 odpowiedzi)

Remcon 2026 powraca do Was z podwójną siłą, jeszcze większy! Widzimy się 13-15 lutego 2026 w...

Sto lat! Sto lat polskiej piosenki | Teatr Czwarte Miasto (10 odpowiedzi)

Teatr Czwarte Miasto zaprasza na wyjątkowy spektakl muzyczny pt.: ,,Sto lat! Sto lat! polskiej...