depilacja laserowa- opinie

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą maszynki a niestety depilator okropnie podrażnia mi skórę, to samo wosk :/ Czy depilacja laserowa jest dobrym wyborem? jakie są wasze opinie na ten temat? jak to wygląda, ile zabiegów jest koniecznych i czy faktycznie efekt jest długotrwały? Mam nadzieję, że podzielicie się swoimi opiniami i mi doradzicie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może laser IPL jest dość delikatny https://medycynaestetyczna.waw.pl/zabiegi/medycyna-estetyczna/laser-ipl-warszawa/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie też się to sprawdziło. Skorzystałam z 6 wizyt w salonie średnio, co dwa miesiące. Nie spodziewałam się, że będę miała, aż tak rewelacyjne efekty. Mogę polecić salon Laser Delux w Kielcach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a próbowałaś depilacji laserem mediostar? to urzadzenie najnowszej generacji, ktore dziala nawet na najjaśniejsze wlosy, tak mi powiedziala Pani do której chodze na laserową depilacje i serio juz po pierwszym zabiegu widac efekty i dużo mnej włosów :)

Hej, minął rok... i jak? zadowolona z efektów depilacji? polecasz?

Korzystałam z depilacji pach, bikini i nóg więc śmiało moge powiedzieć, że zabiegi dają ogromne poczucie komfortu. Przede wszystkim są skuteczne i faktycznie po 6 zabiegach na każdą partię ciała całkowicie pozbyłam się włosków. WARTO! Ja depilowałam się Laserem Light Sheer w Laser Delux w Gdyni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja powiem szczerze, że słyszałam wiele pozytywnych opinii związanych z depilacją laserową i na pewno na przyszłą wiosnę i u mnie taki zabieg się pojawi. W tym roku nie zdążyłam jeszcze przed latem, ale na przyszłe się przygotuję. Długo szukałam miejsca, ale już teraz wiem, że będzie to http://www.skinlogica.pl/zabiegi/depilacja-laserowa-light-sheer-duet/

ja od siebie polecam salon idealist ginekologia & SPA , maja nowoczesny sprzęt do epilacji laser Mediostar :)

...........ma tyle bo piszecie ciągle sami ze sobą na różnych forach, wszędzie tylko reklama !

To prawda, epilacja to świetne rozwiązanie! Moja mam i jej przyjaciółka robiła sobie w tym salonie https://www.depilacjalaserowa-wroclaw.pl/ ja tez mam zamiar wybrać się na epilację

Najlepszy laser do bezbolesnej depilacji to Mediostar, wszytkie moje koleżanki wykonywały ją z użyciem tego sprzętu i są bardzo zadowolone :) Efekt jest naprawdę świetny!

Ja robiłam depilację w we Wrocławiu. Polecam gabinety, gdzie wykonują ją laserem Mediostar Next Pro , efekt jest świetny i nic nie boli

Rekomenduję depilację laserową wykonaną laserem Mediostar jest najlepsza i bezbolesna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie było to w serii 5 zabiegów. Pierwszy miałam w Gdańsku później przeporowadziłam się w okolicę Krakowa i tam wykonałam resztę .
Serdecznie polecam Panie z http://www.liscio.pl

Kurcze no szkoda, że Ci odrosły, ale może to dla Ciebie było za mało serii? Ja np robiłam tam gdzie i Ty i wystarczyło 4 zabiegi na nogi, a koleżanka już musiała zrobić 7 żeby efekt był. No ale u mnie po roku dalej włosków nie ma, koleżanka tez bardzo zadowolona.

Mega jestem zadowolona z epilacji laserem Thunder świetny efekt gładkości, bardzo naturalny, skóra wygląda przede wszystkim – młodo i zdrowo. Coś takiego miałam robione w Beauty Skin w galerii Słonecznej. Bardzo fajne podejście, komfortowe warunki, bez kolejek i tracenia czasu.

Hej. Ja chodzilam 2 lata temu na vectus do clinica dermatologica na twarz, robilam wąsik, brode I baki. Niestety wszystko odrosło, teraz jestem po 5 zabiegach I dalej rosna, nawet mam wrazenie, ze na bakach o policzkach jest ich wiecej. Jak jestem ogolona do zabiegu to fajnie to wyglada, bo wloskow brak, jednak minął miesiac I wszystko odrastasta, musze je podgalac albo woskiem depilowac, bo kiepsko to wyglada. Takze mnie nawet vectus nie pomogl:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ze swojej strony mam dobre doświadczenia. Może trafiła nam dobrego specjalistę https://klinikadrduda.pl/depilacja-laserowa/ Na miejscu uświadomili mnie że wykonują zabieg jakąś nową technologią i włosy nie powinny wracać i faktycznie tak jest.

dla mnie bardzo skuteczna okazała się być depilacja laserowa laserem Chromatica Platinum XXL, na którym byłam w SC Beauty Clinic :D

A gdzie polecacie robić depilację. Chodzi mi o gabinet? Ja zmagam się z wasikiem i coraz częściej z włosami na brodzie :(
Który gabinet wybrać gdzie doradza i zaproponują coś skutecznego.

Ja miałam też robioną depilację pach laserem light sheer :) Jestem mega zadowolona! Moje włoski kompletnie nie odrastają a ja mam idealnie gładkie pachy

Inne tematy z forum

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Tabletki powiększające piersi (5 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...