depilacja laserowa- opinie

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą maszynki a niestety depilator okropnie podrażnia mi skórę, to samo wosk :/ Czy depilacja laserowa jest dobrym wyborem? jakie są wasze opinie na ten temat? jak to wygląda, ile zabiegów jest koniecznych i czy faktycznie efekt jest długotrwały? Mam nadzieję, że podzielicie się swoimi opiniami i mi doradzicie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Depilowałam vectusem na Skłodowskiej. Ja miałam juz 4 zabiegi na całe nogi i bikini głębokie. Zazwyczaj bolało, bo mam dosyć grube włosy, ale tez zalezy kiedy w sumie za jednym razem bolało a za drugim nie , nie wiem od czego to zależało moze po prostu mialam danego dnia gorszy dzień. Ale ogolnie ból do zniesienia, na bikini miałam znieczulenie (jest tam taka opcja jak się zapytasz kosmetyczki).Z efektów jestem bardzo zadowolona,są super, po roku nic nie odrosło i nawet zastanawiam się czy wybierać sie na ten zabieg przypominający czy nie bo nie wiem czy jest sens.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To tak jak ja, niedługo wybieram sie na drugi zabieg. W sumie to spodziewałam się, ze będzie mnie bolało bardziej ale nie było dramatu, praktycznie wcale mnie nie bolało, czułam jedynie taki lekki prąd. Ale pani kosmetolog powiedziała, ze z czasem moze się zwiększyc odczuwanie bo będzie zwiększała moc urządzenia/

Clinica cosmetologica w Gdańsku :)

A gdzie jeśli mogę się zapytać?

No własnie sama rowniez jestem po pierwszym zabiegu, konkretnie na bikini i nogi. I również chętnie sobie poczytam opinie innych osób :) Też robię vectusem.

Depilacja laserowa to naprawdę przydatny wynalazek. Rok temu wykonałam ten zabieg w klinice Bielenda i powiem, że to jest rewelacja. Niesamowita wygoda, nie muszę się martwić zbędnym owłosieniem na nogach kiedy chcę założyć krótkie spodenki lub sukienkę.

Zastanawiam się nad Vectusem, ale nie spotkałam się z opiniami na temat usuwania włosków ale z całych nóg. Chciałabym wybrać się na depilację włosków z nóżek :) w internecie przejrzałam już wszystkie fora, a osób wypowiadających się na ten temat jest garstka niestety.....chodzi mi o ten konkretnie laser. Jestem obecnie po pierwszym zabiegu.

Miałam depilację bikini laserem Vectus, fajnie chłodzi i na prawdę czułam się komfortowo. Efekt mega, nie wiem czemu nie zdecydowałam się na to dużo wcześniej ;) W każdym razie warto bez dwóch zdań. Zabiegi robiłam w stolicy na ul. Twardej, salon mariposa. Pełen profesjonalizm, miłe miejsce :)

robilam okolice bikini mega jestem zadowolona

Też tak sądzę, chcę sobie zrobić jeszcze przed wakacjami pachy :) W laserline w Gdyni pomogli mi pozbyć się trądziku http://laserline.pl/leczenie-tradziku, w swojej ofercie mają też depilację, więc na pewno tam się wybiorę na zabiegi, pozdrawiam :)

a

Depilacja laserowa to jeden z najwspanialszych zabiegów ever!! :D Ja nienawidzę się depilować, poza tym muszę to często robić, co mnie niezmiernie irytuję. Dlatego takie rozwiązanie jest najlepsze. Efekt jest super.

hej powiedz mi ty podczas zabiegu przytrzymywlas jej reka wargi zeby miala lepszy destep

Depilacja laserowa jest bardzo dobrym wyborem!!!! Trzeba wykonać 4-5 zabiegów żeby efekt był pełny, wybierz dobry salon z dobrym laserem bo to później przeskłada się na na efekt końcowy. Ja z całego sercem polecam salon Estetica i cały team pracujących tam Pań

Depilacja laserowa to super inwestycja w siebie. Moje samopoczucie wzrosło odkąd nie muszę się przejmować wieczną myślą o odrastających włoskach na nogach. Lata temu wykonałam depilację nóg, pach oraz bikini. Salon w jakim wykonałam pełną serię mieści się w Krakowie- Estetica Sławkowska6. Od lat chodzę nie tylko na depilację, ale również na mezoterapię czy endermologię.

Nogi, ręce spoko. Tylko głębokie bikini straszny ból

Ja mam robione laserem medycznym. Bikini bolało jak dążenie prądem.

Depilacja laserowa jest skuteczna i większości przypadków bardzo bolesna. Każdy kto był to usłyszał że nie boli a później gdy boli to, że jest to kwestia indywidualnego progu bólu bla bla bla. Mało kto wie że może być skutecznie i bezboleśnie tylko trzeba być w gabinecie gdzie zainwestują w laser medyczny. Jednym z nich jest Laser Firmy Alma. Są różne rodzaje z czego najnowsze są bezbolesne. Ja jestem po 3 zabiegach na laserze Alma Soprano Ice Platinum w gabinecie Smooth Skin w Opolu. I mogę potwierdzić że jest bezbolesny a przez to można większą moc wykorzystywać do zabiegu co za tym idzie skuteczność jest bardzo duża niż w innych gdzie boli i trzeba zmniejszać moc aby przetrwać zabieg. I druga ważna sprawa - ten laser jednocześnie emituje 3 wiązki więc nikt nie może później powiedzieć że włos zrobił się jasny i dlatego nie zeszły wszystkie.
Reasumując. Chcesz bezboleśnie, skutecznie i pewnie wybieraj laser medyczny. Umów się na bezpłatną konsultację i sama się przekonaj czy jest bezbolesny i skuteczny.

To nie jest miejsce na reklamowanie się,w dodatku w tak mało subtelny sposób.

Dziewczyny mam kilka pytań odnośnie depilacji wąsika :
1.Ile potrzeba zabiegów aby pozbyć się owłosienia na stałe domyślam się że pewnie jak zawsze jest to kwestia indywidualna , ale chodzi mi o odpowiedź mniej więcej .
2. Czy po zabiegu są widoczne mocno ślady tzn jakieś zaczerwienienia , krosty itp. ?
https://wydzialurody.pl/depilacja-laserowa-ciesz-sie-aksamitnie-gladka-skora/

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Dobry szampon na łupież (42 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...