depilacja laserowa- opinie

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą maszynki a niestety depilator okropnie podrażnia mi skórę, to samo wosk :/ Czy depilacja laserowa jest dobrym wyborem? jakie są wasze opinie na ten temat? jak to wygląda, ile zabiegów jest koniecznych i czy faktycznie efekt jest długotrwały? Mam nadzieję, że podzielicie się swoimi opiniami i mi doradzicie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może laser IPL jest dość delikatny https://medycynaestetyczna.waw.pl/zabiegi/medycyna-estetyczna/laser-ipl-warszawa/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie też się to sprawdziło. Skorzystałam z 6 wizyt w salonie średnio, co dwa miesiące. Nie spodziewałam się, że będę miała, aż tak rewelacyjne efekty. Mogę polecić salon Laser Delux w Kielcach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a próbowałaś depilacji laserem mediostar? to urzadzenie najnowszej generacji, ktore dziala nawet na najjaśniejsze wlosy, tak mi powiedziala Pani do której chodze na laserową depilacje i serio juz po pierwszym zabiegu widac efekty i dużo mnej włosów :)

Hej, minął rok... i jak? zadowolona z efektów depilacji? polecasz?

Korzystałam z depilacji pach, bikini i nóg więc śmiało moge powiedzieć, że zabiegi dają ogromne poczucie komfortu. Przede wszystkim są skuteczne i faktycznie po 6 zabiegach na każdą partię ciała całkowicie pozbyłam się włosków. WARTO! Ja depilowałam się Laserem Light Sheer w Laser Delux w Gdyni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja powiem szczerze, że słyszałam wiele pozytywnych opinii związanych z depilacją laserową i na pewno na przyszłą wiosnę i u mnie taki zabieg się pojawi. W tym roku nie zdążyłam jeszcze przed latem, ale na przyszłe się przygotuję. Długo szukałam miejsca, ale już teraz wiem, że będzie to http://www.skinlogica.pl/zabiegi/depilacja-laserowa-light-sheer-duet/

ja od siebie polecam salon idealist ginekologia & SPA , maja nowoczesny sprzęt do epilacji laser Mediostar :)

...........ma tyle bo piszecie ciągle sami ze sobą na różnych forach, wszędzie tylko reklama !

To prawda, epilacja to świetne rozwiązanie! Moja mam i jej przyjaciółka robiła sobie w tym salonie https://www.depilacjalaserowa-wroclaw.pl/ ja tez mam zamiar wybrać się na epilację

Najlepszy laser do bezbolesnej depilacji to Mediostar, wszytkie moje koleżanki wykonywały ją z użyciem tego sprzętu i są bardzo zadowolone :) Efekt jest naprawdę świetny!

Ja robiłam depilację w we Wrocławiu. Polecam gabinety, gdzie wykonują ją laserem Mediostar Next Pro , efekt jest świetny i nic nie boli

Rekomenduję depilację laserową wykonaną laserem Mediostar jest najlepsza i bezbolesna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie było to w serii 5 zabiegów. Pierwszy miałam w Gdańsku później przeporowadziłam się w okolicę Krakowa i tam wykonałam resztę .
Serdecznie polecam Panie z http://www.liscio.pl

Kurcze no szkoda, że Ci odrosły, ale może to dla Ciebie było za mało serii? Ja np robiłam tam gdzie i Ty i wystarczyło 4 zabiegi na nogi, a koleżanka już musiała zrobić 7 żeby efekt był. No ale u mnie po roku dalej włosków nie ma, koleżanka tez bardzo zadowolona.

Mega jestem zadowolona z epilacji laserem Thunder świetny efekt gładkości, bardzo naturalny, skóra wygląda przede wszystkim – młodo i zdrowo. Coś takiego miałam robione w Beauty Skin w galerii Słonecznej. Bardzo fajne podejście, komfortowe warunki, bez kolejek i tracenia czasu.

Hej. Ja chodzilam 2 lata temu na vectus do clinica dermatologica na twarz, robilam wąsik, brode I baki. Niestety wszystko odrosło, teraz jestem po 5 zabiegach I dalej rosna, nawet mam wrazenie, ze na bakach o policzkach jest ich wiecej. Jak jestem ogolona do zabiegu to fajnie to wyglada, bo wloskow brak, jednak minął miesiac I wszystko odrastasta, musze je podgalac albo woskiem depilowac, bo kiepsko to wyglada. Takze mnie nawet vectus nie pomogl:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ze swojej strony mam dobre doświadczenia. Może trafiła nam dobrego specjalistę https://klinikadrduda.pl/depilacja-laserowa/ Na miejscu uświadomili mnie że wykonują zabieg jakąś nową technologią i włosy nie powinny wracać i faktycznie tak jest.

dla mnie bardzo skuteczna okazała się być depilacja laserowa laserem Chromatica Platinum XXL, na którym byłam w SC Beauty Clinic :D

A gdzie polecacie robić depilację. Chodzi mi o gabinet? Ja zmagam się z wasikiem i coraz częściej z włosami na brodzie :(
Który gabinet wybrać gdzie doradza i zaproponują coś skutecznego.

Ja miałam też robioną depilację pach laserem light sheer :) Jestem mega zadowolona! Moje włoski kompletnie nie odrastają a ja mam idealnie gładkie pachy

Inne tematy z forum

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (26 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Zmarszczki na czole (129 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...